"Transfer konta" z IS do AM - miejsce na pytania!
Re: "Transfer konta" z IS do AM - miejsce na pytania!
Mam mieszane uczucia, czy przenieść się na AM. Zauważyłam, że ostatnia praca będzie na 41 poziomie(tak wskazują ubrania robocze w sklepie) i maksymalnie inne ubrania również są do tego poziomu. Nie wiem jak wy, ale myślę, że to bezsensu jak dojdziesz do 41 poziomu i mam już wszystkie odkryte ubrania i nie wykonujesz pracy z większą możliwością zarobienia dolarów. Nie wiem, czy pakiet kart na 35 nie jest ostatnim.Logicznie myśląc jak już wszystko po odkrywasz to potem będzie nudno w grze.
My lady:
Kaja
„Nie oskarżaj niewinnych ludzi...zwłaszcza, których nie znasz. Bądź odważny i napisz, co ode mnie, chcesz. W internecie i w grze... zawsze jestem sobą”.

-------------------
„Nie mieszkam w Korei Północnej i nie zamierzam ukrywać swoich poglądów.
Nie dla mnie życie w cenzurze”.
-----------------
Soy una mujer y es normal que me guste el maquillaje.
Ella usa todas las ventajas de ser mujer.
Fin de la discusión sobre este tema.
Kaja
„Nie oskarżaj niewinnych ludzi...zwłaszcza, których nie znasz. Bądź odważny i napisz, co ode mnie, chcesz. W internecie i w grze... zawsze jestem sobą”.

-------------------
-----------------
Więc się nie przenoś i trwaj na IS na którym będziesz miała masę nowych ubrań, prac i napewno nie będzie nudno 

Nikt nie powiedział że praca kończy się na 41 poziomie, ani Szczęśliwe Karty na 35. Jak odblokujesz Karty na 35, to wyskoczy ci kolejny pakiet na wyższym poziomie. To samo z pracą. Odblokujesz jedno, wyskoczy ci kolejne. A w sklepach są ubrania max. 10 poziomów wyższe.Karina(Kaśka) pisze:Mam mieszane uczucia, czy przenieść się na AM. Zauważyłam, że ostatnia praca będzie na 41 poziomie(tak wskazują ubrania robocze w sklepie) i maksymalnie inne ubrania również są do tego poziomu. Nie wiem jak wy, ale myślę, że to bezsensu jak dojdziesz do 41 poziomu i mam już wszystkie odkryte ubrania i nie wykonujesz pracy z większą możliwością zarobienia dolarów. Nie wiem, czy pakiet kart na 35 nie jest ostatnim.Logicznie myśląc jak już wszystko po odkrywasz to potem będzie nudno w grze.
Wkurza mnie to że jak coś dadzą, to marudzą. Tak jak mówi Vin - nie przenoś nic, graj na IS, na pewno będzie tu wiele nowych opcji, poziomów i eventów. Tylko później nie narzekaj że usuwają IS, a ty nic nie możesz zrobić.
Toz jeszcze dwa dni temu mowilas kaja,ze sie przenosisz, a teraz znow mieszane uczucia. Marudzisz jak stara baba. Kiedys bylo powiedziane,ze AM jest gra, ktora bedzie rozwijana, a nie IS, wiec tworcy gry napewno beda dodawac nowe prace itd zeby dziewczyny nie nudzily sie na wyzszych poziomach 

Rany to już nie można zapytać i mieć wątpliwości
Mam tylko 31 poziom na AM i nie wiem,co dalej będzie w grze dodane. Nigdzie to nie jest rozpisane.

My lady:
Kaja

-------------------
-----------------
Kaja

-------------------
-----------------
Jak nigdzie nie jest to rozpisane, to skąd taka informacja że praca się kończy na 41 poziomie ? 

Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz na co trafisz ~ Forrest Gump
Dziewczyny przypominam, że to wątek na temat transferu konta z IS na AM, a nie o przyszłości AM 
Więc jak ktoś ma jakieś pytania/wątpliwości/spostrzeżenia na temat transferu to prosze się wypowiadać, ale to nie miejsce na pogaduchy na temat tego co będzie na AM po 41 poziomie

Więc jak ktoś ma jakieś pytania/wątpliwości/spostrzeżenia na temat transferu to prosze się wypowiadać, ale to nie miejsce na pogaduchy na temat tego co będzie na AM po 41 poziomie

Ja mam takie pytanie: które ubrania z IS nie są dostępne na AM? Miło by było, jakby były jakieś zdjęcia.
Czas spędzony z rodziną jest wart każdej sekundy.
Podczas transferu nie ma możliwości "chodzenia" po koncie. Przed transferem można próbować sobie "zapamiętać" co tam było na koncieMinniee123 pisze:Moj tansfer trwa, moge jakos zobaczyc co ja mam w garderobie? Tyle ubran nie idzie spamietac
Czy dowiem sie dopiero po?

Nie można.Madame pisze:Jest możliwość pozbycia się komunikatu o transferze na IS? To wkurza....
Tylko jedne usta są przenoszone do nowej wersji.karima3 pisze:Czy usta które mam teraz na lalizostaną przeniesione ?
Czytaj komunikat - konto na IS po przeniesienie jest "wyłączane". Nie wejdziesz już na nie.alexandraa pisze:Dlaczego po przeniesieniu usunęli mi konto na IS ?
- Karmelkowa
- Miss Żłobka
a ja mam pytanie o mebelki. przeniosłam się z IS do AM wszystko fajnie, ale żadnych mebli mi nie przybyło 

"Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu."
Byla informacja,ze meble nie sa przenoszone 

- Matylduśka
- Miss Podwórka
- Kontakt:
Na początku miałam mieszane uczucia czy przenieść się na AM, bo szkoda mi było lali (tyle przecież wspomnień się z nią wiązało), ale ostatecznie zdecydowałam, że przeniosę jednak konto. Przez dwa dni żyłam w stresie, ale przed chwilą weszłam na konto na AM i jestem wniebowzięta! Wszystko co chciałam mam tam! Cieszę się z tego, że jednak postanowilam przenieść to konto. 

snapchat: syska_kochaniee
instagram: sandrapreibisz
pani na am: sandra.nusia
instagram: sandrapreibisz
pani na am: sandra.nusia
Pojawi się coś nowego lub starego przed końcem możliwości transferu konta?MisAdmin pisze:
Zapytam, choć niczego nie obiecuje
Nie pojawi. Zostanie tak jak jest niestety.