Wydarzenie "Przerażajacy Halloween" - do 3 listopada!
Re: "Przerażajacy Halloween" - dyskusja z duchami!
Powiem jeszcze że paznokcie z eventu można łączyć z tymi z kolekcji Halloween (obecnej). Eventowe nadają fajnego blasku 

Poprawiłem trochę ogłoszenie w grze. Nie zawsze będzie tak jak piszesz. Może być tak, że odkryjesz ciuch, a następnie w sąsiednim polu będzie "X". Wtedy wiesz na pewno, że w pozostałych polach wokół "X" nie ma już żadnej nagrody. Oczywiście poza tym polem, gdzie był już ciuch, ale to pole odkryłaś wcześniej.bastineczka pisze:jeżeli jest x to znaczy że wokół tego x nic nie ma. czyli wszystkie 8 pól które do niego przylegają są na pewno puste. jeżeli jest ? to znaczy że gdzieś pośród ośmiu pól które do niego przylegają jest nagroda.
Szkoda że wogóle prawie mi X nie wyskakują
Jakas propozycja gdzie teraz strzelic?

hej czy ktoś wie jak wygląda w całości sukienka z mrocznego królestwa ? 

Dziś 5 ciuchów, ale straciłam kilka ruchów
Szaleć będę dopiero jutro 

Ja mam narazie 4 ciuszki,ale jeszcze 4 ruchy,wiec jak dobrze pójdzie to będę miec 5/6 ciuszków na dzis i tak skonczę:)
Najpierw zdobędę fryzurę z Głębokich Wód
Jak myślicie lepiej później powalczyć o kolejna fryzurę czy sukienkę 

Fryzurę. Sukienka do kitu, myślałam że będzie długa...
8/10 dzisiaj, z tym że pierwszy był na oślep gdzieś w rogu.
Już rozumiem formę
8/10 dzisiaj, z tym że pierwszy był na oślep gdzieś w rogu.
Już rozumiem formę

wczoraj 10/12 było by piękne 11/12 ale źle sobie kliknełam 

- Chintanika
- Miss Dyskoteki
Dziewczyny mam pytanie czy zdarzyło wam się żeby ciuszki był jeden przy drugim w przylegających do siebie kwadratach.Bo nie wiem czy jak mam ciuszek odkryty później znak zapytania i kolejny ciuszek odkrtyty to jest szansa że pod znakiem zapytania między nimi coś będzie? Albo jak jest ciuszek odkryty pod znakiem zapytania obok coś może być miałyście tak że ciuszki były obok siebie w rzędzie? Mnie się jeszcze nie zdarzyło dlatego pytam bo nie wiem czy warto kliknięcie marnować.
"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."
Mnie sie zdarzylo
takze jest to mozliwe

- Chintanika
- Miss Dyskoteki
Dzięki missdiana dobrze wiedzieć 

"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."
Raz miałem 3 albo 4 przedmioty w takim kwadraciku 2x2 

- Chintanika
- Miss Dyskoteki
Ja właśnie miałam 3 ciuszki obok siebie w rzędzie
Dziewczyny dzięki za podpowiedzi dziś 5/10 tak że całkiem nieźle łącznie 10 ciuszków już zebrałam