Centrum Przyjęć - nowa opcja w grze - dyskusja - Zaręczyny
Re: Centrum Przyjęć - nowa opcja w grze - dyskusja
Czy ktoś mógłby wstawić jakie można kupić rzeczy do dekoracji sali na przyjęciu? 

a co bedzie jezeli ja zorganizuje przyjecie i np. dalam innej pani jakas sukienke i na mojej liscie jest to samo?
Myślę, że nie będzie jej na liście do wybrania. Pewnie będzie ten kolorek znikać tak jak z centrum handlowego
to wychodzi na to ze przyjecia nie beda mialy sensu np. za rok/dwa, wszyscy wszystko beda mieli...
Czy obiekty na prezenty będą się zmieniać ?
Mi strony przewijały się po 3 min ;/
Nie mam garderoby chłopaka jak dotąd a przypadkowo kupiłam torbę i też po diamentach ;/
Błagamy zróbcie coś, żeby jutro u misshottie się to nie powtórzyło;)
Nie mam garderoby chłopaka jak dotąd a przypadkowo kupiłam torbę i też po diamentach ;/
Błagamy zróbcie coś, żeby jutro u misshottie się to nie powtórzyło;)
Nad tym samym się właśnie zastanawiałamMinniee123 pisze:to wychodzi na to ze przyjecia nie beda mialy sensu np. za rok/dwa, wszyscy wszystko beda mieli...

wszystko powinno być lepiej dopracowane
Miały być misje do wykonania na początku pokazało ich 100 a co do czego były tylko 2
tak samo zdjęcia powinno być że automatycznie Panie zostają ustawione do niego a nie męczarnia ustawienie kilku Pań zajęło mi kilka godzin i to się strasznie zacinało i nie dało się nic zrobić. Fakt zabawa była przednia na czacie
za to dziękuję wszystkim gościom
i na pewno pierwsze przyjęcie na Polskim AM przejdzie do historii
Prezenty
hmm Panie się skarżyły że miały ogrom stron do oglądania nie mogliście to posegregować tego tak jak było na liście życzeń ? a wszyscy musieli wachlować do 104 stronicy
każda kupiła coś na oślep, powinny być limity że jeden gość kupi 1 prezent bo niestety nie wszystkie Panie mogły coś dać bo poprzednie np. kupiły 10. Teraz twórcy powinni wszystko dokładnie dopracować i przydały by się by każda dostająca osoba zaproszenie powinna je potwierdzić do któregoś tam dnia przed imprezą , no i lepiej zrobić limit na listę gości bo to no limit to jeden wielki nie wypał
no ale fakt każdy uczy się na własnych błędach i mam nadzieję że jeśli dodacie opcję Ślub będzie ona bardziej dopracowana:D i nie będą przeciążone serwery tak jak na moim przyjęciu wczoraj 

Czas spędzony z rodziną jest wart każdej sekundy.
Nie sadze,ze kazda stac zeby zrobic przyjecie z nielimitowana liczba gosci, moze bedzie wiecej kameralnych przyjec i wtedy nie tak szybko kazdy sie obkupi. Nawet jesli w koncu wiekszosc dziewczyn sie obkupi to i tak warto robic przyjecie chociazby dla tych rzeczy, ktore sie dostaje podczas jego organizacjiPlynesia pisze:Nad tym samym się właśnie zastanawiałamMinniee123 pisze:to wychodzi na to ze przyjecia nie beda mialy sensu np. za rok/dwa, wszyscy wszystko beda mieli....

Qualietta a jak weidziesz w centrum przyjęć to masz możliwość zrobienia przyjęcia jeszcze raz? bo własnie ciekawa jestem ile razy mozna takie zrobic
Mogliby poprawić te 104 strony z prezentami, które się zacinały i zrobić np. mniej stron, ale po więcej rzeczy, czy coś takiego. Albo posegregować na rzeczy pani, narzeczonego, zwierzaka.
Popieram pomysł 1 prezentu od 1 osoby. Weszłam na przyjęcie godzinę po rozpoczęciu i już nic nie można było kupić...
Popieram pomysł 1 prezentu od 1 osoby. Weszłam na przyjęcie godzinę po rozpoczęciu i już nic nie można było kupić...

nie już nie mogę
piszę wesele już wkrótce:D więc czas zbierać szmaragdy heh:D i mam nadzieję iż dopracują to:D lepiej

Czas spędzony z rodziną jest wart każdej sekundy.
Jeśli chodzi o prezenty, to mógłby ktoś pokazać, która sukienki była za około 66 szmaragdów? Bo jestem ciekawa jak wyglądały, a najdroższą widziałam za 57 

Senira - kanał z różnymi grami :3