Centrum Przyjęć - nowa opcja w grze - dyskusja - Zaręczyny
Re: Centrum Przyjęć - nowa opcja w grze - dyskusja
A w jakim miejscu pojawi się sklep z prezentami dla gwiazdy zabawy? To będzie gdzieś w centrum przyjęć czy raczej w centrum handlowym nowy butik na jakiś czas się pojawi?
I kiedy bedzie mozna kupic prezent
- Truemeraldi
- Miss Żłobka
Jeżeli to nie problem, to również proszę o zaproszenie mojej pani na przyjęcie.
Nick w grze: Anikka Emeralde.

Nick w grze: Anikka Emeralde.
Na chwilę obecną płaci się dwa razy. Czyli kupując małe miejsce, a później duże miejsce nie otrzyma się zwrotu za to "małe". Zgłosiłem sugestię zmiany tego, ale nie wiem czy to się zmieni.z Kontakt pisze:czy jeśli zakupialam do przyjęcie domek za 300 szm i chce go wymienic na wiekszy to czy jak to zrobier to zwrocą mi sie te szm ktore na niego wydalam
Ogranicza Ciebie miejsce. Jeśli masz na 10 miejsc, to maksymalnie 10 prezentów. Jeśli masz miejsce "nieograniczone", to ograniczeniem jest liczba ubrań (oraz ich kolorów). Ale raczej ciężko będzie to ograniczenie sprawdzić, bo pewnie dużo osób musiałoby być na przyjęciuSunny Melody pisze:Czy ktoś już orientuje się, jak to ograniczenie wygląda?
Ile rzeczy można dodać do listy życzeń?

Odpowiem na podstawie tłumaczenia: nie mając narzeczonego, nie kupisz prezentu dla niego. Tak samo jeśli nie masz pupila danego (np. prezent dla króliczka, a Ty go nie masz). Podobnie nie kupisz rzeczy, którą już twój narzeczony/pupil/pani ma.Femka pisze:Miś! Miś Admin a jeszcze jedno pytankoBo z uwagą przyjrzałam się suwenirom jakie można ofiarować jubilatce, i mamy do wyboru min. fryzurki dla narzeczonych, (które w ramach interakcji zwrotnej też otrzymamy przy zakupie) i teraz punkt kulminacyjny--->jeśli ja nie mam narzeczonego a chciała bym np. z listy wybrać takowy gift to również go otrzymam? Czy też z racji iż nie mam odblokowanej tej opcji w grze - przepadnie mi ten fryz z kretesem?
Istnieć istnieje, ale pewnie wtedy już mało ciasta i napojów zostanienacpanaxrapem pisze:i jeszcze ja mam pytankoczy istnieje coś takiego jak możliwość spóźnienia się na przyjęcie? bo załóżmy, że nie każdy będzie miał możliwość wejścia na AM konkretnie o tej godzinie o której zaczyna się przyjęcie.

Nikt wam nie każe siedzieć 8h przed komputerem. Będzie można wrócić na nie.Yasmin. pisze:też mam pytankoczy będę mogła po wylogowaniu później wrócić na przyjęcie
Wszystko będzie na przyjęciu. Nie będzie nowych butików w centrum handlowym.Wadera pisze:A w jakim miejscu pojawi się sklep z prezentami dla gwiazdy zabawy? To będzie gdzieś w centrum przyjęć czy raczej w centrum handlowym nowy butik na jakiś czas się pojawi?
O ile wiem, to zaraz po rozpoczęciu przyjęcia. Pewnie grę zetnie wtedyNissia25 pisze:I kiedy bedzie mozna kupic prezent

Może jak będzie jedno przyjęcie w dzień to nie zetnie:D
Moje pytanie brzmi
czy można tylko głosować w trakcie przyjęcia? Czy można też przez cały miesiąc? I czy głosują tylko zaproszone osoby?
Moje pytanie brzmi

Czas spędzony z rodziną jest wart każdej sekundy.
Qualietta, ile Ciebie kosztowała organizacja przyjęcia? Podliczając wszystkie wydane szmaragdy i diamenty? 

Oj sporo sporo:D dalej zbieram szmaragdy bo chcę jeszcze kilka ciuchów kupić
przed 10 października 

Ale tak mniej więcej?
Zastanawiam się ile sama muszę mieć aby to wszystko zorganizować. 

na priv masz wiadomość:p
jestem bardzo ciekawa tego całego wydarzenia 

Ja już na 2 przyjęcia jestem zaproszona, paniom mishottie i Elaine jestem bardzo wdzięczna 

Datę wybieramy jaką chcemy, czy jest jakaś granica? Że np. data przyjęcia maksymalnie za tydzień i musimy się wyrobić z kupnem wszystkiego?

hej, ostatnio nie śledziłam zbyt dokładnie wydarzeń i mam do Was pytanko: kto już ma zaplanowane przyjęcie? 

...
kruella, można to sprawdzić w Centrum przyjęć --> Zobacz wszystkie przyjęcia (po prawej) .
hmm.. A jak będzie z głosami ? Będą widoczne dla wszystkich po zakończeniu przyjęcia czy wszystko będzie dopiero ujawnione w dniu ogłoszenia zwycięzcy ?