Kolekcja cukierkowa - dyskusja

charmed
Miss Podstawówki
Miss Podstawówki

Re: Kolekcja cukierkowa - dyskusja

Post autor: charmed » 27 sie 2014, o 16:50

MisAdmin pisze:
charmed pisze:Wciąż czekam na powtórkę kolekcji retro na IS i "nowa kolekcja" na AM. Była lata temu, a całkiem ładna. :D
Jeśli jakaś kolekcja limitowana była na IS jeszcze przed wydaniem Areny Mody (X 2012), to raczej na 99% jej elementy są już w AM. Zazwyczaj są poukrywane w różnych sklepach lub dostępne po osiągnięciu odpowiedniego poziomu. Dlatego nie ma zbytnio szans na to, aby ta kolekcja była ponownie (lub jako "nowa") w grze.
Obrazek
Nie ma tych rzeczy na AM, a były na IS.

+ Te świetne rzeczy z Mystery.
Obrazek

+ Event "Harry Potter"
Obrazek

Awatar użytkownika
MisAdmin
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: MisAdmin » 28 sie 2014, o 09:41

Jesteś pewna, że nie ma ich? Mogą być w sklepie po osiągnięciu xx poziomu. Choć z drugiej strony - jeśli nie ma ich teraz, to mogą pojawić się w przyszłości w różnych "królowych" czy nawet wydarzeniach :)

Awatar użytkownika
Alice266
Miss Liceum
Miss Liceum

Post autor: Alice266 » 28 sie 2014, o 10:09

Na pewno ich nie ma na AM :)

Ania
Miss Trzepaka
Miss Trzepaka

Post autor: Ania » 28 sie 2014, o 14:24

A skąd wiecie, że na pewno ich nie ma? Może są gdzieś na wyższych poziomach, tego nie wiemy.

Awatar użytkownika
Alice266
Miss Liceum
Miss Liceum

Post autor: Alice266 » 28 sie 2014, o 14:30

Widać jakie ciuszki są na wyższych poziomach, ja ich przynajmniej tam nie widziałam :)

Awatar użytkownika
Lyanna
Miss Gimnazjum
Miss Gimnazjum

Post autor: Lyanna » 28 sie 2014, o 14:43

Też nie widziałam tych ciuszków, ani w sklepach, ani w stylizacjach ;) Może pojawią się jako kolekcja, w szczęśliwych kartach na wyższych poziomach (np. 40) lub w limitowanym pakiecie kart za di lub jak ostatnio za $ :)
Obrazek

Ania
Miss Trzepaka
Miss Trzepaka

Post autor: Ania » 28 sie 2014, o 14:56

Alice266 pisze:Widać jakie ciuszki są na wyższych poziomach, ja ich przynajmniej tam nie widziałam :)
Ale nie widać wszystkich ciuchów. Ja na 35 poziomie widzę tylko ciuchy do 45 poziomu, a co jest dalej - tego nie wiem. Może gdzieś powyżej 46 poziomu są, nie można tego wykluczyć ;)

Awatar użytkownika
Chintanika
Miss Dyskoteki
Miss Dyskoteki

Post autor: Chintanika » 29 sie 2014, o 10:04

Domyślam się że poziomów jest pewnie podobna ilość jak na IS (a może nawet większa) które liczy sobie jakieś +- 90 poziomów a w tej chwili najwyższy poziom jaki został osiągnięty to 38 w związku z czym możemy zobaczyć ciuchy do 48 poziomu ( to na pewno nie jest ostatni poziom).Myślę że nie możemy być pewne że na poziomie na przykład 60 nie będzie kolekcji retro.Podobnie sprawa się ma jak popatrzymy na komplety szczęśliwych kart sądzę że będzie ich jeszcze przynajmniej kilka więc też nie mamy pewności że w którejś nie pojawią się ciuszki z kolekcji retro podobnie jak to było z kolekcją kwiatową i jesienną z przed paru lat z IS.Jedno jest pewne wszystkie ciuszki tu pokazane są gdzieś w grze bo widziałam je jak się bawiłam w zamianę cyferek , więc na pewno się pojawią prędzej czy później w grze :)
"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."

Awatar użytkownika
Vin
Super Operatorka Gry
Super Operatorka Gry

Post autor: Vin » 30 sie 2014, o 00:37

Najwyższy poziom na AM to narazie 43 (bułgarska wersja) - jak macie cierpliwość się dogadać (niezbyt sympatyczne dziewczyny) to możecie zapytać o dalsze ciuszki:P

Awatar użytkownika
Lyanna
Miss Gimnazjum
Miss Gimnazjum

Post autor: Lyanna » 6 wrz 2014, o 19:33

Już tydzień temu kupiłam wszystkie rzeczy za $ , wydałam prawie 400 szm - już skończyłam zakupy :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Liza Zaręńska
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: Liza Zaręńska » 9 wrz 2014, o 20:10

A ja jak jeszcze była dostępna ta kolekcja to kupiłam:
Obrazekbiały, różowy, 2 odcienie niebieskiego i jasnozielony
Obrazekróżowe

Zablokowany