Wydarzenie "Gra o Trony" - dyskusja
- Alicee03
- Miss Podwórka
- Kontakt:
Re: Wydarzenie "Gra o Trony" - dyskusja
Czyli bez di nic się nie wygra... 

„Friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly.”
ja ostatnio nie używałam di. a doszłam aż do drugiej planszy 

Ostatnio zmieniony 14 cze 2014, o 20:48 przez Koralina, łącznie zmieniany 1 raz.
Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz na co trafisz ~ Forrest Gump
i jest tło
teraz męczymy się z 2 planszą :/

Mi brakuje spodni do końca 1 planszy .
Mi sukienki, butów i paska do końca 2. planszy
Czyli jutro po południu mam fryzurkę 

A ja nie mam di, co znaczy ze zupełnie NIC nie mam. Poprawiłam komuś humor? Tylko bezsensownie zmarnowałam trochę szmaragdow
Ale mam ich mnóstwo wiec... Życzę posiadaczkom di szczęścia w dalszych poszukiwaniach
AM jednak musi jakoś zarobić, No i musza być eventy gdzie zarobią. Nie mam wątów (wontów?) 

wątów 
Co do diamentów, dziewczyny. Będę powtarzać to do znudzenia aż w końcu zrozumiecie
Przecież to jest proste jak nie wiem - jeżeli chcecie mieć same rarytasy, to chyba oczywiste że musicie włożyć w to diamenty. Gdyby tak ich nie trzeba było, każdy pływałby w najlepszych ubraniach. Gdyby teraz znieść diamenty, jak mogłyby poczuć się użytkowniczki które wydały ich górę, a teraz panie z dwa razy niższym poziomem i o wiele "biedniejsze" że tak to nazwę, mają również najlepsze ubrania? Nic co najlepsze nie dostaje się za darmo :)I tak btw. gra jest nastawiona na zyski, przecież z czegoś trzeba ją utrzymać.

Co do diamentów, dziewczyny. Będę powtarzać to do znudzenia aż w końcu zrozumiecie

Właśnie dokładnie to mam na myśli. No cóż biznes to biznes, w raju nie żyjemy

A ja odpukać mam całkiem dużo szczęścia może dlatego, że aż tak bardzo nie zależy mi na całym evencie tylko i wyłącznie na fryzurze. Kupiłam di, ale póki co zużyłam tylko 8. Większość elementów odkryłam za free lub z pomocą szmaragdów. Do mojego celu zostały tylko 3 elementy, może się uda. 

Aż szkoda przechodzić kolejne etapy po tak brzydkie rzeczy :/ jedynie fryz mi się podoba i płaszcz. 

- theaneczka120
- Miss Podwórka
Ja juz nie mam siły. Wydałam wszystkie diamenty jakie mam, a nadal mam tylko dwa elementy. I rano i teraz za darmo odkryłam dwa obrazki. I nie wygrałam ani razu... Nie chce mi się wierzyć że taki wielki pech może istniec.
It's my life
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
- katey18love
- Miss Żłobka
Mam spodnie i rękawiczki z 1 planszy, szaleństwo
Pewnie nie zdążę uzbierać bez di elementów, aby zdobyć tło