Maszyna czasu - nowe wydarzenie do 13 maja!
Re: Maszyna czasu - dyskusja
X może się też pojawić jak już odkryjesz jakąś nagrodę. Więc w takim wypadku to że będzie X oznacza że nic tam nie było, i nadal obowiązuje ta zasada że 8 kratek wokół X nic nie ma 

ale to co trafiłam to w pobliżu są 3 'X' więc jakim cudem jest gwarancja że wokół 'X' będą puste
W momencie trafienia rzeczy pokazały się te X prawda? To znaczy, że już nic więcej oprócz tego co trafiłaś wcześniej dookoła nie ma.
Ja dzisiaj 3 razy tylko robiłam ( zapracowany dzień ) i wszystko trafiłam 

A ja dziś 8 trafień, 4 puste i tyle mam przeciętnie codziennie
jak się pozna metodę tej gry, to potem nie trudno jest tyle zdobyć.

Nareszcie mi się poszczęściło xd Zwykle dostawałam same znaki zapytania xd

a ja zawsze mam tylko szare pola 

Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz na co trafisz ~ Forrest Gump
W końcu po 3 dniu udało mi sie zdobyć dzidę 

- Alicee03
- Miss Podwórka
- Kontakt:
kurde! jeszcze czego. karima, witaj w klubie, też mam puste pola

„Friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly.”
Dziś z Anglii tylko 6 rzeczy, zabrakło mi 2 do kiecki
Ale event genialny, mam 2 całe stroje a wydałam di na mniej więcej 6 ruchów tylko. Więc naprawdę można mieć spokojnie dwa całe zestawy bez wydawania ani jednego diamentu. Mam nadzieję, że taki rodzaj eventu będzie często

Ale event genialny, mam 2 całe stroje a wydałam di na mniej więcej 6 ruchów tylko. Więc naprawdę można mieć spokojnie dwa całe zestawy bez wydawania ani jednego diamentu. Mam nadzieję, że taki rodzaj eventu będzie często

a ja nie, bo IS na tym traci
taka tak, wiem że za raraz napisecie "nie przesadzaj to tylko gra. AM jest ważniejsze, a wy za to macie kolekcje, przecież nie mogą tego dać na imperium bo zgubili kod ..." ale ja i tak jestem za tym że to wydarzenie powinno być na IS, chodźby w innej formie

taka tak, wiem że za raraz napisecie "nie przesadzaj to tylko gra. AM jest ważniejsze, a wy za to macie kolekcje, przecież nie mogą tego dać na imperium bo zgubili kod ..." ale ja i tak jestem za tym że to wydarzenie powinno być na IS, chodźby w innej formie

Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz na co trafisz ~ Forrest Gump
-
- Miss Żłobka
[CIACH]
Te z za tym jestem.
Te z za tym jestem.
Ostatnio zmieniony 13 maja 2014, o 20:52 przez Cassidy007, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Usunięto zbędny cytat
Powód: Usunięto zbędny cytat
- Alicee03
- Miss Podwórka
- Kontakt:
to jest chore!
nic dzisiaj nie znalazłam, tylko szare pola! to już przesada!

„Friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly.”
Mi w Antycznej Grecji została ostatnia rzecz do odsłonięcia i nie umiem jej trafić 

"Hello Ladies,
We have decited to change the ending date for Time Machine , so instead of today, time machine will end on 2014-05-14; 13:00 CET.
Regards,
Your LP Team"
to info z angielskiej wersji AM-czy my takze bedziemy miec event do jutra?
We have decited to change the ending date for Time Machine , so instead of today, time machine will end on 2014-05-14; 13:00 CET.
Regards,
Your LP Team"
to info z angielskiej wersji AM-czy my takze bedziemy miec event do jutra?