Enove
Re: Enove
Bardzo bardzo ladna 

- Aria91
- Miss Trzepaka
- Kontakt:
jaakie piękne są te skrzydła
a stylizacja super 

Aria91 mój profil na AM.
mój wątek na forum
Klub Wojowniczki
mój wątek na forum
Klub Wojowniczki
Zaszła pewna zmiana w wątku
Kto odwiedzi mnie, ja zrobię to samo.
Zaczęło mnie irytować ostatnio to, że latam po 10 wątkach, oceniam itd. a w drugą stronę tylko 1 lub 2 osoby robią to samo. Więc jeśli ktoś wpadnie, wtedy ja wpadnę do niego, coś na zasadzie: jak Kuba bogu, tak bóg Kubie
Jednakże są 2 osoby które odwiedzam bez względu czy one to robią czy nie: Vin i missdiana 
310. Kolejne skrzydełka i kolejny brak pomysłu
No i ta stara sukienka
Jakoś mi ta stylka tak sobie podchodzi, ale ocenę pozostawiam wam :>

Kto odwiedzi mnie, ja zrobię to samo.
Zaczęło mnie irytować ostatnio to, że latam po 10 wątkach, oceniam itd. a w drugą stronę tylko 1 lub 2 osoby robią to samo. Więc jeśli ktoś wpadnie, wtedy ja wpadnę do niego, coś na zasadzie: jak Kuba bogu, tak bóg Kubie

310. Kolejne skrzydełka i kolejny brak pomysłu

Hmm..cięzko mi ją ocenić, ale tak właściwie, to chyba nie dodałabym tutaj pomarańczowego koloru
Nie wiem tak jakoś mi tu nie pasuje, no i troszeczkę więcej złotego bym dodała 

- Chintanika
- Miss Dyskoteki
Zgadzam się z możenie więcej złota pomarańcz jakoś nie bardzo tu pasuje ale ogólnie ładna stylizacja i te skrzydełka boskie są 

"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."
Oh
dziękuję za wyróżnienie
nie spodziewałam się
A co do stylizacji to mnie się podoba. Pomarańczowy jak najbardziej fajnie wyszedł tylko jakoś ten pasek mi tu nie pasuje
w sensie, że jest zbędny 

A co do stylizacji to mnie się podoba. Pomarańczowy jak najbardziej fajnie wyszedł tylko jakoś ten pasek mi tu nie pasuje

Co do paska nie mogłam znaleźć pomarańczowego, więc wzięłam kolor najbardziej podobny do pomarańczy. 
311. Skrzydełka nr 3

311. Skrzydełka nr 3