Kolekcja "Rok węża" IS i AM - dyskusja
- theaneczka120
- Miss Podwórka
Re: Kolekcja ''Rok Węża''
Ja jestem na nie. Juz w zeszłym roku wykupiłam wszystko co chciałam. Nie widzę powodu dlaczego powtarza się kolekcje LIMITOWANE, które jak sama nazwa wskazuje mają LIMITOWANY CZAS trwania. A jak już powtarzają (pewnie dlatego ze nei chce im sie projektowac nowych) to niech powtarzają te starsze, a nie te sprzed roku. Ja też chcę powtórzenia pewnych kolekcji i to są te z czasu gdy miałam jeszcze zbyt mały poziom i nie mogłam sobie pozwolić na kupno tego co naprawdę chciałam.
It's my life
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
It's now or never
Mi podoba się ta powtórka, jednak faktycznie mogliby powtarzać starsze kolekcje.
Senira - kanał z różnymi grami :3
Kolekcja kończy się wcześniej więc może szykują coś
Oby kolekcję dali później, bo nie będę mieć oszczędności 

Re: Nowa kolekcja "Rok Węża"
Drogie Panie,
Kolekcja jest ponownie dostępna w grze - do 16 stycznia 2014! To ostatnia szansa, aby uzupełnić braki.
Pozdrawiamy,
Zespół Areny Mody
Kolekcja jest ponownie dostępna w grze - do 16 stycznia 2014! To ostatnia szansa, aby uzupełnić braki.
Pozdrawiamy,
Zespół Areny Mody
Ciesze się że powtórzyli
Ale wolałabym Karnawałową 

no właśnie, takie np. z przed 2 lat kiedy jeszcze mnie nie byłoShura pisze:Mi podoba się ta powtórka, jednak faktycznie mogliby powtarzać starsze kolekcje.

Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz na co trafisz ~ Forrest Gump
Jak uważasz, twoja wola, twoje diamenty
Te pierwsze w ogóle mi się nie podobają.

Senira - kanał z różnymi grami :3
numer dwa są cudowne w każdym kolorze
pięknie w nich noga lali wygląda i każdy strój z nimi nabiera tego czegoś 

A nie lepiej dozbierać szmaragdów i kupić te pierwsze właśnie za nie? O ile mnie wzrok nie myli można je właśnie kupić też za szmaragdy. Problem masz więc rozwiązany.Yasmin. pisze:![]()
Warto na nie wydać diamenty? Jeśli tak to które?
Wiesz, nie wszyscy grają w AM
To jest też forum IS
Te 2 właśnie mi się bardziej podobają, ale nie byłam pewna czy dobrze wyglądają w stylkach

Te 2 właśnie mi się bardziej podobają, ale nie byłam pewna czy dobrze wyglądają w stylkach

Ja kiedy w zeszłym roku wygrałam aukcję WOŚP o strój na tą kolekcję, też miałam dylemat pomiędzy tymi dwoma parami. Na AM byłam nowa dosyć (po długiej przerwie więc wszystkiego zapomniałam). Szmaragdy - nie wiedziałam o istnieniu takiego cuda. Wybrałam pierwsze buty, w drugiej parze nie podobało mi się to coś na końcu platformy 

- theaneczka120
- Miss Podwórka
Ja kupię dosłownie kilka rzeczy, pewnie nigdy ich nie wykorzystam, ale mam teraz zadanie na posiadanie 2500 ciuchów w szafie i troche mi brakuje wiec kazdy ciuch sie liczy:)
It's my life
It's now or never
It's now or never