Wydarzenie "Świąteczne Prezenty" IS i AM- dyskusja
Re: Wydarzenie "Świąteczne Prezenty" IS i AM- dyskusja
Jutro zbieramy śnieżynki cały dzień czy tylko do 9 ?
A nie do 13? zawsze chyba jakoś tak się zbierało, choć biorąc pod uwagę, to, że na IS event prawie o 14 się pojawił to zbierania powinno być do 14.. ale to już cholera ich wie.
- theaneczka120
- Miss Podwórka
Hahahha i to jest pytanie które zadaje sobie od bardzo długiego czasu.Truemeraldi pisze:Tak się zastanawiam czemu na IS w prezentach jest tylko pięć miejsc, a w tych na AM aż dziewięć... Rozumiem, że miało to rację bytu przy pierwszym evencie tego typu (walentynkowym), gdzie na AM można było wygrać dodatkowo meble, które już kiedyś na IS były. Ale czemu tak jest teraz? Ponadto fakt, że trudniej się te śnieżki na IS zbiera (bez wykupywania dodatkowych stanowisk)... Wszytko to coraz bardziej do tej gry zniechęca. ._.
Jeżeli jutro będzie tylko do 9 to nie mam szans na ostatni mały prezent. A jak do 13 to bede siedzieć i klikac. Jestem gotowa dopłacić max 10 di, ale jak mi sie nie uda to nie bede płakac (choć fajnie by było jakbym wygrała naszyjnik).
It's my life
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
It's now or never
Na AM jest o wiele więcej rzeczy do wygrania - różne bonusy w różnych wartościach + sprzęty na sesje i do szukania modelek, paczki energii.. a na IS jest raptem parę rzeczy. Więc te 4 miejsca wyrównują szanse zdobycia czegoś.
A event nie jest do 6 stycznia?
Senira - kanał z różnymi grami :3
Jest ale śnieżynki możemy zbierać tylko do jutra, tylko nie wiem do której godziny 

Paweł na fb napisał, że do 13.
- theaneczka120
- Miss Podwórka
Moze nie znam sie na AM bo grałam tam tylko przez chwile. Ale i tak mi sie zdaje że nawet paczki energii sa tam bardzo przydatne. Czy to samo mozna powiedziec o np. 16 punktach jakie wygrywasz na IS. I oprócz tych 16 punktów masz jeszcze 89 dolców, 4 IQ, kolejne punkty w zatrważających ilosciach (np. 89). I (UWAGA) 3 miejsca na albumy. Ten ostatni jest o tyle fajny ze daje ci mozliwość dzielenia zdjęć, ale nie zwiększa ich ilosci (ja mam juz np 13 miejsc na albumy i gdybym dawno temu nie dokupiła sobie miejsc na zdjęcia to miałabym całe 5 zdjęć. Na 13 albumów. Rozumiesz o co mi chodzi?)Vin pisze:Na AM jest o wiele więcej rzeczy do wygrania - różne bonusy w różnych wartościach + sprzęty na sesje i do szukania modelek, paczki energii.. a na IS jest raptem parę rzeczy. Więc te 4 miejsca wyrównują szanse zdobycia czegoś.
Tak więc twój argument wg to mnie nie trafia. Bo więcej prezentów na AM sprawia ze mozna tam wygraćwiele wiecej rzeczy i masz sporą szansę że kiedyś ci się przydadzą. A na IS nie dość ze masz o 4 prezenty mniej to jeszcze wygrywasz w niej takie rzeczy ze szczęka opada.
It's my life
It's now or never
It's now or never
jak zbieranie śnieżynek jest do 13, to chyba uda mi się jeszcze uzbierać na mały prezent 

Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz na co trafisz ~ Forrest Gump
Pamiętaj o trzech ważnych datach:
- śnieżki możesz zbierać od 19 grudnia do 3 stycznia,
- prezenty można kupować od 19 grudnia do 6 stycznia,
- prezenty można otwierać od 25 grudnia do 6 stycznia.
Do dzisiaj można zbierać
- śnieżki możesz zbierać od 19 grudnia do 3 stycznia,
- prezenty można kupować od 19 grudnia do 6 stycznia,
- prezenty można otwierać od 25 grudnia do 6 stycznia.
Do dzisiaj można zbierać

- Chintanika
- Miss Dyskoteki
Otworzyłam mały prezent a w nim

Jestem bardzo zadowolona z eventu.

Jestem bardzo zadowolona z eventu.
"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."
- theaneczka120
- Miss Podwórka
Ja mam 48 śnieżynek. Raczej nie kupie małego preznetu dopłacajac diamentami chyba ze jakimś cudem w Mystery wylosuje jakieś 20 di w ciągu tych kilku dni.
It's my life
It's now or never
It's now or never
Brakuje mi ok. 30 śnieżynek i nie zdąże uzbierać na mały prezent
Jak chwile przedłużą to może dopłace diamentami 

Otworzyłam ostatni mały. O dziwo jest dłużej juz pół godziny, ale dopłaciłam wymieniając 2 di na śnieżki.
Wygrałam

Jestem w szoku, że aż tyle w małym
Wygrałam

Jestem w szoku, że aż tyle w małym

Ja w malych czesto mialam po 2 rzeczy