Enove
Re: Enove
Cześć
Dzisiaj trzy stylki. Pierwszą stworzyłam na myśl o bluzce, taka trochę pusta, no ale trudno było cokolwiek dobrać po ten kolor.
Druga stylizacja mnie osobiście bardzo się spodobała, brązowa i jesienna, nie wiem co dalej by napisać
No i w trzeciej odważyłam się połączyć te dwa kolory+beżowy płaszczyk - to było wyzwanie! - wybaczcie mi za odstającą bluzkę
258.

259.

260.

Dzisiaj trzy stylki. Pierwszą stworzyłam na myśl o bluzce, taka trochę pusta, no ale trudno było cokolwiek dobrać po ten kolor.
Druga stylizacja mnie osobiście bardzo się spodobała, brązowa i jesienna, nie wiem co dalej by napisać

No i w trzeciej odważyłam się połączyć te dwa kolory+beżowy płaszczyk - to było wyzwanie! - wybaczcie mi za odstającą bluzkę

258.

259.

260.

259 to stylizacja na podium, grzywka idealnie skomponowała się z opaską, a do tego prześlicznie dobrane ubrania, czego chcieć więcej.
Najlepsza jest 259, cudny płaszczyk, ciekawa fryzurka
260 coś musisz zmienić, bo sukienka nie jest dopasowana do płaszczyka tz. wystaje

260 coś musisz zmienić, bo sukienka nie jest dopasowana do płaszczyka tz. wystaje

AM - Rozzi
Moje stylizacje
Moje stylizacje
Hejo
Dzisiaj jestem chora i jakoś nie mam na nic chęci.
Więc opis tylko do drugiej stylki. Podrasowałam nieco tą stylkę bo mam zamiar wysłać na konkurs o kolekcji. jakieś rady, uwagi?
261.

262.

263.

Dzisiaj jestem chora i jakoś nie mam na nic chęci.

261.

262.

263.

Druga stylizacja jest ok, ale ja to na konkurs próbuję przygotować coś bardziej wyjątkowego niż dodatki dopasowane do płaszcza
No i 3 stylka jest śliczna

hej
Czuję się już lepiej
Pierwsza stylka zapewne spodoba się mało komu, bo jest taka ekscentryczna, mi się bardzo spodobała;)
Druga w kombinacji kolorów "zgniłej zieleni" i beżu
264.

265.

Czuję się już lepiej

Druga w kombinacji kolorów "zgniłej zieleni" i beżu

264.

265.