Wydarzenie "Halloween"
- SuryaNamaskar
- Miss Żłobka
Re: Wydarzenie "Halloween"
Z ostatnich postów wnioskuję, że kiepsko tym razem idzie event na AM. W poprzednim było łatwiej niż na IS, może teraz postanowiono wyrównać szanse?
Na IS co prawda trzeba tylko klikać, ale za to co 15 minut. Na Arenie trzeba więcej wysiłku włożyć w szukanie przeciwniczek, ale za to wystarczy się zalogować co 2 godziny.
A może te wyniki na AM to kwestia pecha i jeszcze się odmieni?
Ja zainwestowałam w 2 dodatkowe stanowiska na IS i kilka razy zdarzyło mi się, że rafiałam 3x bez dyń. Zaczęłam żałować, że wydałam diamenty, ale jakoś później pech się odwrócił i odrobiłam straty.
Do tej pory udało mi się uzbierać dyń na 2 duże prezenty. Przez jeden dzień miałam 3 stanowiska, teraz dwa (do jutra). Później jedno, bo nie będę kupować Di.
Mam nadzieję, że do jutra uda się uzbierać na średni lub 2 małe prezenty.
Na IS co prawda trzeba tylko klikać, ale za to co 15 minut. Na Arenie trzeba więcej wysiłku włożyć w szukanie przeciwniczek, ale za to wystarczy się zalogować co 2 godziny.
A może te wyniki na AM to kwestia pecha i jeszcze się odmieni?
Ja zainwestowałam w 2 dodatkowe stanowiska na IS i kilka razy zdarzyło mi się, że rafiałam 3x bez dyń. Zaczęłam żałować, że wydałam diamenty, ale jakoś później pech się odwrócił i odrobiłam straty.
Do tej pory udało mi się uzbierać dyń na 2 duże prezenty. Przez jeden dzień miałam 3 stanowiska, teraz dwa (do jutra). Później jedno, bo nie będę kupować Di.
Mam nadzieję, że do jutra uda się uzbierać na średni lub 2 małe prezenty.
Chcę do jutro uzbierać na małe pudełko. Aktualnie mam 13 dyń. Jeszcze jutro chwilę przed 13 posiedzę i mam nadzieję, że się uda 

8/10 dyń
:D

Na AM ?
Ja potrzebuję jeszcze 20 dyń do drugiego dużego na AM 
Zrobiłam taki tik że ustawiłam sobie budzik na 22 w razie gdybym przysnęła, o 2 nad ranem, 4:30 no i 6:00 i wtedy robię 10 poj i idę dalej spać
Moze trochę szalone, ale na brak dyń nie narzekam

Zrobiłam taki tik że ustawiłam sobie budzik na 22 w razie gdybym przysnęła, o 2 nad ranem, 4:30 no i 6:00 i wtedy robię 10 poj i idę dalej spać

Moze trochę szalone, ale na brak dyń nie narzekam

O matko. :O W życiu bym nie przerywała snu 3 razy w ciągu nocy, żeby robić pojedynki. Spanie jest najlepsze 

Ja i tak momentalnie wtedy zasypiam wiec nie ma najmniejszego problemuArnica pisze:O matko. :O W życiu bym nie przerywała snu 3 razy w ciągu nocy, żeby robić pojedynki. Spanie jest najlepsze

- Matylduśka
- Miss Podwórka
- Kontakt:
Ktoś kiedyś mówił do Emilii., że to jest uzależnienie od gry, czy to nie byłaś Ty (Minnniee)? 

snapchat: syska_kochaniee
instagram: sandrapreibisz
pani na am: sandra.nusia
instagram: sandrapreibisz
pani na am: sandra.nusia
Ja tak mówiłam
bo to jest uzależnienie według mnie, bez przesady..

O o mnie mówicie!
To chyba tylko dla Ciebie,bo u mnie nie ma żadnego problemu z zasypianiem i mogę sobie pozwolić na takie coś.
A po drugie,to zrobiłam to tylkoraz,jeden jedyny raz.

To chyba tylko dla Ciebie,bo u mnie nie ma żadnego problemu z zasypianiem i mogę sobie pozwolić na takie coś.
A po drugie,to zrobiłam to tylkoraz,jeden jedyny raz.
Ja też to robię jedyny raz 
Dzisiaj obudziłam się o 4 nad ranem wiec zagrałam, a potem na nieszczescie o 5 a potem o 6 i to bez budzika
. A chciałabym mieć duży jeszcze w promocji, a jeśli zrobi sie to tylko raz/dwa to nie nazwałabym tego uzależnieniem 

Dzisiaj obudziłam się o 4 nad ranem wiec zagrałam, a potem na nieszczescie o 5 a potem o 6 i to bez budzika