Sugestie do Areny Mody

Masz propozycje zmian w grze? Możesz je przedstawić tutaj.
Awatar użytkownika
missdiana
Miss Trzepaka
Miss Trzepaka
Kontakt:

Re: Sugestie do Areny Mody

Post autor: missdiana » 17 wrz 2013, o 18:47

Ja bym chciala, zeby na AM nasze wirtualne chlopaki mozna bylo ubierac i np zmieniac im urode i zeby mozna bylo zrobic sobie z nim zdjecie

Awatar użytkownika
Enove
Miss Liceum
Miss Liceum

Post autor: Enove » 21 wrz 2013, o 12:42

to by było fajne :)

Awatar użytkownika
Sheridan
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: Sheridan » 22 wrz 2013, o 18:09

jusysia pisze:fajnie było by założyć opcje dawania i wymieniania się ciuchami między graczkami. na pewno graczki na wysokich poziomach mają mnóstwo ubrań z których niekorzystają , takie graczki wedle swojej woli mogłyby dać takie ciuchy koleżankom z niższych poziomów
fajnie by było gdyby można było odsprzedawać ciuchy, np. w tych aukcja mogłaby być taka opcja, umieszczania ciuchów które nie są nam już potrzebne, oczywiście taniej niż były w swojej pierwotnej cenie, i mogłyby to być ciuchy z limitowanych kolekcji tylko, bo tych już ponownie nie będzie w sklepach :)
możenie pisze:Pomysł może trochę głupi, ale jak się nie spodoba no to trudno nie załamię się ;)
No bo skoro, np. Nie można wyzywać niektórych pań bo były niedawno wyzwane(mówię o pojedynkach) to moja sugestia jest taka, że jak się idzie do centrum handlowego i robi zakupy to np. włączyć taką opcję- robię zakupy i wtedy nie można byłoby wyzwać tej pani co robi zakupy. No bo czasami jest to strasznie wkurzające jak szukasz czegoś idziesz do koszyka i nie masz dolarów, bo jakaś pani się z tobą pojedynkowała :thumbdown: A no i trzeba by zrobić jakieś ograniczenie np. robić zakupy można tylko przez 1 godzinę w ciągu dnia, no bo wtedy niektóre panie włączałyby non stop te zakupy i nikt by ich nie wyzywał. A jeżeli limit godziny by się skończył no to nie masz już zabezpieczenia i może Cię jakaś pani wyzwać w ciągu zakupów. :)
podoba mi się pomysł :) zdarzyło mi się parę razy już ze uzbierałam jakaś sumkę dolarów i sekundę przed zakupem danej rzeczy ktoś mnie wyzwał i już nie mogłam sobie kupić tej rzeczy, według mnie najsprawiedliwiej byłoby, gdyby była opcja zakupu takiego "bonusa" w sklepie VIP za np. 10 szmaragdów i działałoby to przez godzinę, no i możliwość użycia tylko raz na 2-3 dni ;)
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2013, o 09:36 przez Cassidy007, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Pisanie posta pod postem.

Arssinoe
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: Arssinoe » 28 wrz 2013, o 14:36

Według mnie jest za mało mebli do kupienia, wszystkie mieszkania wyglądają podobnie, no i nie można np. kupić dwóch takich samych zasłon

Awatar użytkownika
missdiana
Miss Trzepaka
Miss Trzepaka
Kontakt:

Post autor: missdiana » 29 wrz 2013, o 23:15

a moze by tak kolekcja limitowana MISS WORLD 2013 tak na czasie ;) ?

Magdaaa
Miss Żłobka
Miss Żłobka
Kontakt:

Post autor: Magdaaa » 13 paź 2013, o 02:12

Myślę, że wszystkim klubom pomogła by opcja, za pomocą której można by było ustawić do czego (atak, obrona) mają być użyte jajka/pomidory. Można by było wtedy kupować jajka/pomidory, kiedy się chce, a nie trzeba by było czekać np. do ataku, z którym na pewno damy sobie radę i dopiero po nim zabierać się za zakupy.

Awatar użytkownika
Tuśka
Miss Wakacji
Miss Wakacji
Kontakt:

Post autor: Tuśka » 13 paź 2013, o 09:43

a ja myślę, że jak są billboardy dla pań, przydałoby się takie coś dla klubów :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Execute
Miss Dyskoteki
Miss Dyskoteki

Post autor: Execute » 7 lis 2013, o 19:06

ja myślę, że mogliby usunąć limit komentarzy i wiadomości, bo to jest denerwujące ;/

Awatar użytkownika
jusysia
Miss Żłobka
Miss Żłobka

Post autor: jusysia » 11 lis 2013, o 14:36

Zauważyłam że na IS w sklepach jest więcej ubrań niż na AM. Dlatego panie z IS mają większe szanse w konkursach oficjalnych i tych nieoficjalnych, bo mają więcej ubrań co równa się z tym że mogą zrobić stylizacje bardziej pasujące do danego tematu. Wystarczy przelecieć się po kilku konkursach i już widać że panie z IS mają na sobie ubrania których na AM nie ma i nie było. Więc żeby wyrównać tę stratę AM do IS dobrze by było zrobić sklepy z brakującymi ubraniami. Nie mówię o tych z kolekcji limitowanych, ale o ubrankach które pani z IS może sobie w każdej chwili kupić. ;)
"Każdy nosi piekło w sobie.
I każdy może z niego wyfrunąć"

Co nieco o mnie:
http://forum.imperiumstylu.pl/viewtopic ... 12&t=23450
Moje stylizacje:
http://forum.imperiumstylu.pl/viewtopic ... 09&t=25436

Obrazek

Awatar użytkownika
katia20ww
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: katia20ww » 12 lis 2013, o 20:25

Te ubrania są i pewnie bedą sie pojawiac kolejne na wyzszych poziomach... nie wiem jaki masz poziom jusysia ale przejrzyj sobie ciuszki ktore są jeszcze zablokowane tam na pewno juz ci sie pojawily jakies z tych co są na IS
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
jusysia
Miss Żłobka
Miss Żłobka

Post autor: jusysia » 12 lis 2013, o 20:56

no właśnie patrzałam i na pewno nie ma wszystkich ;)mam konto na IS więc wiem ;D

Co nieco o mnie:
Moje stylizacje:

Obrazek

Awatar użytkownika
katia20ww
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: katia20ww » 12 lis 2013, o 20:59

bedą na wyższych poziomach najpewniej:)
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
jusysia
Miss Żłobka
Miss Żłobka

Post autor: jusysia » 13 lis 2013, o 14:46

Owszem katia, dużo ubrań z IS jest ale jednak brakuje sporo. Tak samo z fryzurami. Na AM nie widzę nigdzie dwóch warkoczów ani rozczochranej fryzury ;|

Co nieco o mnie:
Moje stylizacje:

Obrazek

Awatar użytkownika
Vin
Super Operatorka Gry
Super Operatorka Gry

Post autor: Vin » 13 lis 2013, o 15:46

jusysia wszystko przyjdzie z czasem. masz dopiero 19 poziom i nie widzisz bardzo wielu ubrań(bo widać tylko 10 lvli w przód) które wyżej pojawiają się i będą wraz z poziomami. A ta fryzurka Obrazek jest na am w salonie za szmaragdy

Awatar użytkownika
katia20ww
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: katia20ww » 13 lis 2013, o 17:50

fryzurki tez sie pewnie pojawią w roznych wydarzeniach np dzisiaj królowa róż ma fryzurke i ubranie dostepne na IS... wczesniej tez sie juz pare rzeczy pojawialo :) szkoda ze tak cięzko ta fryzure zdobyc... nadal zatanawia mnie skad niektore dziewczyny mają tyle energi??
Obrazek
Obrazek

Zablokowany