Opcja - "Klub Pań" - AM - dyskusja
- Mai
- Miss Trzepaka
- Kontakt:
Re: Opcja - "Klub Pań" - AM - dyskusja
Chilli Peppers.
Hej mamy wolne miejsca w klubie.
Hej mamy wolne miejsca w klubie.
- Fleurrealess
- Miss Piaskownicy
A co powiecie na temat klubu Coco Chanel? 

Nie wiem, nie znam nikogo z tamtego klubu ale ostatnio jedna dziewczyna z naszego klubu przeszła do nich...
podobno pisaly wiadomosci do naszych dziewczyn zeby przeszly do nich bo nic nie trzeba wplacac hehe ciekawe jak chca podnosic poziomy....
:P

Tam dziewczyny od 23 poziomu nie muszą płacić 

- Chintanika
- Miss Dyskoteki
Ja jestem w Coco Chanel i sobie chwalę po wyżej 23 poziomu płacić nie trzeba a po niżej dzienna stawka 4000$ i 4 szmaragdy
Organizowane są tygodniowe konkursy na stylizację nagroda tydzień bez wpłat.Ja polecam dobrze czuje się w tym klubie , miła atmosfera :)i sympatyczne dziewczyny 

"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."
I jaka to sprawiedliwość, jedne płacą, drugie nie.
Wynika z tego, że te co nie płacą za darmo korzystają z przywilejów klubu.
No i nie wiem jak ten klub chce podnosić swoje statystyki, przy wysokich kosztach, które wzrastają do bardzo wysokich stawek.
W każdym klubie jest miła atmosfera.
Wynika z tego, że te co nie płacą za darmo korzystają z przywilejów klubu.
No i nie wiem jak ten klub chce podnosić swoje statystyki, przy wysokich kosztach, które wzrastają do bardzo wysokich stawek.
W każdym klubie jest miła atmosfera.
- Chintanika
- Miss Dyskoteki
Agnea No wiesz ale to ma zachęcać Panie z wysokimi poziomami do wstąpienia One dają klubowi większą szansę na wygranie walk.Jeśli Pani poważnie traktuje klub to będzie płaciła tyle że w tym wypadku sama może zadecydować ile i kiedy. Po za tym to motywuje pozostałe Panie do podnoszenia statystyk i poziomów a to też dobre dla klubu.Jeśli Panie poważnie traktują klub i chcą żeby się rozwijał co jest z korzyścią dla nich to płacą wszystkie tyle że te z wyższymi poziomami same decydują ile i kiedy wpłacają tak jest u nas.Życie nie jest sprawiedliwe jakbyś nie zauważyła.Ostatnie zdanie to już złośliwość z Twojej strony nie wiem po co to nikt Cię nie zmusza żebyś do nas przystąpiła skoro Ci się zasady nie podobają.
"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."
To nie była złośliwość, źle mnie zrozumiałaś. Koszty są ogromne, np. 600 szmaragdów i 220 tysięcy, uzbieranie takich sum może potrwać. I uważam, że klub to jedność, więc wszystkie dziewczyny powinny mieć obowiązkową składkę, bo wszystkie czerpią korzyści.
Ja wolę jak mam z góry ustaloną stawkę i wiem, że wszyscy ją wpłacają.
Szczerze mówiąc, to już nie patrzę na renomę. Jedyne co cieszy z wygranych walk to fakt, iż można zabrać jakiś fajny puchar.
Ja wolę jak mam z góry ustaloną stawkę i wiem, że wszyscy ją wpłacają.
Szczerze mówiąc, to już nie patrzę na renomę. Jedyne co cieszy z wygranych walk to fakt, iż można zabrać jakiś fajny puchar.
GWIAZDY MAJĄ 2 WOLNE MIEJSCA!!!
WYMAGANE:
WŁASNE STATYSTYKI POWYŻEJ 80/90 LUB DORZUCANIE DIAMENTÓW.
Jeżeli masz i 19 poziom możesz wejść do klubu "Gwiazdy" Jeżeli pomożesz w zbiórce z diamentami.
WYMAGANE:
WŁASNE STATYSTYKI POWYŻEJ 80/90 LUB DORZUCANIE DIAMENTÓW.
Jeżeli masz i 19 poziom możesz wejść do klubu "Gwiazdy" Jeżeli pomożesz w zbiórce z diamentami.

- xxloseyourselfxx
- Miss Piaskownicy
Dla mnie te kluby to glownie rozrywka ..dodatek do gry
Najważniejsze jest to jaka panuje atmosfera.Fajnie jesli mozna sobie pogaworzyć o codziennych sprawach no i najwazniejsze zeby nikt na nikim nie wywieral presji typu 1) 'Nie wplacisz $ ,Szm.DI - wypadasz!)2) Nie logujesz sie dwa dni bez wczesniejszego uprzedzenia - wypadasz! Nie o to chodzi!Przeciez kazda ma swoje zycie,swoje sprawy .prace (niektorzy szkole) wiec przestanie traktowac to glownie jako RYWALIZACJĘ a rczej dobrą zabwę 

- Fleurrealess
- Miss Piaskownicy
Przyszedł już chyba czas myśleć nad aplikacją, więc czy jakiś dobry i rozwijający się klub przyjąłby aktywną panią, z 21 poziomem, statystykami 60, 60, 60, 48, 53 (stale są podnoszone
), siedzącą na AM średnio 4 godziny dziennie, nie mającą problemów ze szmaragdami i wpłacającą 1 diament tygodniowo? 

Jak na 21 poziom masz bardzo slabe staty. Ja na tym poziomie mam 90, a niektore ponad 110.
Ja cię mogę przyjąćFleurrealess pisze:Przyszedł już chyba czas myśleć nad aplikacją, więc czy jakiś dobry i rozwijający się klub przyjąłby aktywną panią, z 21 poziomem, statystykami 60, 60, 60, 48, 53 (stale są podnoszone), siedzącą na AM średnio 4 godziny dziennie, nie mającą problemów ze szmaragdami i wpłacającą 1 diament tygodniowo?