Kolekcja "Letnie marzenia" - do 10 września!
- Fleurrealess
- Miss Piaskownicy
Re: Kolekcja "Letnie marzenia" AM - do 10 września - dyskusj
A ja wlasnie zarabialam wiecej jak mialam poziom 11-16, z 10 pojedynkow zarabialam gdzies 20 tys, a teraz mimo, ze cala kase wkladam w statystki to z zuzycia calej energii mam dwa razy mniej
Wiadomo, ze nowe uzytkowniczki maja trudniej. Ale przeciez to normalne, trzeba dojsc do czegos, aby miec cos wiecej, nikt dopiero po zarejestrowaniu sie na stronie nie ma wykupionej calej promenady
Wiadomo, ze nowe uzytkowniczki maja trudniej. Ale przeciez to normalne, trzeba dojsc do czegos, aby miec cos wiecej, nikt dopiero po zarejestrowaniu sie na stronie nie ma wykupionej calej promenady
a ja mam pytanie, czy wszystkie kolekcje z IS pojawia sie kiedys na AM?? Szczeze to sie ciesze z tej kolekcji i czekam z niecierpliwoscia na nastepne mam nadzieje ze beda wszystkie i jeszcze pytanie co do fryzur z IS tych za diamenty czy one tez sie kiedys pojawia na AM do odblokowania za szmaragdy?? Fajnie by bylo
Gdy zobaczyłam te kolekcje to zeczęłam wrzeszczec na caly gos(oczywiscie w srobku siebie )
Kolekcja jest cudowna
Kolekcja jest cudowna
- xxloseyourselfxx
- Miss Piaskownicy
Czy możemy liczyć a to że kolekcja powtórnie powtórzy się na IS? ( chociaż szczerze w to wątpie )
Mogli dodać też na IS... Kolekcja ładna, ale zadużo strojów kąpielowych
A mnie jakos ta kolekcja nie podeszla, podobaja mi sie tylko sandaly i te 2 sukienki
kapelusz owszem swietny fason, szkoda tylko, ze kolor kwiatka sie nie zmienia, bo z innymi kolorami wrecz gryzie sie dlatego kupilam go w kolorze czerwonym
kapelusz owszem swietny fason, szkoda tylko, ze kolor kwiatka sie nie zmienia, bo z innymi kolorami wrecz gryzie sie dlatego kupilam go w kolorze czerwonym
W czarnym kolorze też jest ładny
no i jeszcze czarny gra z czerwienia
żółty moim zdaniem też jest ok
Tak, żółty też jest fajny
a tak wgl to wszystkie kolory mi sie podobaja
Niektóre rzeczy bardzo fajne
Kupić te stroje? Jak tak to jaki kolor polecacie ?
Żaden z tych strojów mi się nie podoba, więc nie pomogę
Wracając do moich zakupów, kupie chyba tylko kapelusz, i jakiś może strój i kiecke. Jak dla mnie to najsłabsza kolekcja, w tamtym roku na IS kupiłam tylko pare rzeczy i miałam nadzieje, że już więcej się nie powtórzy
Wracając do moich zakupów, kupie chyba tylko kapelusz, i jakiś może strój i kiecke. Jak dla mnie to najsłabsza kolekcja, w tamtym roku na IS kupiłam tylko pare rzeczy i miałam nadzieje, że już więcej się nie powtórzy