Kolekcja "Letnie marzenia" - do 10 września!
Re: Kolekcja "Letnie marzenia" AM - do 10 września - dyskusj
Tak informacyjnie - ceny w $ są jakieś 3-4 niższe niż były w IS były, a w diamentach to 6-7 razy 

- Fleurrealess
- Miss Piaskownicy
Kolekcja nie zachwyca, nie jestem zwolenniczką kupna strojów kąpielowych. Na pewno skuszę się na biżuterię i kapelusze 

a kapelusz mam na razie tylko w 3 kolorach.
Pawełku, to my wiemy, ale nam chodzi o ceny z AM..
Kiedys na najdrozsza kiecke placilo sie ok 2500$, a teraz jest dwa razy drozej

Nowa stara kolekcja nie zachwyca, bo już była na IS. Jedyne co dobre to fakt że mogę kupić za szmaragdy to czego nie opłacało się kupować za diamenty na IS. A tak z innej beczki może moderacja wie kiedy będzie jakaś kolekcja z ciuchami jesiennymi? I czy w ogóle będzie?
ale super! śliczna kolekcja i tanie ciuszki:) marzyłam o tych kapeluszach i naszyjnikach w gwiazdy!
Jak na razie kupiłam 1 rzecz, bo na resztę mnie nie stać.
- Chintanika
- Miss Dyskoteki
Jejciu jaka jestem szczęśliwa tak mi się podobają kapelusze , makowa sukienka i torba
bardzo ubolewałam że się nie załapałam na tą kolekcję na IS a tu taka niespodzianka
już kupiłam torbę makową w trzech kolorach i będę kupowała po kolei stronami 

"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."
- xxloseyourselfxx
- Miss Piaskownicy
No przepraszam bardzo ,ale nie bądźcie naiwne..Od poczatku jak tylko Am sie pojawila,wiekszosc pan sie zachwycila.Bo to taniej bo to wiecej bo to ladniejsze...Owszem na poczatku operatorzy gry zorbia wszystko zeby zachęcic użytkowniczy do zakladania konta i co za tym idzie inwestowania w gre. Pamiętacie jakie ceny byly kiedys dawnooo temu na IS w kolekcjach limitowanych. 5 tys to byla spora suma ..a teraz te ceny wzrosly 2 razy a czasem nawet 3. I na Am bedzie tak samo.Jakby bylo tak tanio i wszystko bylo za darmo to Ci ktorzy na tym zarabiaja,nie mieli by nic...Minniee123 pisze:Pawełku, to my wiemy, ale nam chodzi o ceny z AM..
Poza tym, co do wypowiedzi powyżej, ceny muszą być droższe. To logiczne - wyższe poziomy - większe zarobki - wyższe ceny.
"For every word that we gently speak
For every word that proves good deed
We change the world for those who seek
And let them see the light that they need"
Crashie najlepiej to podsumowała. Na początku mało zarabiacie, a później jest tego więcej. Widać to po aukcjach, gdzie duża ilość środków jest angażowana 

Są też osoby, które dopiero zaczynają. Nie każdy ma poziom20+.
Zbieram sz na ten kapelusz za 12 szm. Śliczny jest.
Zawsze będzie tak, że ktoś będzie dopiero zaczynał. Nikt nie mówi, że to sprawiedliwe było, jest i będzie.Agnea pisze:Są też osoby, które dopiero zaczynają. Nie każdy ma poziom20+.
Racja, zawsze tak będzie.
Zbyt dużo rzeczy nie kupię. Mam tylko ten tydzień, a potem weekend.
W porównaniu z kolekcją cukierkową, wydaje mi się, że w tej kolekcji jest mniej tego wszystkiego. Nie wiem, może tylko mi się wydaje.
Zbyt dużo rzeczy nie kupię. Mam tylko ten tydzień, a potem weekend.
W porównaniu z kolekcją cukierkową, wydaje mi się, że w tej kolekcji jest mniej tego wszystkiego. Nie wiem, może tylko mi się wydaje.