Opcja - "Klub Pań" - AM - dyskusja
- Fleurrealess
- Miss Piaskownicy
Re: Opcja - "Klub Pań" - AM - dyskusja
Na początku myślałam - fajna opcja, na pewno jak podniosę sobie statystyki i level od razu aplikuję do jakiegoś klubu. Teraz szkoda mi tych kilkunastu szmaragdów dziennie 

- Fleurrealess
- Miss Piaskownicy
No, nie wiem jak to wygląda wszystko od środka, ale czytając regulaminy niektórych klubów można napotkać serio ciekawe zasady dotyczące dziennej wpłaty 

więcej niż 10 nigdy na oczy nie widziałam
Może chodzilo o wpisowe 

Ja zrobiłam w klubie 1 szmaragd dziennie a do końca wakacji 2 szmaragdy dziennie.
Ja tak skromnie spytam co daje bycie w klubie? Oprócz oczywiście obracania się w znakomitym towarzystwie
i wpłacania bajońskich sum dolarów i szmaragdów
. Czy osoba taka jak ja, czyli nie mająca za dużo czasu na nic (np. zbieranie szmaragdów) i wpadająca na AM w przerwach ma szanse na dołączenie do klubu?

Oczywiście, ża ma szansę na bycie w klubie. Przebywanie w klubie podnosi różnne statystyki , szansę na zdobycie 2 szmaragdów w sesji oraz większe wynagrodzenie za pracę.
Ilość szmaragdów i pieniędzy zależy od klubu.
W niektórych są większe, w niektórych mniejsze.
W niektórych są większe, w niektórych mniejsze.
To chyba też zależy czy klub chce wygrywać walki klubowe, czy jest to obojętne ...
U nas to tylko 3 000$ i 5 szmaragdów .... więc uważam że nie tak dużo - każdego stać

U nas to tylko 3 000$ i 5 szmaragdów .... więc uważam że nie tak dużo - każdego stać

U Wariatek 2000$ i 6 szmaragdów
Każdego stać 

W Amazing- 2000$ i 3 szmaragdy
Ale nie staramy się o miejsce w rankingu 

Ja ustaliłam w Queens na czas wakacyjny 2 szmaragdy dziennie a od września 1 szmaragd dziennie. Dolarów ile kto chce 

Queens chyba ma najmniejsza stawkę
więc,zapraszamy

więc,zapraszamy