Aardbei ♥
Re: Aardbei wita wszystkie miłe Panie ♥
A mnie pasuje ..nie wszystko musi być pod kolor ..byłoby nudno
Ja lubię eksperymentować a co nudne mnie szybko nudzi i zapominam ..kocham natomiast ludzi z wyobrażnią ,,
Ja lubię eksperymentować a co nudne mnie szybko nudzi i zapominam ..kocham natomiast ludzi z wyobrażnią ,,
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2014, o 11:00 przez Aardbei, łącznie zmieniany 1 raz.
Eksperymentowac z moda mozna, owszem, ale trzeba to robic dobrze i umiejetnie.
Tu sie z Toba nie zgodze, bo chcac nie chcac kolory musza do siebie pasowac. Nie mowie, zeby robic wszystko na jeden kolor, bo to tez nie jest dobre. Inaczej wyjdzie oczoplas
Tu sie z Toba nie zgodze, bo chcac nie chcac kolory musza do siebie pasowac. Nie mowie, zeby robic wszystko na jeden kolor, bo to tez nie jest dobre. Inaczej wyjdzie oczoplas
32 jest boska, bardzo lubię wlaśnie twoje sylki i brakowało ich tu bo nie są nudne, zawsze zrobisz coś szalonego co na pierwszy rzut oka nie pasuje - ale nie musi.. bo i tak jest fajne. U ciebie jako jedynej te eksperymenty mi nie przeszkadzają bo są takie jakieś przemyślane, baw się dalej moda i nie zmieniaj 

- natulkaz2000
- Miss Żłobka
Vin pisze:32 jest boska, bardzo lubię wlaśnie twoje sylki i brakowało ich tu bo nie są nudne, zawsze zrobisz coś szalonego co na pierwszy rzut oka nie pasuje - ale nie musi.. bo i tak jest fajne. U ciebie jako jedynej te eksperymenty mi nie przeszkadzają bo są takie jakieś przemyślane, baw się dalej moda i nie zmieniaj
No dobrze juz dobrze
I tak kocham przebieranki a dzis zrekompensowalam sobie 2 dni w lozeczku z temperaturka

- buziaczki XD

- Matylduśka
- Miss Podwórka
- Kontakt:
Skąd oczy?
snapchat: syska_kochaniee
instagram: sandrapreibisz
pani na am: sandra.nusia
instagram: sandrapreibisz
pani na am: sandra.nusia
ślicznie ci to wyszło, świetna przeróbka tej sukienki, bo oglądanie jej w podstawowej wersji jest już nudne, no i super fryzura! 

Hej :)Pozdrawiam serdecznie xd
Ta stylke przygotowalam na jutro..karty dopisaly wiec nie wytrzymalam i juz ciuszki sa na modelce...moze cos poprawic ?
Stylizacja 35

Ta stylke przygotowalam na jutro..karty dopisaly wiec nie wytrzymalam i juz ciuszki sa na modelce...moze cos poprawic ?
Stylizacja 35

35 - Ciekawa różowa dama , jak dla mnie do wymiany tylko makijaż ( na bardziej elegancki
)
34 - Cudna

34 - Cudna

AM - Rozzi
Moje stylizacje
Moje stylizacje
jest śliczna, piękny kolor różu, a co to za rajstopy co mają kropki??
- Chintanika
- Miss Dyskoteki
34 mnie urzekła fajne połączenie tej sukienki ze spódniczką
Missdiana wyluzuj trochę dziewczyno to tylko gra tu można szaleć do woli i eksperymentować 

"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."
Tu wstawie ,jak sie uda, kilka stylek z Cukierkowej kolekcji...prosze patrzec oczywiscie jak zawsze z przymruzeniem OKA 
sciskam xd
1.

2.]
3.

4.

sciskam xd
1.

2.]

3.

4.

Ostatnio zmieniony 5 wrz 2013, o 15:01 przez Aardbei, łącznie zmieniany 7 razy.
- natulkaz2000
- Miss Żłobka
Świetne połączenie spódniczki i sukienki
Zwariowana jak zwykle

Zwariowana jak zwykle

-
- Miss Kołyski
Genialne cukierkowe stylizacje najbardziej urzekła mnie 1 świetne połączenie spódnicy i sukienki, no 4 niesamowita 

A to dzisiejsz moja
; pozdrawiam xd
Stylizacja 35.

Stylizacja 35.