Wydarzenie "Statek mody" - dyskusja
Re: Wydarzenie "Statek mody" - dyskusja
Zgadzam się tamta forma bardziej mi odpowiadała.
- Ania Anska
- Miss Żłobka
A ile trzeba czekać na darmowy ruch?
Ja już wygrałam 6 rzeczy i stracilam wszystkie diaxy
. MEGAAAA DUŻO IQ I KASY
.
Ja już wygrałam 6 rzeczy i stracilam wszystkie diaxy

1 perła codziennie na wszystkie plansze 

- Ania Anska
- Miss Żłobka
a ja się z karolinką zgodzę 

- elena_gilbert_salvatore
- Miss Trzepaka
- Kontakt:
bardzo lubię eventy tego typu 

- Cassidy007
- Ex-Atomówka
Zgadzam się z Tobą. Też wolę te prezenty. Może dlatego, że miałam szczęście na fajne rzeczykarima3 pisze:zaraz wszystkie z pań mnie pewnie zbluzgają, ale dla mnie najlepszym eventem był event walentynkowy czy maturalny
jeżeli chodzi o ten, to bez di. raczej nic nie zdobędę ...

Na AM- 3 szmaragdy
Na IS- IQ

Nienawidzę tych prezentów...
Czekam aż jutro otworzą kolejną plansze i tam będę losować;)
Czekam aż jutro otworzą kolejną plansze i tam będę losować;)
- Cassidy007
- Ex-Atomówka
Ja będę losować chyba tylko na tej planszy gdzie fryzura i ubrania. Meble ani tło mnie nie interesują.
Bez diamentów pewnie się nie obędzie. A zależy mi na fryzurze. Bo widzę parę osób na AM już ma i nawet mi się podoba.
Bez diamentów pewnie się nie obędzie. A zależy mi na fryzurze. Bo widzę parę osób na AM już ma i nawet mi się podoba.

Ja zdecydowanie też wole event tego typu niż z prezentami w których diamenty można wydawać bez ograniczenia 

dziekuje, że niektóre z was pochwalają moje zdanie 
Fajnie by było, gdyby jedną plansze można było odkryć po 2 godzinach

Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz na co trafisz ~ Forrest Gump
- Matylduśka
- Miss Podwórka
- Kontakt:
Plansze?
Chyba okienko 

snapchat: syska_kochaniee
instagram: sandrapreibisz
pani na am: sandra.nusia
instagram: sandrapreibisz
pani na am: sandra.nusia
Czy panie ktore juz zdobyly co nieco i tlo..moga powiedziec czy da sie losowac za kase czy wszystkop jest za diamenty???
https://g.arenamody.pl/profile.php?id=38866 mój profil 

Mi by wystarczyła jedna perła na jedną planszę codzienniekarima3 pisze:dziekuje, że niektóre z was pochwalają moje zdanie

A mój ulubiony event to były Krasnoludki (i potem Pustynny). Jak ktoś chciał sporo czasu poświęcić, to mógł sporo zebrać, i sam sobie wybrać ciuszki, które się podobają. W prezentach niby chodzi o to samo, ale np. buty dostajesz w kolorze, który i tak do niczego nie pasuje...
Aaa i jeszcze pierwsze jajka były świetne, ile ja się naklęłam, zanim nauczyłam się je rozbijać!
Superbohaterki podobały mi się baaardzo, i jest to jedyny event, który ukończyłam.No i pierwszy, do którego kupiłam diamenty (kiedy byłam dwa pola od ostatniej bohaterki).
Odkrywanie planszy jest bez sensu, bo trzeba DUŻO diamentów wydać, jeśli chce się zdobyć to, co się chce. I nie ma innego wyjścia. Wolałam już wydarzenia, w których był wybór: jak chcesz to kupujesz diamenty i masz wszystko od razu, jak nie, to siedzisz i klikasz, ale masz przynajmniej szansę na wyklikanie czegoś sensownego.
Tyle.
Aaa i jeszcze pierwsze jajka były świetne, ile ja się naklęłam, zanim nauczyłam się je rozbijać!
Superbohaterki podobały mi się baaardzo, i jest to jedyny event, który ukończyłam.No i pierwszy, do którego kupiłam diamenty (kiedy byłam dwa pola od ostatniej bohaterki).
Odkrywanie planszy jest bez sensu, bo trzeba DUŻO diamentów wydać, jeśli chce się zdobyć to, co się chce. I nie ma innego wyjścia. Wolałam już wydarzenia, w których był wybór: jak chcesz to kupujesz diamenty i masz wszystko od razu, jak nie, to siedzisz i klikasz, ale masz przynajmniej szansę na wyklikanie czegoś sensownego.
Tyle.