DZIEWCZYNY!! To że niektóre niektore ciuchy sa inspiracja naszych grafikow wiedziałam od dawna..Nie raz sie napatoczyłam na jakies sukienki miedzy innymi na te ze sklepu PROMGIRL..Nie wspomne o kolekcjach limitowanych i eventach bo te sroje czesto byly oczywiste Jak np Pamietniki wampirow czy Event z krainy Oz..ale że wyszuakłyście tak wiele różnych inspiracji,to jestem zszokowana!!!I Np ostatnio dodane stroje kąpielowe Jednak właściwie gra nosi nazwe Imperim Stylu ,więc nie zostaje nic innego tylko nosiać nam stylowe ubrania z najnowszych kolekcji roznych projektantow Czekam na więcej!!! Przy okazji sama znalazlam jeszcze jedną z ostatniego eventu z wyspami i kilka innych
Ostatnio zmieniony 1 sie 2013, o 12:45 przez xxloseyourselfxx, łącznie zmieniany 1 raz.
z ostatniej limitowanej kolekcji letniej z tego co pmiętam.. nie moge znalesc nigdzie takiej bialej spódnicy.pamietacie ją? i do tego sweterek ktory byl chyba w tej samej kolekcji limitowanej
kurcze, realnie te ubrania tak ślicznie wyglądają, a w grze czasem lekka zmiana i już wyglądają niezbyt (np te legginsy w kwiatki czy ta przejaskrawiona kurteczka od pani z postu wyżej, przedostatnie zdjęcie)