Hmmmm... Ja teraz zorientowałam się że na AM nie ma prawie w ogóle butów bez obcasa (oprócz kozaków) Dlatego zaczęłam kupować te buty Ja też postanowiłam teraz lecieć stronami Kupiłam dużo tych kolczyków, teraz po trochu bluzek i naszyjników
Jak dla mnie ten drugi - przydaje mi się do wielu stylek i pasuje praktycznie do wszystkiego niezależnie od koloru, a ten pierwszy jakiś taki napaćkany, za dużo tego
Ja kupiłam ten drugi, jeszcze go nie uzyłam bo nie przebieralam lali, ale też mi sie bardziej ten podoba Ten pierwszy byłby fajny gdyby nie ta przesadzona ilość końcówek tych naszyjników, jeden taki byłby wystarczający.
[glow=red]Żeby być kochanym trzeba najpierw pokochać siebie[/glow]
mam obydwa i zdecydowanie częściej nr 2 się przydaje. Obojętnie który kolor pasuje i tak do wielu rzeczy. A ten nr 1 ma turkusowy kolor którego niestety nie da się zmienić, więc dopasuje się do niewielu ubrań
Kurcze 1 strój kupiłam ale niestety podobają mi się nowe rzeczy na które nie mam pieniędzy więc je zbieram nie zostało dużo ale szkoda że nie przedłużą chociaż o parę dni lub o tydzień