"Superbohaterki" - nowe wydarzenie!
Re: "Superbohaterki" - nowe wydarzenie - dyskusja
A do ilu procent można sobie podnieść szansę wygrania pojedynku? Bo start jest od 35, tak?
Ja z di odpadam, ale w dumie mam trochę dolarów zaoszczędzonych... Tylko największy problem, żeby chociaż dojść do tych superbohaterek.
Ja z di odpadam, ale w dumie mam trochę dolarów zaoszczędzonych... Tylko największy problem, żeby chociaż dojść do tych superbohaterek.
Da, ale z eliksirami możesz podnieść szansę na wygraną nawet do 100%.Koko4561 pisze:To bez eliksirów nie da się wygrac stroju?
źle tłumaczenie zadziałało - powinno być "ruch", a nie "wyzwij"Koko4561 pisze:Nie rozumiem tego eventupo naciśnięciu 'WYZWIJ' włączyło mi się coś takiego 'Ruch za 10 Obrazek' a ten kwadracik na planszy się nie ruszył

O ile pamiętam, to przy każdej superbohaterce są różne ceny w $ i Diam/Szmar (AM)Roześmiana pisze:Jest jeden eliksir za 20 000, dwa za 5 000, jeden za 10 diamentów i jeden za 24 (chyba), tylko już nie pamiętam o ile procent zwiększają szansę na wygraną. Te po 5 tys o 5 % chyba.
@Emilia wygrywasz cały strój.
Czyli później eliksiry są coraz droższe, czy niekoniecznie?
Gdzie mogę kupić eliksir? 

Koko4561, pojawi Ci się okienko z nimi, kiedy trafisz na pole z superbohaterka 

Co ile godzin jest następna darmowa walka z superbohaterką?MisAdmin pisze:Przed walką możesz kupić eliksiry - 3 są bodaj za $, 2 za diamenty i szmaragdy (AM)
Jeśli przegrasz, to możesz znów kupić eliksiry oraz odczekać kilka godzin na kolejną darmową próbę walki. Jeśli nie chcesz czekać, to płacisz.
4 godziny o ile dobrze pamiętam.
Oj, będzie ciężko z tymi pojedynkami. Szkoda, że nie ma kolejnej walki co 2 godziny. Dużo ruchów się straci wyzywając Superbohaterkę 

- xxloseyourselfxx
- Miss Piaskownicy
na poczatku to mi sie wydawalo ze to takie proste.
ze wystarczy tylko wykonywac te ruchy ..ale sie doczytalam teraz ze chodzi jeszcze o te wali.na razie nic z tego nie rozumiem,ale na pewno nie bede doplacala Di
wiec jak trafie na to pole to sie przekonam o co chodzi
chociaz wydaje sie ciekawy event..ale przypuszczam ze te szanse na wygranie tych ppjedynkow to bedzie nie lada wyzwanie !!

- theaneczka120
- Miss Podwórka
A na IS o co chodzi? Bo nie mogę się zorientowac... I apeluję o oddzielenie watku dla AM i IS bo nie mozna się połapac.
It's my life
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
It's now or never
o to samo co na AM chodzi. idziesz, trafiasz bohaterke, wyzywasz ją i zdobywasz strój jak wygrasz
- theaneczka120
- Miss Podwórka
Ze swoim szcześciem może uda mi się wygrac z jedną bohaterką...Nie podoba mi się taka forma eventu...
It's my life
It's now or never
It's now or never
- SuryaNamaskar
- Miss Żłobka
Hmmm. Na początku ucieszyłam się, że nowa forma eventu. Ale z tego co czytam to ciężko będzie wygrać cokolwiek bez wydawania diamentów, chyba że zatrzymam się na pierwszym stroju.
Dobrze rozumiem, że można po przegranej walce podejmować kolejne próby za darmo co 4h? Można podjąć wiele takich prób?
Wygrana oznacza wygranie całego stroju superbohaterki?
Kurcze, kliknęłam na pierwszy darmowy ruch a pole nie przesunęło się chyba na kolejny kwadracik? Tak powinno to wyglądać? Przy pierwszym ruchu jesteśmy na pierwszym polu?
Dobrze rozumiem, że można po przegranej walce podejmować kolejne próby za darmo co 4h? Można podjąć wiele takich prób?
Wygrana oznacza wygranie całego stroju superbohaterki?
Kurcze, kliknęłam na pierwszy darmowy ruch a pole nie przesunęło się chyba na kolejny kwadracik? Tak powinno to wyglądać? Przy pierwszym ruchu jesteśmy na pierwszym polu?
- theaneczka120
- Miss Podwórka
No własnie ja też tak mam. Nawet się zastanawiałam się czy dobrze kliknęłam na właściwą rzecz...
It's my life
It's now or never
It's now or never