"Maturalne prezenty" - nowe wydarzenie!
Re: "Maturalne prezenty" - dyskusja
Mam serdecznie dość tego eventu. Kupa diamentów, zmarnowanego czasu i dolarów poszła na darmo. Nigdy przenigdy więcej w tego typu "zabawie" nie będę brać udziału.
.....
- theaneczka120
- Miss Podwórka
A jak mam dość takich niesprawiedliwych zabiegów (pamiętam że chyba kiedyś była jakaś promocja na di też tylko dla wybranych) twórców gry, którym zalezy chyba już tylko i wyłacznie na forsie i teraz już nawet tego aż tak bardzo nie ukrywają 

It's my life
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
It's now or never
Właśnie... Bardzo sprawiedliwie jest :]
Teraz boję się nawet otwierać jakiekolwiek pudełko bo tylko się wkurzę... :/ Super event.
Teraz boję się nawet otwierać jakiekolwiek pudełko bo tylko się wkurzę... :/ Super event.
Ostatnio zmieniony 23 maja 2013, o 18:16 przez jamajka87, łącznie zmieniany 1 raz.
.....
czy to chodzi o taką wiadomośc w której była mowa także o aktywnych konkursach:"Dodatkowo na Facebook można zdobyć nagrody przydatne w wydarzeniu (miejsca na pompowanie balonów lub energię): https://www.facebook.com/ImperiumStyluP ... 9507429284" 

raczej chodzi tresc o maila, jaką dostały dziewczyny które dostały prezent. To jest osobny konkurs kompletnie nie związany z tym
Ostatnio zmieniony 23 maja 2013, o 18:28 przez Vin, łącznie zmieniany 1 raz.
Uważam, ze teraz wszyscy którzy nie dostali maila a mają potwierdzony powinni dostać duży prezent na konto ...
- Blondyneczkawow
- Ex-Atomówka
yhym.. a na IS nawet nie dadzą małego.. fajnie... na AM mam konto ale wchhodze od święta, ale nie dostalam nic może dostają tylko te dziewczyny ktore logują się codziennie
Ja się loguję codziennie i nic nie dostałam. E-mail też mam od dawna aktywowany.
Przykra sprawa, że zawsze musi być ktoś nagrodzony i ktoś pominięty. Szkoda tylko, że tych pominiętych jest całe mnóstwo...
---------
Po dwóch godzinach ładowania energii wygrałam 3 balony...
Brakuje mi 5 do małego prezentu, zaczynam wątpić, czy zdobędę je dzisiaj.
Przykra sprawa, że zawsze musi być ktoś nagrodzony i ktoś pominięty. Szkoda tylko, że tych pominiętych jest całe mnóstwo...
---------
Po dwóch godzinach ładowania energii wygrałam 3 balony...
Brakuje mi 5 do małego prezentu, zaczynam wątpić, czy zdobędę je dzisiaj.
Wydaje mi się, że nie ma takiej możliwości, przynajmniej na IS tak jest.Alice266 pisze:Ej jak speawdzić jaki mail mam wpisany na AM ?
- Truemeraldi
- Miss Żłobka
Oto treść maila:
"Droga TruEmeraldi,
Matury 2013 trwają w najlepsze, a my przygotowaliśmy dla Ciebie nowe wydarzenia w Arenie Mody - Maturalne prezenty!
Zaloguj teraz się na arenamody.pl, aby otrzymać specjalny prezent, który może dać Ci wspaniałe ubrania, unikalne fryzury, a nawet luksusowe auto!
Nie przegap szansy na spełnienie marzeń o pomaturalnym balu!
Odbierz teraz swój prezent!
Aktualnie zgadzasz się na otrzymywanie e-mail od XS Software. Jeśli chcesz zrezygnować z tego, to naciśnij tutaj."
Tak sobie myślę, że może taki mail dostały osoby, które kupiły wcześniej duży prezent?
Bo naprawdę nie wiem, od czego to miałoby zależeć...
"Droga TruEmeraldi,
Matury 2013 trwają w najlepsze, a my przygotowaliśmy dla Ciebie nowe wydarzenia w Arenie Mody - Maturalne prezenty!
Zaloguj teraz się na arenamody.pl, aby otrzymać specjalny prezent, który może dać Ci wspaniałe ubrania, unikalne fryzury, a nawet luksusowe auto!
Nie przegap szansy na spełnienie marzeń o pomaturalnym balu!
Odbierz teraz swój prezent!
Aktualnie zgadzasz się na otrzymywanie e-mail od XS Software. Jeśli chcesz zrezygnować z tego, to naciśnij tutaj."
Tak sobie myślę, że może taki mail dostały osoby, które kupiły wcześniej duży prezent?

Ostatnio zmieniony 23 maja 2013, o 19:10 przez Truemeraldi, łącznie zmieniany 1 raz.
- theaneczka120
- Miss Podwórka
Nawet jeśli tak jest (a nie wydaje mi się) to chyba wczesniej powinna być taka informacja, prawda? Że jeśli kupisz duży prezent to dostaniesz jeden ekstra. Choć to jest nadal moim zdaniem niesprawiedliwe. Czy w tej sprawie może sie wypowiedzeić np. Paweł?
It's my life
It's now or never
It's now or never
truemeraldi - a jedno pytanie, czy wcześniej otrzymywałaś majle na temat eventów? i wogóle od xssoftware?
- kwiatuszeczek
- Miss Przedszkola
Truemeraldi usuń ze swojego posta tą część: "Odbierz teraz swój prezent!", bo jak ktoś w to kliknie trafi bezpośrednio na twoje konto w grze.
Kto kliknął na link z posta TruEmeraldi niech lepiej napisze na kontakt, żeby nie dostał bana za multikonto...
- Truemeraldi
- Miss Żłobka
Tak, zdarzały się jakieś powiadomienia o eventach, ale jedynie o charakterze informacyjnym i to czasami tylko, tzn. nie ogłaszali mailowo każdego eventu czy nowej kolekcji.
Edit: O masakara,
Nie wiedziałam, że przez ten link da się na moje konto wejść. D: Ktoś zdążył mnie przebrać w międzyczasie...
Edit: O masakara,