"Maturalne prezenty" - nowe wydarzenie!
Re: "Maturalne prezenty" - dyskusja
Bucika:*
tak przęglądam tę dyskusję i widzę, że znowu mnóstwo narzekania, zadowoleni są głównie Ci, którzy mieli po 4 lub więcej prezentów... w sumie to racja, że tego typu eventy są troszkę niesprawiedliwe, ale większość eventów polega właśnie na szczęściu albo pechu... szkoda tylko, że ja mam to 2 

...
- Blondyneczkawow
- Ex-Atomówka
Mi się czarodziejka nie bardzo podobała.. wszyscy dostali to samo w tych samych kolorach..nuda...Minniee123 pisze:Smerfik2 pisze:Wiedziałam, że to będzie klapa.
ukienka okropna, a bransoletek i tak mam już za dużo. Ostatni tego typu event, w którym biorę udział.Ja pierniczę, najgorsza sukienka z całego eventu dla mnie + brzydkie kolczyki i kilkanaście godziń klikania na g**no poszło....
Twórcy gry powinni brać wnioski - a oni robią swoje - ostatni event walentynkowy porażka - a tu? Kolejny taki. Dziewczynom podobał się event na zasadzie Czarodziejki Mody. Byście mogli to zrobić a nie!
IS mały prezent
brzoskwiniowa
615 $
2 IQ
miejsce na album x2
Wreszcie fryzura i to w małym prezencie

615 $
2 IQ
miejsce na album x2
Wreszcie fryzura i to w małym prezencie

Ostatnio zmieniony 21 maja 2013, o 22:42 przez taja11, łącznie zmieniany 1 raz.
Violette11
Is - z małego auto 

- SuryaNamaskar
- Miss Żłobka
Zawiedziona jestem 
Nic ciekawego z małych pudeł. Jedna sukienka z 4 pudeł. Buuu

Nic ciekawego z małych pudeł. Jedna sukienka z 4 pudeł. Buuu

- Truemeraldi
- Miss Żłobka
Tak się zastanawiam teraz właśnie, w które prezenty inwestować opłaca się najbardziej... W same małe czy lepiej zapolować na coś większego. Co myślicie?
Kupiłam chyba 5 średnich pudeł i żadnej fryzury ani samochodu ani sukienki same dodatki,oczywiście zawiedziona jestem. tego rodzaju ewent jest beznadziejny.
- Matylduśka
- Miss Podwórka
- Kontakt:
Ja nie cierpię tego typu eventów. My piszemy, że nam się taki rodzaj wydarzeń nie podoba a oni mają nas w czterech literkach i robią swoje. Widzę, że uwielbiają zarabiać mniej.
snapchat: syska_kochaniee
instagram: sandrapreibisz
pani na am: sandra.nusia
instagram: sandrapreibisz
pani na am: sandra.nusia
- Blondyneczkawow
- Ex-Atomówka
Tego typu event może jest fajny ale jakby było cos w stylu ''Goraczki złota'' gdzie mogłyśmy kupić to co chciałyśmy tylko szkoda, że w jednym kolorze 
Ja miałam 7 czy 8 małych pudeł i ani jednej sukienki , same buty i brzydkie kolczyki i jedna torebka... trafił mi się jeden fryz tylko ten co mi się najmniej podoba... no w sumie auto mam tylko nie wiem na co mi one na takim poziomie nic wielkiego nie daje..
Można pomyśleć , że jak na same małe pudła nie jest źle. Nie miałam czasu za bardzo żeby klikać i uzbierać tyle co inne dziewczyny ale jak tylko miałam minute wolnego to od razu na IS kliknac wiec jestem zawiedziona troche...

Ja miałam 7 czy 8 małych pudeł i ani jednej sukienki , same buty i brzydkie kolczyki i jedna torebka... trafił mi się jeden fryz tylko ten co mi się najmniej podoba... no w sumie auto mam tylko nie wiem na co mi one na takim poziomie nic wielkiego nie daje..
Można pomyśleć , że jak na same małe pudła nie jest źle. Nie miałam czasu za bardzo żeby klikać i uzbierać tyle co inne dziewczyny ale jak tylko miałam minute wolnego to od razu na IS kliknac wiec jestem zawiedziona troche...
- Truemeraldi
- Miss Żłobka
No dokładnie, o wiele lepiej wyglądałby ten event, gdyby była możliwość wyboru nagród (i ich kolorów
), a nie kupowanie ich w ciemno. Wtedy każdy zapewne byłby zadowolony.

- Blondyneczkawow
- Ex-Atomówka
w sumie kolory mogłyby być losowo , a co tam
ale żeby był więcej niż jeden

- Truemeraldi
- Miss Żłobka
To w sumie też nie byłaby taka zła opcja z tymi losowymi kolorami. 
Właśnie przed chwilą otworzyłam mały prezent na AM, na który przez pół dnia zbierałam balony, a tu nici z unikalnych nagród. Nawet żadna para najmniejszych kolczyków się nie trafiła... ._. Na te pudła chyba nie ma reguły. Albo ktoś ma szczęście albo nie. I cóż poradzić...

Właśnie przed chwilą otworzyłam mały prezent na AM, na który przez pół dnia zbierałam balony, a tu nici z unikalnych nagród. Nawet żadna para najmniejszych kolczyków się nie trafiła... ._. Na te pudła chyba nie ma reguły. Albo ktoś ma szczęście albo nie. I cóż poradzić...
A ja jestem bardzo zadowolona 
miałam 7 małych pudełek, a w nich:
2 fryzury
2 sukienki
bransoletka
buty
pierścionek
i tyle z fajniejszych rzeczy.
A i tak dla mnie super. Ja tego typu eventy lubię najbardziej, mimo że w walentynki nie wylosowałam zbyt dużo, to też mi się podobało. Nauczyłam się po tamtym, że nie opłaca się inwestować w duże czy średnie, ale tylko w małe i się nie zawiodłam. Np. za 300 balonów mogłam kupić 5 małych pudełek, a nie 2 średnie albo 1 duży. Czyli szanse moim zdaniem większe na wylosowanie czegoś.

miałam 7 małych pudełek, a w nich:
2 fryzury
2 sukienki
bransoletka
buty
pierścionek
i tyle z fajniejszych rzeczy.
A i tak dla mnie super. Ja tego typu eventy lubię najbardziej, mimo że w walentynki nie wylosowałam zbyt dużo, to też mi się podobało. Nauczyłam się po tamtym, że nie opłaca się inwestować w duże czy średnie, ale tylko w małe i się nie zawiodłam. Np. za 300 balonów mogłam kupić 5 małych pudełek, a nie 2 średnie albo 1 duży. Czyli szanse moim zdaniem większe na wylosowanie czegoś.