"Maturalne prezenty" - nowe wydarzenie!
Re: "Maturalne prezenty" - dyskusja
ale jest tylko 20 % szanns, że wylosujemy w małym pudełku sukienke, włosy lub sukienke ... 

Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz na co trafisz ~ Forrest Gump
A może będziemy udawać niezadowolenie aby podnieśli szanse? 

ale mimo to że małe szanse to i tak w poprzednim evencie dziewczyny( w tym ja ) w małych fryzurki losowały 

Kupiłabym nawet duże pudło, ale w dużym powinno być 90% a nie 50% szans, 50% z moim "szczęściem" oznaczać będzie jak ostatnio - jakieś brzydkie buty i IQ ...
A na koniec eventu było tak jak piszecie, i w 4 małych pudłach miałam po jednej fryzurze
A na koniec eventu było tak jak piszecie, i w 4 małych pudłach miałam po jednej fryzurze

.....
moze tym razem tez podniosa szanse wylosowania fryzaurek 

https://g.arenamody.pl/profile.php?id=38866 mój profil 

- elena_gilbert_salvatore
- Miss Trzepaka
- Kontakt:
wątpię , bo muszą na czymś zarobić !
ostatnio też musieli 

Obojętnie co zrobią ja i tak kupuję tylko małe bo jak mam coś trafić to właśnie tam 

Oj mam nadzieję, że jednak nie będzie tak fatalnie jak ostatnio...
Wielka szkoda, że nie można wybierać sobie prezentów. Rozumiem, że mam wydać diamenty - i zwykle to robię - ale bez przesady żeby wydawać je w ciemno :/
Wielka szkoda, że nie można wybierać sobie prezentów. Rozumiem, że mam wydać diamenty - i zwykle to robię - ale bez przesady żeby wydawać je w ciemno :/
.....
- elena_gilbert_salvatore
- Miss Trzepaka
- Kontakt:
ja też nie mam zamiaru tracić kasy na duże pudła :/ na AM było wtedy fajnie,bo tam w samych małych wylosowałam chyba 2 sukienki , 2 pary butów , kolczyki
szkoda ze na is nie mozna wygrywać baloników w pojedynkach
przydaloby sie cos jak jajomania

dzięki, chyba zrobię jak radzicie, w poprzednim tez w małym wygrałam fryzurkę;) a wie ktoś, jakie są szanse wylosowania samochodu w poszczególnych pudłach?
...
Twórcy powinni wyciągać wnioski i ulepszać grę - a tu nic. Dziewczyny umiały wydać nawet ponad 100 zł na ten event, a w pudłach....? Beznadziejne buty. Tu jest to samo: powinni docenić to, że wiele osób wydaje na to realne pieniądze i podwyższyć szanse - nawet na takie małe pudło można wydać kwotę 11 zł, a co dopiero na duże... Powinni naprawdę nas docenić - bo nie ukrywając - to my właśnie ich utrzymujemy i powinni nam to wynagrodzić....