"Maturalne prezenty" - nowe wydarzenie!
Re: "Maturalne prezenty" - dyskusja
narazie mam 69..myślę że kupię jedno średnie pudełko i reszte małych ile mi wystarczy:) licze na fryzurki
https://g.arenamody.pl/profile.php?id=38866 mój profil 

pytanie do dziewczyn Am - wam tez tak słabo lecą? zbieram od samego początku mam 20 - teraz zrobiłam 9 pojedynków i było 0
Vin, u mnie też słabo z balonami na AM. Mam 20 sztuk. Zbieram od początku. Niestety energia słabo rośnie. Jednak balony powinny trafiać się częściej.
- Joanne__zz
- Miss Żłobka
Wie ktoś może czemu prezenty nie są widoczne w kuferkach? Kupiłam jeden mały prezent na polskiej AM i dwa na bułgarskiej, ale nigdzie ich nie ma... Zaczynam się zastanawiać, czy przypadkiem gdzieś nie przepadły 

Otwierac prezenty chyba można od 21 maja.
- theaneczka120
- Miss Podwórka
Ja lecę na jednym balonie i mam ich dopiero 24. Nie wiem jak wy to robicie ze macie ich po 70... Czy jakaś dziewczyna, która gra na IS i na AM może się wypowiedzieć gdzie łatwiej zbierać serca?
It's my life
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
Mały - mniej niż 20%, średni - 30%, duży - powyżej 50%.jamajka87 pisze:Ciekawe, jakie są procentowe szanse na fryzury w poszczególnych pudłach.
Szanse na wypadnięcie balona po pojedynku są takie jak w poprzednim wydarzeniu: 50% przy walce z inną paniom, 70% przy walce z supermodelkami.Vin pisze:pytanie do dziewczyn Am - wam tez tak słabo lecą? zbieram od samego początku mam 20 - teraz zrobiłam 9 pojedynków i było 0
Sprawdź jeszcze raz dobrze kuferek. Ja kupiłem wczoraj kontrolnie 3 prezenty i są w kuferku. Nie można jednak nic z nimi zrobić do 21 maja.Joanne__zz pisze:Wie ktoś może czemu prezenty nie są widoczne w kuferkach? Kupiłam jeden mały prezent na polskiej AM i dwa na bułgarskiej, ale nigdzie ich nie ma... Zaczynam się zastanawiać, czy przypadkiem gdzieś nie przepadły
a jakie są szanse, że wylosujemy sukienke/samochód w poszczególnych pudełkach ?
Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz na co trafisz ~ Forrest Gump
- Joanne__zz
- Miss Żłobka
A jednak ich nie ma. Kupiłam dziś jeszcze jedno małe pudło na am i też się nie pojawiło w kuferku. W poprzednim wydarzeniu tego typu nie miałam z tym problemuMisAdmin pisze:
Sprawdź jeszcze raz dobrze kuferek. Ja kupiłem wczoraj kontrolnie 3 prezenty i są w kuferku. Nie można jednak nic z nimi zrobić do 21 maja.
Wyczyść pliki tymczasowe. Może prezent wyświetla się jako coś innego (z poprzedniego wydarzenia z serduszkami). Jeśli nie pomoże, to pisz na Kontakt w grze.
ja mam dwa balonytheaneczka120 pisze:Ja lecę na jednym balonie i mam ich dopiero 24. Nie wiem jak wy to robicie ze macie ich po 70... Czy jakaś dziewczyna, która gra na IS i na AM może się wypowiedzieć gdzie łatwiej zbierać serca?

.....
- Matylduśka
- Miss Podwórka
- Kontakt:
Mam (IS):
1 mały kufer + 16 balonów
Mam (AM):
1 mały kufer + 4 balony
Ma ktoś już auto?
1 mały kufer + 16 balonów
Mam (AM):