"Maturalne prezenty" - nowe wydarzenie!
- elena_gilbert_salvatore
- Miss Trzepaka
- Kontakt:
Re: "Maturalne prezenty" - dyskusja
mam nadzieję na fryzurkę obojętnie jaką ,auta nie chcę , a kupowac będę same małe pudła 

ile jest procent, że wylosuje w małym pudełku sukienkę albo fryzurę ?
Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz na co trafisz ~ Forrest Gump
Wydarzenie jest świetneeeee! Już się nie mogę doczekać aż zakupię prezenty i je otworzę! xD Mam już/albo dopiero: 12 balonów-am i 20- na is 

- Miss Trzepaka
- Kontakt:
to się tak nie ciesz , bo tego typu eventy to zdzieranie z nas kasy
przynajmniej tak ostatnio było 

No niestety to jest zdzieranie kasy, ale ja nie zamierzam jej wydawać
a na szczęście na ten event nie trzeba wcale kasy wydać żeby zdobyć prezenty. Fakt, faktem trzeba dużo czasu poświęcić żeby tych balonów trochę nazbierać :/ i zapewne nie będę miała ich za dużo ale ze dwa lub trzy prezenty będą i nagrody fajne 

Zakupie jeden prezent już za diamenty dopóki promocja jeszcze trwa, myślicie że warto ?
Jaka jest procentowa szansa na fryzurkę w każdym pudle???
- theaneczka120
- Miss Podwórka
Wiecie co? Nawet lubię tego typu eventy ze zbieraniem czegos (złota, kropelek wody), bo jezeli ma się czas to mozna w nich zdobyć sporo rzeczy. Ale juz ten pomysł z kupowaniem w ciemno pudełek to totalna katastrofa. Wydaje mi się ze twórcy gry mają nas coraz głębiej w d***. Wydaje mi się że poprzednio wyraźnie powiedziałyśmy ze ten pomysł jest mocno nie trafiony, bo jak się kupuje 14 pudełek i w żadnej z nich nie ma fryzury to chyba wyrażnie widać ze coś jest nie tak. A oni dalej swoje.
A teraz na temat eventu. Moim zdaniem tylko jeden balon za darmo jest do bani, bo praktycznie nie ma szans na zdobycie duzego pudełka bez wydawania di. Wydaje mi się że evet jest chyba troszkę za krótki... Ciuchów jeszcze nie widziałam fyzury mi się nawet podobają, ale raczej ich nie zdobędę.
A teraz na temat eventu. Moim zdaniem tylko jeden balon za darmo jest do bani, bo praktycznie nie ma szans na zdobycie duzego pudełka bez wydawania di. Wydaje mi się że evet jest chyba troszkę za krótki... Ciuchów jeszcze nie widziałam fyzury mi się nawet podobają, ale raczej ich nie zdobędę.
It's my life
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
Cytat Pawła z eventu "Walentynkowe prezenty" Myslę, że tu będzie podobniePytanie: Czy wraz z wielkością prezentu rośnie ilość i atrakcyjność nagród?
Odpowiedź: Nie i tak. Ilość nagród jest stała (patrzy wyżej), ale atrakcyjność tak. Dla przykładu: pudełko małe daje 50% szans na wygranie jednego ubrania z puli przygotowanych na wydarzenie. Pudełko średni daje 99% szansy, że pierwszą nagrodą będzie ubranie. Dodatkowo macie 20% szans, że również druga nagroda to będzie ubranie. Pudełko duże daje 99% szansy, że pierwsza nagroda to ubranie; 40% szans, że druga nagroda to ubranie oraz 20% szans, że trzecia nagroda to ubranie. Jak widać przy otwarciu największego pudełka macie szansę na wygranie 3 rzeczy za jednym razem.

- Miss Trzepaka
- Kontakt:
od tego typu eventu już chyba wolę losowanie z pudła , bo tutaj albo trzeba wydać mnóstwo diamentów na prezenty , albo siedzieć cały czas przed laptopem i klikać , to bez sensu , mam nadzieje ,że przynajmniej zrekompensują to nagrodami , a nie tak jak ostatnio :/
HH by sie przydało 

1 mały + 7 serduch

Ostatnio była rekompensata za walentynkielena_gilbert_salvatore pisze:od tego typu eventu już chyba wolę losowanie z pudła , bo tutaj albo trzeba wydać mnóstwo diamentów na prezenty , albo siedzieć cały czas przed laptopem i klikać , to bez sensu , mam nadzieje ,że przynajmniej zrekompensują to nagrodami , a nie tak jak ostatnio :/

Ja już mam 53 balony. Ciekawe jaka jest szansa wygrania samochodu i fryzur z każdym z pudeł.
Mam nadzieję, że Minnie ma rację i teraz aż tak w bambuko nas nie zrobią jak ostatnio
Stwierdzam, że będę kupować same małe prezenty i może jak mi się uda to jeden lub dwa średnie, na duży raczej już nie uzbieram. Chciałabym fryzurkę (ładną) wygrać i samochód bo to coś nowego a co mi się uda to się okaże 

a co daje samochód?
edit :
już widze:Jeśli będziesz mieć szczęście i zdobędziesz auto, musisz o nim wiedzieć:
- każdego dnia otrzymasz punkty oraz dolary za samochód,
- w celu odebrania dziennego bonusu musisz udać się do Moja Pani > Moje auta i nacisnąć „Odbierz bonus”,
- swój samochód możesz umiejscowić w ogrodzie domu (lub innym pokoju),
- inne panie mogą zobaczyć twoje auto w Profil > Auta.
edit :
już widze:Jeśli będziesz mieć szczęście i zdobędziesz auto, musisz o nim wiedzieć:
- każdego dnia otrzymasz punkty oraz dolary za samochód,
- w celu odebrania dziennego bonusu musisz udać się do Moja Pani > Moje auta i nacisnąć „Odbierz bonus”,
- swój samochód możesz umiejscowić w ogrodzie domu (lub innym pokoju),
- inne panie mogą zobaczyć twoje auto w Profil > Auta.