Imie twojej Pani.

Wszelkie dyskusje na temat gry. O wydarzeniach i kolekcjach dyskutujemy w dziale ogłoszeń!
Awatar użytkownika
Anullka123
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Imie twojej Pani.

Post autor: Anullka123 » 26 maja 2010, o 19:07

'Hadassa',index.php?page=Thread&postID=44057#post44057 pisze: Urodził się syn :P I też ma orginalne imie, i jego młodszy braciszek też.
A jakie?
Mój pani miała mieć Ania ale, że było jak zwykle zajęte to wzięłam Anullka, a cyferki dodałam pierwsze jakie mi się nawinęły czyli oczywiście 123 i tak powstała Anullka123

Awatar użytkownika
Hadassa
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Imie twojej Pani.

Post autor: Hadassa » 26 maja 2010, o 19:26

Starszy to Micheasz a młodszy Jonatan. :) Ogólnie wszyscy moi znajomi mają dzieci z orginalnymi imionami. I bardzo dobrze, bo w przedszkolu moje dzieci mają kolegów 2 """""""" albo 3 ::::::::. Niebędę wymieniać imion, żeby nikogo nie obrazić. Ja nie mam nic przeciwko tradycyjnym imionom , i może gdyby moje dzieci się dziś urodziły to byłby Antoś i Ignaś. :P

Awatar użytkownika
RASTY
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Imie twojej Pani.

Post autor: RASTY » 26 maja 2010, o 19:42

hadassa czytasz biblię?to ciekawe:) moje imię wzięłam z głowy;D nie wiem skąd mi przyszło może gdzieś w filmie było może nie ale nawet mi sie podoba. mozesz mnie nie ignorować nie głosowałam na ciebie negatywnie :(

Awatar użytkownika
Blondyneczkawow
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Imie twojej Pani.

Post autor: Blondyneczkawow » 26 maja 2010, o 19:45

RASTY wiem, że było w filmie z serii ''W Krzywym Zwierciadle'' - Rusty Griswold (syn w rodzinie Griswoldów)
http://g.arenamody.pl/profile.php?id=342674 ----> AM

Jestem Blondi, Monika Blondi :D

Awatar użytkownika
Ola
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka
Kontakt:

Imie twojej Pani.

Post autor: Ola » 26 maja 2010, o 20:09

I Rusty Ryan w serii Oceans (Pitt :love: )
"Czytelnik może żyć życiem tysiąca ludzi, zanim umrze. [...]Człowiek, który nie czyta, ma tylko jedno życie."
Mój profil IS (nieużywany)
Mój Profil AM

Awatar użytkownika
Elaine
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Imie twojej Pani.

Post autor: Elaine » 27 maja 2010, o 11:07

W moim przypadku była to zwykła literówka. Kombinowałam jakie dać imię, żeby nie wybrać któregoś z moich "zwyczajowych" nick'ów, bo podejrzewałam, że za długo nie pogram, no i trochę się wstydziłam, że stara baba będzie wirtualne lalki przebierać ;) Przypomniał mi się tytuł odcinka ukochanego serialu Star Trek: TOS "Elaan of Troyius", ale nie chciało mi się sprawdzać, jak się dokładnie pisze Elaan i napisałam Elaine.
Potem jedna z Pań napisała mi priv., że Elaine to z elfickiego "Piękna" :thumbsup:
Jak widać - błędy czasem się opłacają, do setnego dnia zostało mi 6 czy 7 dni, no i jest tu sporo Dam w moim wieku. Jestem bardzo omylna :whistling:
Mój świat - moje kredki, więc won z mazakami!

Awatar użytkownika
Hadassa
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Imie twojej Pani.

Post autor: Hadassa » 27 maja 2010, o 11:37

Elaine. Jaka stara baba? Ten jest stary , kto czuje się stary. Jestem starsza od ciebie, mam dzieci , męża, a i tak bawie się w " przebieranie lalek". Pewnie mam braki z dzieciństwa, bo wtedy bawiłam się samochodami. :D :D

Awatar użytkownika
Onaya
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy
Kontakt:

Imie twojej Pani.

Post autor: Onaya » 27 maja 2010, o 11:53

Ja niewyobrazam sobie jakby w ta gre graly same nastolatki. Ja rowniez nie zaliczam sie do mlodych wiekiem ale nie jestem az taka stara aby nie moc grac w ubierankowa gre :P ;) dla rozrywki :thumbup:
Onaya

Awatar użytkownika
coiffe
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Imie twojej Pani.

Post autor: coiffe » 27 maja 2010, o 12:04

'Hadassa',index.php?page=Thread&postID=44103#post44103 pisze:Ja nie mam nic przeciwko tradycyjnym imionom , i może gdyby moje dzieci się dziś urodziły to byłby Antoś i Ignaś. :P
nie masz nic przeciwko tradycyjnym imionom ? podziwiam Cię :D
moje pierwsze imię jest bardzo 'staroświeckie' i 'tradycyjne' , i spotykam się z różnymi reakcjami na nie , więc je znielubiłam... ;( i używam drugiego :D
[url]http://g.imperiumstylu.wp.pl/profile.php?id=52310[/url]

Awatar użytkownika
Belliza
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Imie twojej Pani.

Post autor: Belliza » 27 maja 2010, o 12:11

Imię mojej pani jest prostym anagramem mojego prawdziwego imienia Izabela (ale nie przez dwa l). ;)
[url]http://warofdragons.pl/register.php?referrer=Marakona[/url]

Zapraszam

Awatar użytkownika
Elaine
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Imie twojej Pani.

Post autor: Elaine » 27 maja 2010, o 12:24

Hadassa, Onaya... dlatego przyznałam, że jestem omylna ;) Jakoś zdawało mi się, że niewiele będzie tu Dam zbliżonych do trzydziestki ;) Większość moich koleżanek jest już po rozwodzie, z dziećmi, z firmami, domami itd. i nie w głowie im takie zabawy. Moje początkowe nastawienie do tej gry ukierunkowane było stereotypami, co mnie samą dziwi, gdyż staram się tego unikać.
Mój świat - moje kredki, więc won z mazakami!

Awatar użytkownika
st00wa
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Imie twojej Pani.

Post autor: st00wa » 27 maja 2010, o 14:35

inspiracja zaczerpnięta z życia: pies koleżanki wabi się Stówka:) spodobało mi się i ot tak, moją Lady nazwałam:)
http://g.imperiumstylu.pl/profile.php?id=17091

Awatar użytkownika
kornelita22
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Imie twojej Pani.

Post autor: kornelita22 » 28 maja 2010, o 18:42

moja pani Abbygeil ma imie z filmu

Awatar użytkownika
Oleandria
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Imie twojej Pani.

Post autor: Oleandria » 28 maja 2010, o 18:49

Chciałam żeby miała oryginalne imię i wyszła mi Oleandria.

Awatar użytkownika
Yasmine
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Imie twojej Pani.

Post autor: Yasmine » 28 maja 2010, o 19:19

nie mam pojęcia skąd wzięłam tą Yasmine. Chciałam przez "J" ale było zajęte o ile mnie pamięć nie myli..
[font=Impact][size=140] [url='http://g.imperiumstylu.wp.pl/profile.php?id=5063']Moja Yasmine![/url] [/size] :love: [url='http://forum.imperiumstylu.pl/index.php?page=Thread&threadID=1966']& stylizacje.[/url][/font]

Zablokowany