Wydarzenie "Przybądź Wiosno!" (AM i IS) - dyskusja
Re: Wydarzenie "Przybądź Wiosno!" (AM i IS) - dyskusja
elena_gilbert_salvatore ja tak samo i teraz na AM nic za nią wczoraj nie wygrałam i znając moje szczęście już nic nie trafię... może 1 rzecz...
...
- theaneczka120
- Miss Podwórka
Taaa... nie ma to jak dobrze poinformowany Paweł.... Ja też wykorzystałam wczoraj darmową kostkę. Promocja na di mnie nie interesuje, to chyba ma zagłuszyć nasze jęki...
It's my life
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
It's now or never
Ładne całkiem ciuszki, ale szkoda że event taki "kosztowny". Chciałabym aby był jakikolwiek event za dolary... Zresztą teraz oszczędzam czekam na powtórkę Lady's Secret lub Zimowych Inspiracji 2012 

Żałuję, że wykorzystałam wczoraj szczęśliwą kostkę, ale liczyłam ,że dzisiaj też będzie taka możliwość. Szkoda, bo została mi tylko jedna skrzyneczka w 3 ogrodzie, a tam jest sukienka, na której najbardziej mi zależy. I oczywiście skrzyneczkę ciągle omijam.
Wyrzuciłam kostką za darmo(za kwiaty) i rzuciłam 5 oczek. Co wygrałam? 222$ 

Średni dla mnie jest ten event, ale losowałam kilka razy kostką i mam spódnicę i torebkę z pierwszego ogrodu 

"For every word that we gently speak
For every word that proves good deed
We change the world for those who seek
And let them see the light that they need"
Zart jakis.Rzut szczesliwa kostka za 30 diamentow,dobre sobie.Od razu mi sie odechcialo tego ogrodu,choc diamenty mam,ale to dla mnie przesada.Juz wole kolekcje limitowane,bo kupuje konkretnie to co chce.Sukienka chyba z trzeciego ogrodu mi sie podoba ale nie az tak zeby wydac na nia nie wiadomo ile diamentow.Jak dla mnie przezyje ze nie mam tych ciuchow:-)Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i zycze powodzenia w ogrodzie:-)
- Chintanika
- Miss Dyskoteki
No trochę kpina z tą Szczęśliwą kostką :/
Ja mam z pierwszego ogrodu

brakuje mi bluzki , paska i torebki
z drugiego

brakuje sukienki,łańcuszka i rękawiczek
z trzeciego nie mam nic narazie a z czwartego mam

brakuje mi tylko kolczyków , bardzo podoba mi się jelonek nie mam zwierzątka żadnego więc by się przydał ale nie wiem czy dam radę zebrac pozostałe elementy strojów zobaczymy czasu jeszcze sporo
Ja mam z pierwszego ogrodu

brakuje mi bluzki , paska i torebki
z drugiego

brakuje sukienki,łańcuszka i rękawiczek
z trzeciego nie mam nic narazie a z czwartego mam

brakuje mi tylko kolczyków , bardzo podoba mi się jelonek nie mam zwierzątka żadnego więc by się przydał ale nie wiem czy dam radę zebrac pozostałe elementy strojów zobaczymy czasu jeszcze sporo

"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."
Event całkiem niezły. chociaż ciuchy mogłyby być w innym stylu
Zajrzałam sobie do szafy mojej lali i sukienek jest w niej nieproporcjonalnie dużo. Poluję więc na wszystko prócz kiecek i oto co mi się trafiło (po wykupieniu 20 kwiatków za diamenty):
1 ogród:

zależało mi na butach, ale nie trafiłam. szkoda mi było odkrywać ogród od początku więc ruszyłam do drugiego, gdzie wylosowałam:

jestem zadowolona z tych rzeczy, na pewno nie raz je wykorzystam
Teraz już będę losować tylko za darmowe próby, chciałabym skompletować cały strój z ogrodu 2.
Szkoda, że przez błędną informację również wykorzystałam pierwszego dnia darmową szczęśliwą kostkę zupełnie bez sensu :/ Taka nagła hojność dla nas wydała mi się podejrzana, ale nie chciałam tracić "darmowego rzutu każdego dnia" i koniec końców straciłam
Dobrze, że dalsze ciuchy mnie nie powalają, to więcej diamentów nie stracę, a i bez jelonka przeżyję

1 ogród:

zależało mi na butach, ale nie trafiłam. szkoda mi było odkrywać ogród od początku więc ruszyłam do drugiego, gdzie wylosowałam:

jestem zadowolona z tych rzeczy, na pewno nie raz je wykorzystam

Szkoda, że przez błędną informację również wykorzystałam pierwszego dnia darmową szczęśliwą kostkę zupełnie bez sensu :/ Taka nagła hojność dla nas wydała mi się podejrzana, ale nie chciałam tracić "darmowego rzutu każdego dnia" i koniec końców straciłam

Dobrze, że dalsze ciuchy mnie nie powalają, to więcej diamentów nie stracę, a i bez jelonka przeżyję

.....
- theaneczka120
- Miss Podwórka
Mam jakieś zaćmienie: czy jak zresetuje labirynt to skrzynie beda na swoim miejscu i bede musiała zdobywać wszystkie ciuchy od nowa?
It's my life
It's now or never
It's now or never
- kwiatuszeczek
- Miss Przedszkola

Wydalam 3 diamenciki na buty, których nie chciałam... zależało mi na żakiecie... no, ale cóż.

Może coś zbieram z tego wydarzenia.
No i korciło mnie... wydałam kolejne 3 diamenty na pasek:

Eh... a gdzie żakiet?
kwiatuszeczek pisze:
Wydalam 3 diamenciki na buty, których nie chciałam... zależało mi na żakiecie... no, ale cóż.![]()
Może coś zbieram z tego wydarzenia.
No i korciło mnie... wydałam kolejne 3 diamenty na pasek:
Eh... a gdzie żakiet?
Zamienię żakiet na buty

.....
Ciuchy zostaną w garderobie tylko cofniesz się nma początek planszytheaneczka120 pisze:Mam jakieś zaćmienie: czy jak zresetuje labirynt to skrzynie beda na swoim miejscu i bede musiała zdobywać wszystkie ciuchy od nowa?

- kwiatuszeczek
- Miss Przedszkola
Hehe... szkoda, że tak nie można.
Ten układ mi bardzo odpowiada.