Wczoraj wieczorem znów otworzylam małe, i przeżyłam szok bo trafłam w drugą fryzurę i suknię Nie żebym narzekała, ale akurat ta fryzura mi się najmniej podoba:
Powalczę jeszcze o fryzurkę z kucykiem, od początku chciałam ją najbardziej. Mam tylko darmowego kupidyna więc w razie czego dopłacę diamentami. Ciekawe czy pomyślna passa się utrzyma
Brakuje mi jeszcze fryzurki "rozwianej", a z darmowym nie tak latwo idzie Otworzylam dzis jedno male pudlo, dozbieralam do 65 serc, a reszte diamentami nadrobilam. Teraz mam 18, chce jeszcze otworzyc male pudlo i licze, ze ostatnia fryzurka bedzie moja Oprocz 3 czuprynek mam:
7 sukienek
4 pary butow
4 pary kolczykow
5 bransoletek
Nie jest zle
Zbieram na 4 małe pudełka i tak się zastanawiam czy kupić 4 małe czy 1 średni i 2 małe albo dwa średnie jak myślicie?
"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."
Ja nie doradzam, bo tylko raz kupiłąm średnie i nic nie miałam, dziś w małym:
kasa
miejsce na album(a potrzebne mi są bardzo w ogóle nie używam...)
IQ
Strasznie się ucieszyłam, kilka pudeł już wcześniej otworzyłam, ale sukienek i fryzur nie było, a teraz proszę mam fryzurę