Wydarzenie "Walentynkowe prezenty" IS i AM
-
- Miss Kołyski
Re: Wydarzenie "Walentynkowe prezenty" IS i AM
Ja poświęciłam pełno kasy i diamentów, ale wygrałam w większości buty, kolczyki czy talenty (tu i tak bez sensu, bo nie jestem codziennie na IS, więc ich nie wykorzystam). Fryzury ani jednej w 2 małych, 3 średnich i 6 dużych..
a ja trafilam w jednym małym sukienkę różową tą krótką falbaniastą a w drugim talent wizażystka te upięcie na bok, więc jestem zadowolona w miarę:) w 3 małym jakies bezsensowne rzeczy, ale chociaż tamte 2 były dośc udane.
-
- Miss Kołyski
Ja wygrałam 5 sukienek. Jedna jest ładna i kolor mi chociaż pasuje, bo czarna:)
Krótko to ujmę-takie [CENZURA] jak iles par kolczyków czy butów dac do pudła wartego 240-300 diamentów, to chyba kpina z graczy!!! Tyle sa tu kiecki drogie warte! KPINA nie event 
Rozumiem rozgoryczenie, ale proszę trochę uważać na słowa.// Arnica

Rozumiem rozgoryczenie, ale proszę trochę uważać na słowa.// Arnica
- Ania Anska
- Miss Żłobka
Dlatego ja kupowałam małe...
Podejrzewam, że IS zrobiło to celowo, aby Panie które mają mniej funduszy (
) mogły coś fajnego wygrać.
Czyli z jednej strony OK, ale z drugiej to szkoda mi tych dziewczyn/ kobiet które wydały fortunę i tak, jak Derssia mówi wygrały kolczyki, no to ja przepraszam bardzo, ale coś tu jest nie tak
.

Ja na IS kupiłam jedno małe i jedno średnie. Nie jestem graczem z diamentami, więc na oba pudełka pracowałam z jednym Amorkiem, w każdej wolnej chwili... I co? Nie dostałam ŻADNEGO ciucha, tylko jedną parę kolczyków.
Poza tym chyba ze 3 razy IQ >.<
Najbardziej się cieszę z talentu, który podbija mi punkty, bo to akurat na poziomie, na którym jestem, mi się przyda.
Ale jednym słowem - kaszana na całego.
Poza tym chyba ze 3 razy IQ >.<
Najbardziej się cieszę z talentu, który podbija mi punkty, bo to akurat na poziomie, na którym jestem, mi się przyda.
Ale jednym słowem - kaszana na całego.
- patusia060297
- Miss Piaskownicy
Dwa pudla, a wygrałam jedynie kolczyki
Tak liczyłam na fryzurkę 

Moja lady patrycja.dorota
inne się połyka,
a tylko nieliczne trzeba przeżuć
i strawić do końca"
inne się połyka,
a tylko nieliczne trzeba przeżuć
i strawić do końca"
na ma kupilam znowu male pudelko i mam:
-pelno bonusow
-okno do mieszkania
-kolczyki
-pelno bonusow
-okno do mieszkania

-kolczyki

Guzik ich obchodzi, czy pani bez diamów cos wygra. Ma sie cieszyc, ze w ogóle dostaje jednego amora, a co juz w pudle nie wazne. Tak samo zero szacunku dla utrzymujących tę grę od dawna! Te ich serwery, sztaby osób zatrudnionych. Minn z mojej kieszeni ida na to pieniądze, więc wolałabym, by ktoś nie robił sobie ze mnie jaj i nie oferował mi butów beznadziejnych czy kolczyków w takiej cenie, po to by kase wyciagnąć. Chętnie się tu bawię, chętnie płacę za przyjemność, ale tez chcę, by to miało jakies przełożenie, a nie kolczyki za diamy w setkach liczone i mój czas poświęcony na to klikanie. Kto grał w inne płatne gry, wie jak tam wyglądają wydarzenia, co i ile mozna miec za realne pieniądze. Gra wychodzi naprzeciw graczom, zachęca ich do zabawy, bycia w niej, a tym samym płacenia. Tutaj obserwuję coś zupelnie innego-zniechęca i to z czasem coraz bardziej!
-
- Miss Kołyski
Dokładnie. Nie podoba mi się również czasem ich zachowanie na facebooku, gdzie odnoszą się do nas moim zdaniem bez szacunku. Nie zawsze, aczkolwiek widziałam parę takich sytuacji. Jakby nam robili łaskę... Rozumiem, że są dziewczyny, które pytają 10 razy o to samo czy jakies inne głupoty, ale nie należy się tak wywyższać.. Przestanę chyba się bawić w wydarzenia. Wydawać kasę na di, żeby ich utrzymać. Ja nie muszę w to grać, bez łaski.
P.S.
Jest chociaż jedna, która wygrała fryzurę?
P.S.
Jest chociaż jedna, która wygrała fryzurę?
- billiejean0912
- Miss Kołyski
Ja miałam fryzurkę w średnim pudełku. Ale akurat tą która mi się najmniej podoba (kucyk na boku)
- Ania Anska
- Miss Żłobka
Ja to samo co billie. Zgadzam się w stu procentach z Derssią. Tylko to ONI wyjdą jak Zabłocki na mydle, NIE MY! 

- billiejean0912
- Miss Kołyski
Powiem tak - w średnim pudełku znalazłam dużo ciekawsze rzeczy niż w dwóch dużych. Nie ogarniam kompletnie filozofii naszych wspaniałych projektantów ale ja mam w głębokim poważaniu takie eventy.
Amen!
Amen!
- Ania Anska
- Miss Żłobka