AM - Problemy z logowaniem
Re: błedy / przerwy w grze
problem jest w tym, że ona chwile działa a potem nagle przestaje i znów jest to samo
Re: błedy / przerwy w grze
U mnie też tak jest. Tzn co jakiś czas pojawia się "Błąd 502 bad gateway"
- ania12626
- Miss Kołyski
- Kontakt:
AM-problem z logowaniem
Usnęłam ciasteczka i po odświeżeniu strony zamiast logowania pojawiła mi się rejestracja. 

-
- Miss Piaskownicy
- Kontakt:
Re: AM-problem z logowaniem
Aniu nie w tym dziale napisałaś
. Pod spodem jest o AM.
Najpierw bym spróbowała jeszcze kilka razy.
Jak to nie poskutkuje to, hmm...
Jakaś moderatorka, albo adminka się tym zajmie
.
Miałam podobny problem, ale poczekałam trochę czasu i udało się.

Najpierw bym spróbowała jeszcze kilka razy.
Jak to nie poskutkuje to, hmm...
Jakaś moderatorka, albo adminka się tym zajmie

Miałam podobny problem, ale poczekałam trochę czasu i udało się.
W tym dziale jest wiele takich wątków: poczytaj, posprawdzaj czy u Ciebie to coś skutkuje, a jak nie to do adminów 

- ania12626
- Miss Kołyski
- Kontakt:
Ojej nie zauważyłam,przepraszam. Po jakimś czasie wszystko wróciło do normy. Dziękuje za odp. 

problem z logowaniem i ogólnie z grą
hej . od kilku dni mam taki problem, że nie mogę zalogować się do areny mody. przycisk 'wchodzę' nie reaguje jak go naciskam, a jeśli już cudem się zaloguje to non stop mi się gra zacina i nie mogę nic zrobić i co chwila wyskakuje mi 'błąd wczytywania strony'. już mnie to męczy bo tracę postęp w grze ;/ POMOCY !
Re: problem z logowaniem i ogólnie z grą
Masz przy okazji problemy z prawidłowym wyświetlaniem się strony głównej? Tzn. ładuje Ci się prawidłowo, czy nie?
Re: problem z logowaniem i ogólnie z grą
no właśnie nie , nie wyświetla się do końca tak jakby
Re: AM - problemy z logowaniem
Ponieważ problem pojawia się dość często, łączę wszystkie wątki i proszę o wpisywanie informacji o wszelkich nieprawidłowościach związanych z logowaniem tutaj i nie zakładanie nowych wątków na ten temat.
Re: AM - Problemy z logowaniem
i tak ogólnie to jak już naprawde raz na kilka godzin uda mi się wejść na chwile to zrobie jedna rzecz i od razu musze odswiezac strone bo po prostu nie reaguje. prosiłabym żeby mi ktoś pomógł albo żebyście to naprawili bo denerwuje mnie to ...
Po pierwsze - przeglądarka - polecam Chrome lub Firefoxa.
Po drugie - wyczyścić ciastka.
Dopiero później zgłaszać problemy.
Po drugie - wyczyścić ciastka.
Dopiero później zgłaszać problemy.
O podobnym problemie pisałam tutaj: http://forum.imperiumstylu.pl/viewtopic ... 47#p408207.
Ja zastosowałam przywrócenie systemu do dnia, w którym gra działała mi poprawnie, bo nic innego mi nie pomogło.
Ja zastosowałam przywrócenie systemu do dnia, w którym gra działała mi poprawnie, bo nic innego mi nie pomogło.