Kliknij tutaj, aby przejść do informacji o kolekcji.
Ostatnio zmieniony 6 lis 2016, o 22:00 przez monix23, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód:Edytowano po połączeniu wątków, ponieważ dyskusja została rozpoczęta przed umieszczeniem informacji o kolekcji.
Ale ona bedzie dostepna dopiero za 2 tygodnie Na fejsie malo widac, trzeba ubrac lalke i dopiero cos mozna konkretnego powiedziec o strojach. Widzialam, ze sa nakrycia glowy! To juz plus
Już 10 lutego 2013 rozpoczyna się chiński nowy rok – Rok Węża. My nie będziemy tyle czekać i już od dziś, 10 stycznia do 24 stycznia otwieramy nowy sklep – Rok Węża w Centrum Handlowym.
W sklepie znajdziecie nową kolekcję ubrań i akcesoriów, które pozwolą Wam na przygotowanie własnych "wężowych" strojów na karnawał!
Nie przegapcie szansy na zakup tej specjalnej kolekcji!
Zespół Areny Mody
Vanessa, kolekcja jest DO 24 stycznia, a nie od.
Jest przepiękna! A te ceny na AM
Tyle tego jest, że nie wiem co kupic najpierw, chciałabym mieć wszystko od razu
HAHAHA! Za takiego ''węża'' chcą ponad 400 di? Śmiech na sali XD Ja kupiłam: Czarne szara
Tyle mi starczy, ewentualnie dokupię jakąś sukienkę czy cuś, ogólnie kolekcja mnie nie powala. Spodziewałam się cegoś lepszego Ale motyw węża i skóry jest świetny
Jak dla mnie kolekcja jest prześliczna, jedna z lepszych , po ostatnich niewypałach to ta miłą niespodzianką jest, choć oczywiście ceny są jakie są.
A ten wąż za ponad 400 di to jakaś paranoja, kto to kupi?
Kolekcja jest piękna. Dawno tylu rzeczy nie wybrałam. Rachunek wyszedł mi na ponad 600 diamentów i ponad 442 tys. $ - muszę z kilku rzeczy zrezygnować.
Co mnie najbardziej cieszy, rzeczy za dolary sa fajniejszeniz za di Poki co wydalam ok. 160tys $. Na pewno sie na tym nie skonczy. Wiekszosc rzeczy jest swietna, a "kapelusiki" I wszystko jest w miare przystepnych cenach.
jedna z najlepszych kolekcji! nareszcie;) kupię sporo rzeczy, na razie kupiłam 3 tylko dlaczego niekóre ciuchy na AM są za di tylko??????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chyba nasze ostatnie narzekania na wysokie ceny odniosły jakiś skutek, bo teraz jest troszkę lepiej Kolekcja bardzo mi się podoba. A te ozdoby na głowę mam ochotę kupić we wszystkich kolorach