Nowości w grze :)
Re: Nowości w grze: nowe kolekcje i funkcje.
Na IS zagościła "Awangarda". Będzie dostępna od 18 grudnia do 3 stycznia.
- Chintanika
- Miss Dyskoteki
-20% na buty w IS 17 do 20 grudnia 

"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."
Dyskusja dotyczaca kolekcji -> http://forum.imperiumstylu.pl/viewtopic ... 29&t=18636
Właśnie zauważyłam, że na AM pojawił się nowy zestaw szczęśliwych kart. Niestety losować można tylko za diamenty (jedno losowanie = 3 diamenty). Najprawdopodobniej jest to jakiś nowy event.
Dodatkowo w starych kartach dodano możliwość losowania za szmaragdy (jeśli wykorzysta się już 3 losowania za $). Ta opcja będzie dostępna tylko dwa dni.
Dodatkowo w starych kartach dodano możliwość losowania za szmaragdy (jeśli wykorzysta się już 3 losowania za $). Ta opcja będzie dostępna tylko dwa dni.
- Gertrealine
- Miss Przedszkola
Wreszcie wyczekiwane hh
Szkoda tylko, ze nie mogę z niego skorzystać 

"Świąteczny Czas" - nowe wydarzenie z losowaniem. Można wygrać całkiem ładny strój (nie wliczając płaszcza).
Senira - kanał z różnymi grami :3
Oprócz nowego wydarzenia j4est także 15% promocja na sukienki 

Nowy komunikat:
Drogie Panie,
Zostało mało czasu do końca konkursu na najlepsze przeglądarkowe gry roku 2012! To także czas, kiedy potrzebujemy waszych głosów najbardziej!
Pomóżcie Imperium Stylu wygrać konkurs i zdobądźcie nagrody gwarantowane dla wszystkich. Im więcej nagród zdobędziemy, tym większa będzie nagroda w grze:
1 miejsce w 1 kategorii: 5000 dolarów
1 miejsce w 2 kategoriach: 10000 dolarów
1 miejsce w 3 kategoriach: 10000 dolarów i unikalna suknia
Przypominamy, że startujemy w 3 kategoriach: Best 2D Game, Favourite Community Game i Most Popular Game! We wszystkich kategoriach możecie oddać głos raz dziennie – wystarczy, że odwiedzicie stronę: http://contest.bbgsite.com/gameprize/20 ... ex&id=1582 i naciśniecie "Vote" przy każdej nominacji.
Dziękujemy za wsparcie!
Zespół Imperium Stylu
Rychło w czas
Drogie Panie,
Zostało mało czasu do końca konkursu na najlepsze przeglądarkowe gry roku 2012! To także czas, kiedy potrzebujemy waszych głosów najbardziej!
Pomóżcie Imperium Stylu wygrać konkurs i zdobądźcie nagrody gwarantowane dla wszystkich. Im więcej nagród zdobędziemy, tym większa będzie nagroda w grze:
1 miejsce w 1 kategorii: 5000 dolarów
1 miejsce w 2 kategoriach: 10000 dolarów
1 miejsce w 3 kategoriach: 10000 dolarów i unikalna suknia
Przypominamy, że startujemy w 3 kategoriach: Best 2D Game, Favourite Community Game i Most Popular Game! We wszystkich kategoriach możecie oddać głos raz dziennie – wystarczy, że odwiedzicie stronę: http://contest.bbgsite.com/gameprize/20 ... ex&id=1582 i naciśniecie "Vote" przy każdej nominacji.
Dziękujemy za wsparcie!
Zespół Imperium Stylu
Rychło w czas

Nowa kolekcja "Rok węża" Nie poowala...
Zauważyłam ,że na AM są nowe sukienki-prezent od chłopaków.
My lady:
Kaja
„Nie oskarżaj niewinnych ludzi...zwłaszcza, których nie znasz. Bądź odważny i napisz, co ode mnie, chcesz. W internecie i w grze... zawsze jestem sobą”.

-------------------
„Nie mieszkam w Korei Północnej i nie zamierzam ukrywać swoich poglądów.
Nie dla mnie życie w cenzurze”.
-----------------
Soy una mujer y es normal que me guste el maquillaje.
Ella usa todas las ventajas de ser mujer.
Fin de la discusión sobre este tema.
Kaja
„Nie oskarżaj niewinnych ludzi...zwłaszcza, których nie znasz. Bądź odważny i napisz, co ode mnie, chcesz. W internecie i w grze... zawsze jestem sobą”.

-------------------
„Nie mieszkam w Korei Północnej i nie zamierzam ukrywać swoich poglądów.
Nie dla mnie życie w cenzurze”.
-----------------
Soy una mujer y es normal que me guste el maquillaje.
Ella usa todas las ventajas de ser mujer.
Fin de la discusión sobre este tema.