Kupiłam rzeczy za 411 tysięcy .
Wszelakie oszczędności poooszłyyy... .
Ale już koniec, nie kupię ani ciuszka .
W grze nazywam się Konwaliowa. Niestety nagle wparowało moje konto na forum i byłam zmuszona założyć nowe, ponieważ administracja stwierdziła, że nie są w stanie przywrócić tamtego. Cóż, szkoda.
Obliczyłam mój dzienny budżet i wychodzi, że mogę max wydać 53,840$ . Oto to co chcę sobie kupić: - Miętowe - Czarne - Brązowe - Ciemnoróżowe - Brudny róż - Czerwone - Czerwone - Ciemnoróżowe - Ciemnoróżowe - Ciemnoróżowe
Teraz trzeba tylko dopilnować żebym nie wydała ani jednego grosza, kto mnie będzie pilnował? Dziewczyny może któraż z was się zgłosi? A kolekcja im się udała coś ostatnio kolekcje im śliczne wychodzą
snapchat: syska_kochaniee
instagram: sandrapreibisz
pani na am: sandra.nusia
Ja obliczyłam że mogę wydać 324,964 A więc kupię (Jako że w mojej kolekcji są same czarne i białe ciuszki w tej kolekcji postanowiłam zasmakować w kolorach Ale czarne ciuszki beda na pewno ) : - czarne - Łososiowy - Czerwień - Zieleń - Beż - Biały - Zółty / Złoty - Miętowy - Szary / Srebrny - Róż Ciemny/ Jasny - Niebieski / Morski - Fiolet
Zostanie mi jeszcze 25k No ale Poprzeczkę wysoko wystawiona Obym uzhbierała
„Nie oskarżaj niewinnych ludzi...zwłaszcza, których nie znasz. Bądź odważny i napisz, co ode mnie, chcesz. W internecie i w grze... zawsze jestem sobą”.
------------------- „Nie mieszkam w Korei Północnej i nie zamierzam ukrywać swoich poglądów.
Nie dla mnie życie w cenzurze”.
----------------- Soy una mujer y es normal que me guste el maquillaje.
Ella usa todas las ventajas de ser mujer.
Fin de la discusión sobre este tema.
Co to ma być że taka piękna kolekcja będzie dostępna tylko przez dwa tygodnie W koszyku mam ciuchy za ponad 130 tys. i to bez wszystkiego co bym chciała a nie dam rady tyle uzbierać
[glow=red]Żeby być kochanym trzeba najpierw pokochać siebie[/glow]