Osobiście jestem zawiedziona nową klasyfikacją nagród, a regulaminem tym bardziej. Mam dokładnie na myśli ppkt o wyzerowaniu wcześniejszych wygranych. Nie po to uczestniczki przez 23 edycje stylistek tygodnia wygrywały, by potem okazało się, że ich starania poszły w las.

Nagrody w postaci diamentów zostały wprowadzone bodajże od 21 edycji ST. 50 di przy każdorazowej wygranej było dobrym urozmaiceniem, gdyż ST zyskała na większej popularności. Pula nagród nie zwiększała się, ale przynajmniej wyniki nie były resetowane.

Przy nowym regulaminie niby napisane jest o "sprawiedliwości" wobec innych użytkowniczek. Jakiej sprawiedliwości ja się pytam?! Trzeba było się bardziej starać i główkować w garderobie, żeby zrobić ładną oraz przekonywującą stylkę, by potem wygrać. Te, których prace widnieją w hali sław, wiedzą o czym piszę. Gdy zostało wprowadzone stopniowanie nagród, nagle się okazało, że wszystkie musimy zaczynać od zera.To dopiero nie jest sprawiedliwe. Wedle nowego regulaminu, najbardziej poszkodowana jest Aneczek84. Zmiany zaszły przy 24 edycji, a ona wygrała w 23. Wobec tego dostała nagrodę według starej klasyfikacji. Niewiele się nacieszyła faktem zwycięstwa, skoro po niedługim czasie zostało ono unieważnione.

Zrobił się z tego wielki bajzel. Ja chcę powrotu starej klasyfikacji nagród, a co za tym idzie także powrotu starego regulaminu.