A ja wlasnie zarabialam wiecej jak mialam poziom 11-16, z 10 pojedynkow zarabialam gdzies 20 tys, a teraz mimo, ze cala kase wkladam w statystki to z zuzycia calej energii mam dwa razy mniej
Wiadomo, ze nowe uzytkowniczki maja trudniej. Ale przeciez to normalne, trzeba dojsc do czegos, aby miec cos wiecej, nikt dopiero po zarejestrowaniu sie na stronie nie ma wykupionej calej promenady
a ja mam pytanie, czy wszystkie kolekcje z IS pojawia sie kiedys na AM?? Szczeze to sie ciesze z tej kolekcji i czekam z niecierpliwoscia na nastepne mam nadzieje ze beda wszystkie i jeszcze pytanie co do fryzur z IS tych za diamenty czy one tez sie kiedys pojawia na AM do odblokowania za szmaragdy?? Fajnie by bylo
A mnie jakos ta kolekcja nie podeszla, podobaja mi sie tylko sandaly i te 2 sukienki
kapelusz owszem swietny fason, szkoda tylko, ze kolor kwiatka sie nie zmienia, bo z innymi kolorami wrecz gryzie sie dlatego kupilam go w kolorze czerwonym
Żaden z tych strojów mi się nie podoba, więc nie pomogę
Wracając do moich zakupów, kupie chyba tylko kapelusz, i jakiś może strój i kiecke. Jak dla mnie to najsłabsza kolekcja, w tamtym roku na IS kupiłam tylko pare rzeczy i miałam nadzieje, że już więcej się nie powtórzy