Adrastea pisze: ↑8 lip 2021, o 11:25
A jak chcesz dyskutować o stylu to proszę Cię bardzo... Tobie go brakuje!
Lubisz przysłowia? to mam dla ciebie jedno... Przyganiał kocioł garnkowi. To co reprezentujesz wymawia się spam, a nie styl. Co do reszty tej jakże przyjaznej wypowiedzi, która nikogo przecież nie atakuje i nie obraża, to już wszystko zostało napisane wyżej, nic dodać, nic ująć. Choć przyznam, że bawi mnie sytuacja, gdy osoba, która jako jedyna napisała coś obraźliwego, biega potem i pokazując palcem krzyczy "ale to ona, to ona". Ja wyraziłam swoją opinię grzecznie, za to ty, tradycyjnie najpierw stwierdziłaś, że to co podoba się innym to breja, by w następnym poście pojechać po bandzie, bo tobie przecież wolno. I nie musisz mnie tytułować, choć, nie przeczę, że rozumiem tę głęboko ukrytą potrzebę.
A kończąc ten przykry off top i wracając do tej jakże opiewanej kolekcji, to nie podoba mi się jak jest narysowana część rzeczy. I żadna samozwańcza ikona stylu mi nie wmówi, że coś tak koszmarnie narysowane jak chociażby spodnie, jest cudne, bo nie jest. Wygląda to tak, jakby grafik zaczął i nie wyrobił się w terminie, a co za tym idzie nie skoczył. @Amantis ostatnio jest taka tendencja, że zapychają kolekcje dodatkami ale rzadko kiedy jest to coś przydatnego. Niby kolekcja ma 3 strony, ale połowa to takie tam nic.