Stylistka Tygodnia #117

Awatar użytkownika
Aurelie
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Stylistka Tygodnia #117

Post autor: Aurelie » 16 wrz 2017, o 14:28

Stylistka Tygodnia #117

Motyw:Street Style Fashion Week

Inne informacje: Wystylizuj swoją panią na jedną z blogerek modowych, która jest w drodze na pokaz mody. Aby stylizacja z tego wydarzenia znalazła się w znanym czasopiśmie musi być oryginalna, ponadczasowa, luksusowa. Obowiązkowym elementem jest telefon lub aparat fotograficzny, który jest nieodłącznym elementem stylizacji każdej blogerki.

Głosowanie trwa do 22.09.2017r.
Głosując podaj numer pracy, która Ci się podoba i uzasadnij swój wybór.
*Zgodnie z Regulaminem Stylistki Tygodnia ważne są tylko uzasadnione głosy. Jako uzasadnienie rozumiemy wypowiedź złożoną z dwóch zdań, wskazującą minimum jedną cechę stylizacji, która przypadła do gustu głosującemu. Przy czym cecha to nie ubranie ani epitet (np. śliczna bluzeczka, świetne spodnie, wspaniały smok, piękna pani).

:!:
Jeśli jesteś świadkiem lub adresatem jakiejkolwiek formy nakłaniania do głosowania, zgłoś to moderatorce konkursu. Należy dołączyć zrzut z ekranu, na którym widać taką wiadomość, gdyż tylko uzasadnione przypadki będą usuwane z konkursu. Nikt poza moderatorem nie pozna tożsamości osoby zgłaszającej, a sama osoba zgłaszająca nie ponosi oczywiście żadnych konsekwencji.

Zapraszam do głosowania!
Pani nr 1.
Obrazek
Pani nr 2.
Obrazek
Pani nr 3.
Obrazek
Pani nr 4.
Obrazek
Pani nr 5.
Obrazek
Pani nr 6.
Obrazek
Pani nr 7.
Obrazek
Pani nr 8.
Obrazek
Pani nr 9.
Obrazek
Pani nr 10.
Obrazek
Pani nr 11.
Obrazek
Pani nr 12.
Obrazek
Pani nr 13.
Obrazek
Pani nr 14.
Obrazek
Pani nr 15.
Obrazek
Pani nr 16.
Obrazek
Pani nr 17.
Obrazek
Obrazek
Żadna dama nie będzie walczyć sama

Awatar użytkownika
redblossom
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Re: Stylistka Tygodnia #117

Post autor: redblossom » 16 wrz 2017, o 21:16

Pani nr 9 jest swietna. Jest ekstrawagancka, a przy tym wszystko fajnie ze soba wspolgra. Poza tym praca spelnia wszytskie wytyczne.

Awatar użytkownika
Nache
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: Nache » 17 wrz 2017, o 09:02

Pani ne 3 ma świetny płaszczyk, a krawat i rude włosy sprawiają, że wygląda na pewną siebie. Przy okazji strój jest wygodny. Całą kompozycja ładnie współgra, dlatego to na nią oddaję mój głos :)
Nache
[CENZURA]

Awatar użytkownika
monix23
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: monix23 » 17 wrz 2017, o 09:20

Zdecydowanie nr 9 :D
Elegancka czerń z bielą zostały przełamane zdobionym płaszczem i żółtymi dodatkami. Nie obeszło się również bez starannie dobranej biżuterii jak przystało na prawdziwą modową blogerkę. Poza tym strój jest bardzo stosowny do imprezy takiej jak pokaz mody. Myślę, że taka stylizacja swoją elegancją, oryginanością i świecącym dekoltem z pewnością zajęłaby strony popularnych czasopism. :D

Awatar użytkownika
sage
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: sage » 17 wrz 2017, o 09:25

Głosuję na nr 9. Przykuwa uwagę i jest taka modna w stylu blogerek :D Obojętna mina, duży aparat, ciekawe ubrania - wszystko pasuje do tematu. Podoba mi się użycie mankietów i kołnierzyka, bo to sprawia, że stylizacja jest bardziej elegancka, ale też oryginalna. Żółte i złote dodatki są ładnie widoczne na tle szarości i czerni.
Obrazek“I shouldn’t have to change who I am to count as a human.”Obrazek

Awatar użytkownika
Avivia
Miss Żłobka
Miss Żłobka

Post autor: Avivia » 17 wrz 2017, o 11:46

Mnie najbardziej podoba się numer 4. Praca jest nieco eklektyczna i bardzo ciekawa. Połączenie płaszcza z szalem jest super, do tego te kozaczki. Ta praca najbardziej przypomina mi stylizacje, które można oglądać wśród gości pokazów.

Awatar użytkownika
Kate
Miss Dyskoteki
Miss Dyskoteki

Post autor: Kate » 17 wrz 2017, o 13:22

Tutaj na blogerka z modnymi ubraniami z ostatniego sezonu pasują, tylko dwie prace. Te stylizację widziałabym w gazetach o modzie. Ja zagłosuje na numer 14 mocno podkreślone usta nadają pazura do takiej delikatnej stylizacji w bieli i dodanie tej kurtki, to strzał w dziesiątkę plus dobrze dobrane okulary.
My lady:
Kaja

„Nie oskarżaj niewinnych ludzi...zwłaszcza, których nie znasz. Bądź odważny i napisz, co ode mnie, chcesz. W internecie i w grze... zawsze jestem sobą”.

Obrazek
-------------------
„Nie mieszkam w Korei Północnej i nie zamierzam ukrywać swoich poglądów.
Nie dla mnie życie w cenzurze”.

-----------------
Soy una mujer y es normal que me guste el maquillaje.
Ella usa todas las ventajas de ser mujer.
Fin de la discusión sobre este tema.

Awatar użytkownika
Aurelie
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: Aurelie » 23 wrz 2017, o 02:24

117. edycję Stylistki Tygodnia wygrywa
Belcia
praca nr 9

Obrazek
GRATULACJE!!!