Stylistka Tygodnia #101

Awatar użytkownika
monix23
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Stylistka Tygodnia #101

Post autor: monix23 » 26 lis 2016, o 14:58

Stylistka Tygodnia #101

Motyw:
Świąteczny elf

Inne informacje: Przebierz Panią za pomocnika św. Mikołaja czyli świątecznego elfa. Obowiązkowym elementem jest ciemnozielony płaszcz lub sukienka.

Głosowanie trwa do 8.12.2016r.
Głosując podaj numer pracy, która Ci się podoba i uzasadnij swój wybór.
*Zgodnie z Regulaminem Stylistki Tygodnia ważne są tylko uzasadnione głosy. Jako uzasadnienie rozumiemy wypowiedź złożoną z dwóch zdań, wskazującą minimum jedną cechę stylizacji, która przypadła do gustu głosującemu. Przy czym cecha to nie ubranie ani epitet (np. śliczna bluzeczka, świetne spodnie, wspaniały smok, piękna pani).

:!:
Jeśli jesteś świadkiem lub adresatem jakiejkolwiek formy nakłaniania do głosowania, zgłoś to moderatorce konkursu. Należy dołączyć zrzut z ekranu, na którym widać taką wiadomość, gdyż tylko uzasadnione przypadki będą usuwane z konkursu. Nikt poza moderatorem nie pozna tożsamości osoby zgłaszającej, a sama osoba zgłaszająca nie ponosi oczywiście żadnych konsekwencji.

Zapraszam do głosowania!
Pani nr 1.
Obrazek

Pani nr 2.
Obrazek

Pani nr 3.
Obrazek

Pani nr 4.
Obrazek

Pani nr 5.
Obrazek

Pani nr 6.
Obrazek

Pani nr 7.
Obrazek

Pani nr 8.
Obrazek

Pani nr 9.
Obrazek

Pani nr 10.
Obrazek

Pani nr 11.
Obrazek

Pani nr 12.
Obrazek

Pani nr 13.
Obrazek

Pani nr 14.
Obrazek

Pani nr 15.
Obrazek

Pani nr 16.
Obrazek

Pani nr 17.
Obrazek

Pani nr 18.
Obrazek

Pani nr 19.
Obrazek

Pani nr 20.
Obrazek

Awatar użytkownika
Execute
Miss Dyskoteki
Miss Dyskoteki

Re: Stylistka tygodnia #101

Post autor: Execute » 2 gru 2016, o 09:49

Chyba wybiorę pracę z numerem 19.
Buźkę ma mniamniuśną :thumbsup:
Lizak świetnie się dopasował. Sukienka współgra z bluzką, lecz kamizelka mogłaby być w odcieniu sukienki, choć wiem, że takiej niestety nie ma. Ale ta praca przyciągnęła moją uwagę najbardziej :)

Awatar użytkownika
karismaK1982
Miss Podwórka
Miss Podwórka

Post autor: karismaK1982 » 2 gru 2016, o 10:35

Ciężko wybrać jedną pracę....podobają mi się:6,11,16 i 19
Wybieram jednak stylizację nr 16.
Dla mnie jest to taki idealny:pomocny ale trochę psotny elf...jakby się trochę w pośpiechu ubierał :rolleyes: ,świetne skarpetki,kraciasta spódnica i biała kokardka pod szyją.Minka bardzo sympatyczna ale też wskazująca na to ,że elfik czasem lubi zrobić jakiś żarcik :love:

abaraksja
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: abaraksja » 2 gru 2016, o 12:17

Oj trudny wybór . Wszystkie elfiki rewelacyjne są. Pójdę więc za pierwszym wrażeniem i zagłosuję na pracę nr 16. Od razu wpadła mi w oko.Ten szeroki usmiech i wielkie oczy sprawiają że elfik wydaje sie być wesoły i skory do zabawy. A o to przecież chodzi. Fajnie skomponowane wdzianko tu krateczka tam paseczki wesołe jak sam elfik.Praca wywołuje uśmiech na ustach.:)

szaaaki
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: szaaaki » 2 gru 2016, o 15:27

A ja wybieram Panią nr 16....po prostu mnie urzekła...nie mniej jednak wszystie są :thumbup: w temacie i wszystkie ładne...DLA MNIE 16

Zgodnie z zasadami głosowania musisz w dwóch zdaniach napisać czym urzekła. :D Proszę, zapoznaj sie z nimi i zagłosuj jeszcze raz. /monix23

masakra88
Miss Gimnazjum
Miss Gimnazjum

Post autor: masakra88 » 2 gru 2016, o 17:17

głosuje na nr 16 ponieważ bardzo podoba mi sie całość i ma fajna czapeczkę i bombowa fryzurkę , stylka bajka . Inne stylizacje tez są piękne i wspaniałe , ale ta mi się najbardziej spodobała , też bo masz cudowny uśmiech , i jest wyjątkowa ma to coś co mnie urzekło

Niestety, żaden z podanych przez Ciebie epitetów nie jest cechą pracy, wiec nie mogę policzyć tego głosu. Po zapoznaniu się z zasadami, możesz zagłosować jeszcze raz. /monix23

Awatar użytkownika
zabeczka1948
Miss Żłobka
Miss Żłobka
Kontakt:

Post autor: zabeczka1948 » 2 gru 2016, o 22:44

Wszystkie prace są wspaniałe, ale moje serce skradła praca nr 9. Zdecydowanie wszystko ze sobą się ślicznie komponuje, cała twarz ma taki elfi wyraz, do tego uszy... bije od niej radością i ciepłem, a to właśnie powinien posiadać pomocnik Mikołaja :)
matczysko
na arenie znajdziesz mnie jako JARECKA

peb_
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: peb_ » 3 gru 2016, o 05:20

Głosuję na Panią nr 19. Ma niezbędne atrybuty elfa - przede wszystkim uszy, figlarny wyraz twarzy, spiczaste buty - a jednocześnie jest najbardziej świąteczna poprzez zestawienie typowo świątecznych kolorów (czerwony z zielonym) i wzorów - biało-czerwone paseczki. Podoba mi się też, że ma czapkę, szalik i rękawiczki - nie zmarznie przynajmniej u tego Mikołaja na biegunie :) No i do tego lizak w dłoń i można wręczać prezenty dzieciom, jak na pomocnika Mikołaja przystało.

masakra88
Miss Gimnazjum
Miss Gimnazjum

Post autor: masakra88 » 3 gru 2016, o 10:11

Głosuje na pracę nr 16 ponieważ urzekl mnie ten uśmiech. Spódnica w kratkę świetnie współgra z całością. Do tego buty w kolorze który dopełnia całość stylizacji. Fryzura jest świetna i takze super dobrana do stroju. I jeszcze ta różdżka którą elf moze wyczarować prezenty.

Niyarey
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: Niyarey » 3 gru 2016, o 11:11

Nr7 mnie od razu urzekł!

Te włosy i nieprzeładowana postać :D! Szkoda, ze nie ma lepszych skarpetek, ale nie każdy ma wszystko co by chciał. Stylizacja ma jak dla mnie najwalniejsze elementy elfiego pomocnika Mikołaja, a więc: świąteczną czapkę i zielony elfi kubrak. Nie każdy elf musi być w rzadkich ciuchach i mieć uszy/skrzydła xD.

Awatar użytkownika
Dj-ka
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: Dj-ka » 3 gru 2016, o 14:36

Bardzo trudny wybór między 16, a 19.
Wybiorę pracę nr 16 :) Ta spódnica w kratę i uśmiech najbardziej pasuje mi do elfa. Wszystkie kolory dopasowane, jest zielony płaszczyk i czerwona koszula. Skarpetki w paski, czapka i różdżka wkomponowały się do całości ekstra. Włosy figlarne ale idealne do stylizacji :D Pomocnik mikołaja jak się patrzy :P
Obrazek

Draculina
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: Draculina » 3 gru 2016, o 16:53

Swój głos oddaje na panią numer 14
Idealna stylizacja elfa . kolory pasują doskonale, makijaż idealny.
Wszystko perfect, pani jak z opowieści o elfach. :) :) :)
Never Say Never

Awatar użytkownika
Vin
Super Operatorka Gry
Super Operatorka Gry

Post autor: Vin » 3 gru 2016, o 18:11

Głosuję na Panią 16 :)
Twarz jest zrobiona świetnie, odwzorowuje takiego małego, wesołego psotnego elfa. Dodatkowo wszystkie wytyczne spełnione, wzór odpowiedni jak i bardzo dobrze dobrany.

Awatar użytkownika
Kachanna
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: Kachanna » 4 gru 2016, o 12:36

A ja głosuję na Panią nr 13 :) Dlaczego? Bo sie wyróżnia :)

Wszystkie prace są bardzo kolorowe i ciekawe, piękne uśmiechnięte Elfy. Widać po stylizacjach, że ich praca sprawia im przyjemność :) Niestety tym samym wszystkie prace są podobne do siebie, powtarzają się sukienki. Jedna tylko Pani, właśnie pod "szczęśliwym" trzynastym numerem zdecydowała się na pójście w inną stronę, mniej tradycyjną, a najodważniejsze było wybranie innego odcienia zieleni - zimniejszego. Jednocześnie są dwa elementy z motywu: ciemnozielony płaszcz i ciemnozielona sukienka. Podejrzewam, że Pani nr 13 to kierowniczka zmiany, stąd ten inny uniform ;) ale też się nie obija, widać, że pracuje po tych rumieńcach i piłce w ręku (pewnie prezent dla jakiegoś małego urwisa!).

Więc mój pierwszy głos idzie na Panią nr 13 :D

AaNaA
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola
Kontakt:

Post autor: AaNaA » 4 gru 2016, o 22:20

W kazdej pracy mozna znalezc cos fajnego ,urocze sa te elfy :-)
Jest kilka wyjatkowych prac jednak z racji tego ze trzeba wybrac jedna glosuje na nr 16 ♥
Ma w sobie to cos ,fajne kolorki,buzia stroj.Najbardziej jednak uwielbiam w niej te wlosy ktorych bardzo zazdroszcze ;-)

Zablokowany