Stylistka Tygodnia #85

Awatar użytkownika
Daga
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Stylistka Tygodnia #85

Post autor: Daga » 6 sty 2016, o 23:36

Stylistka Tygodnia #85

Motyw: Przedszkolak
Inne informacje: Mamy nadzieję, że od ostatniej Stylistki Tygodnia nie zdążyłyście jeszcze odłożyć kolorowych ubrań na dno szafy. Tym razem przebieramy się za przedszkolaka, więc im bardziej kolorowa stylizacja, tym lepiej.
Głosowanie trwa do 13.01.2016r.
Głosując podaj numer pracy, która Ci się podoba i uzasadnij swój wybór.
*Zgodnie z Regulaminem Stylistki Tygodnia ważne są tylko uzasadnione głosy. Jako uzasadnienie rozumiemy wypowiedź złożoną z dwóch zdań, wskazującą minimum jedną cechę stylizacji, która przypadła do gustu głosującemu. Przy czym cecha to nie ubranie ani epitet (np. śliczna bluzeczka, świetne spodnie, wspaniały smok, piękna pani).

Pani nr 1.
Obrazek
Pani nr 2.
Obrazek
Pani nr 3.
Obrazek
Pani nr 4.
Obrazek
Pani nr 5.
Obrazek
Pani nr 6.
Obrazek
Pani nr 7.
Obrazek
Pani nr 8.
Obrazek
Pani nr 9.
Obrazek
Pani nr 10.
Obrazek
Pani nr 11.
Obrazek
Pani nr 12.
Obrazek
Pani nr 13.
Obrazek
Pani nr 14.
Obrazek
Pani nr 15.
Obrazek
Pani nr 16.
Obrazek
Pani nr 17.
Obrazek
Pani nr 18.
Obrazek
Pani nr 19.
Obrazek
Pani nr 20.
Obrazek
Pani nr 21.
Obrazek
Pani nr 22.
Obrazek
Pani nr 23.
Obrazek
Pani nr 24.
Obrazek
Pani nr 25.
Obrazek
Pani nr 26.
Obrazek
Pani nr 27.
Obrazek
Pani nr 28.
Obrazek
Pani nr 29.
Obrazek

Zapraszam do głosowania!

A jednocześnie przypominam, że każda forma spamu, proszenie lub nakłanianie do głosowania jest zabronione! Chodzi zarówno o wiadomości prywatne w grze i na forum, komentarze w profilach, jak również wiadomości na innych stronach www (np. facebook).
Każda Pani rozsyłająca tego typu wiadomości zostanie zdyskwalifikowana.
Proszę zgłaszać takie przypadki do moderatora prowadzącego konkurs zawsze dołączając screen PW/komentarza. Wyłącznie uzasadnione przypadki będą usuwane z konkursu. Tylko moderator wie, kto zgłasza takie sytuacje. Uczestniczki konkursu nie otrzymują informacji na temat osoby zgłaszającej.

Awatar użytkownika
Akuma Taeś
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola

Re: Stylistka Tygodnia #85

Post autor: Akuma Taeś » 7 sty 2016, o 16:58

Głosuję na panią 22 bo ma minę jak dziecko
- Żaden sąd by nas za to nie skazał – argumentował. – Ty jesteś sławny, a ja bogaty. Jesteśmy młodzi i lekkomyślni. Musimy popełniać zbrodnie i umykać przed konsekwencjami. To nasz społeczny obowiązek.

Awatar użytkownika
co.ma
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: co.ma » 8 sty 2016, o 12:30

Głosuję na nr 11, bo praca jest kolorowa, ale estetyczna. Postać nie ma dziesiątek ubrań, które brzydko wystają jedne spod drugich. Połączenie różnych wzorów i spódniczki z butami sportowymi bardzo pasuje do przedszkolaka, bo w wieku 5-6 lat nie zwraca się uwagi na modne połączenia ubrań, liczy się wygoda. Kokarda na głowie jest urocza i dodaje dziewczęcości, a włosy są w nieładzie, bo przedszkolak jest zbyt zajęty zabawą, by je ułożyć. :) Plus za maskotkę i za brak makijażu.

trzcinska
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: trzcinska » 8 sty 2016, o 20:05

Głosuję na nr 26 bo ma minę jak naburmuszony dzieciak, któremu ktoś ośmielił się sprzeciwić. Poza tym osóbka wyposażona, w ukochanego pluszaka z którym przecież żaden przedszkolak się nie rozstaje.

Awatar użytkownika
sage
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: sage » 8 sty 2016, o 21:29

Wybieram pracę nr 13. Po pierwsze miś - nieodłączna zabawka przedszkolaka ;) Podoba mi się też zegarek, przypomniały mi się zegarki z cukierków, które się później zjadało :D Ogólnie stylizacja jest kolorowa, dziecięca i nie ma makijażu, co w tym przypadku jest ważne, a występuje tylko w niektórych pracach.
Obrazek“I shouldn’t have to change who I am to count as a human.”Obrazek

diablicaxino1
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: diablicaxino1 » 9 sty 2016, o 00:54

Mój wybór to praca nr 17.
Pluszowy miś oraz hula-hop to to z czym kojarzy mi się dziecinstwo.Na plus w tej pracy jest słodka dziewczęca buzia oczywiscie uśmiechnięta.Swietnie dobrana kolorystyka, podobają mi się również balerinki gdyż wiadomo że dzieci w przedszkolu nie potrafią wiązac butów a takie butki sznurowane się w innych pracach trafiały

nutyjku
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: nutyjku » 9 sty 2016, o 09:27

Mnie najbardziej urzekła 13 :) jest dziecieca, naturalna i faktyycznie przez dlugie skarpety, kolorową koszulkę i te spodenki na szelkach przypomina mi czas przedszkola :D

Awatar użytkownika
Melbourne
Miss Żłobka
Miss Żłobka
Kontakt:

Post autor: Melbourne » 9 sty 2016, o 19:10

Praca nr. 13 idealnie odzwierciedla obraz przedszkolaka. Moją uwagę najbardziej przyciąga twarz - niewinna i tak delikatna. Świetnie zgrane kolory i miś u boku robią furorę :D
"Wszystko ma swoje dobre strony, ale najwięcej dobrych stron ma książka"

Obrazek
→ Melbourne ←

Awatar użytkownika
Leia
Miss Żłobka
Miss Żłobka

Post autor: Leia » 10 sty 2016, o 10:15

Numer 6. Wygląda słodko. Pięknie dobrane pastelowe ciuszki :)

Isma
Miss Podwórka
Miss Podwórka

Post autor: Isma » 10 sty 2016, o 13:06

Mnie najbardziej urzekła stylizacja nr 4. Jej ubranie i fryzura są ładnie dopasowane i połączone ze sobą w
logiczną całość, i wiele rzeczy jest na "właściwym miejscu".
Spódniczka w kolorowe paski, rajstopy w kropki, różowe buciki, włosy upięte w dwie kitki po bokach, spinka/gumka
w kształcie różowej żabki. Moim zdaniem wszystkie te elementy bardzo ładnie pasują do typowej dziewczynki z przedszkola.
Do tego ma przy sobie hula-hop, więc można przypuszczać że właśnie idzie na zajęcia gimnastyczne/rytmiczne/taneczne
(lub wraca z nich).
Kliknij poniżej, aby wejść na mój profil:
Obrazek

Awatar użytkownika
monix23
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: monix23 » 10 sty 2016, o 20:40

Głosuję na panię z numerem 13. Wygląda dokładnie jakby wyszła się pobawić w piaskownicy przed blokiem, a jednocześnie nie rozstaje się z ulubioną zabawką.

Awatar użytkownika
elizabethia
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: elizabethia » 10 sty 2016, o 23:01

Głosuję na Panią nr. 26. Mój głos oddaje głównie za twarz najbardziej zbliżoną do twarzy dziecka. Poza tym całość jest umiejętnie dobrana. :)

Awatar użytkownika
Ewa
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: Ewa » 12 sty 2016, o 09:23

Głosuję na Panią nr 13 :) Twarzyczka niewinna jak u przedszkolaka, pluszak świetny, do tego urzekły mnie te zielone skarpetki :) Fryzurka i kolorystyka tylko dopinają całość :) :thumbsup:

Awatar użytkownika
Daga
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: Daga » 14 sty 2016, o 23:23

85. edycję Stylistki Tygodnia wygrywa
sydo147
praca nr 13

Obrazek
GRATULACJE!!!

Zablokowany