Aardbei ♥
Aardbei ♥
Dzień dobry , na Arenie znalazłam się przypadkiem po zlikwidowaniu mojego ulubionego GSM w połowie stycznia.. i...już po mnie ..
bardzo lubię gry o modzie są dla mnie odskocznią od zajęć w realu..ale muszę przyznac ze Arena wciągnęła mnie i zabawa sprawia mi jak dotychczas niesamowitą przyjemność .. To moje pierwsze stylizacje ..nie bede nic zmieniac...dojda kolejne... jak same wiecie na paczatku jest ciezko garderoba mala ale po czasie wraz z podnoszeniem poziomu dochadza inne ciuszki
pozdrawiam xd
Kreacja 1: Na Bordo ..
[imghttps://photos.ladypopular.com/ldp3/photos/pl/193.203.198.107/ldp3/photos/pl/15/08/10815/photos/10362_2013_03_11_10_08_12.png[/img]
Kreacja 2: Na luzie..
Kreacja 3: Bajecznie..
Kreacja 4: Pink Lady...
Kreacja 5 : Oryginalnie prosto z Paryza ...
Kreacja 6: Damy w czerni...
Kreacja 7 :
Zapraszam do oceny będę wdzięczna za szczere opinie i dobre rady . pozdrawiam cieplutko xd:D
bardzo lubię gry o modzie są dla mnie odskocznią od zajęć w realu..ale muszę przyznac ze Arena wciągnęła mnie i zabawa sprawia mi jak dotychczas niesamowitą przyjemność .. To moje pierwsze stylizacje ..nie bede nic zmieniac...dojda kolejne... jak same wiecie na paczatku jest ciezko garderoba mala ale po czasie wraz z podnoszeniem poziomu dochadza inne ciuszki
pozdrawiam xd
Kreacja 1: Na Bordo ..
[imghttps://photos.ladypopular.com/ldp3/photos/pl/193.203.198.107/ldp3/photos/pl/15/08/10815/photos/10362_2013_03_11_10_08_12.png[/img]
Kreacja 2: Na luzie..
Kreacja 3: Bajecznie..
Kreacja 4: Pink Lady...
Kreacja 5 : Oryginalnie prosto z Paryza ...
Kreacja 6: Damy w czerni...
Kreacja 7 :
Zapraszam do oceny będę wdzięczna za szczere opinie i dobre rady . pozdrawiam cieplutko xd:D
Ostatnio zmieniony 16 gru 2020, o 18:09 przez Aardbei, łącznie zmieniany 30 razy.
- Matylduśka
- Miss Podwórka
- Kontakt:
Re: Aardbei wita Wszystkiemiłe Panie ♥
Źle po wklejałaś zdjęcia, bo czerń raczej różem nie jest.
snapchat: syska_kochaniee
instagram: sandrapreibisz
pani na am: sandra.nusia
instagram: sandrapreibisz
pani na am: sandra.nusia
Właśnie nie mogę wkleic tych czernych kreacji wyskakuje mi cały czas ten sam link co w różu..O_O..no coż pokombinuję ..chyba że ktoś podpowie ..
Ostatnio zmieniony 19 lis 2013, o 10:09 przez Aardbei, łącznie zmieniany 5 razy.
a wybierasz w galerii nowe zdjęcie czy przesuwasz strzałkami w lewo/prawo na inne? bo wtedy wyskakuje link zdjęcia od którego zaczynałaś oglądać
PS. ta z wężem jest niesamowita:)
PS. ta z wężem jest niesamowita:)
Miałaś rację dziękuję xd:)
- mellody89
- Miss Podwórka
- Kontakt:
Ta pierwsza bordowa najbardziej mi się podoba fajne dodatki, ciekawe ciuszki, super
- Elsewhere
- Ex-Atomówka
"Na luzie" jest bardzo fajnie zrobiona, tylko ujęłabym to rozszerzenie z włosów
Give me coffee to change the things that I can change,
and wine to accept the things that I can't...
Dziękuję za komentarz i uwagi Dobre rady zawsze w cenie..
Dziś zaprezentuję inną moją kreację..może coś odjąć ..zmienić lub dodać ..oceńcie proszę ..
Kreacja 8 w Płaszczyku
Pozdrawiam ..buziaki xd.
Dziś zaprezentuję inną moją kreację..może coś odjąć ..zmienić lub dodać ..oceńcie proszę ..
Kreacja 8 w Płaszczyku
Pozdrawiam ..buziaki xd.
Ostatnio zmieniony 6 kwie 2013, o 17:21 przez Aardbei, łącznie zmieniany 2 razy.
- Elsewhere
- Ex-Atomówka
Hmm... generalnie użyłabym innej torebki, bo ta pasuje mi bardziej do letnich sukienek . No i pozbyłabym się okularów...
Give me coffee to change the things that I can change,
Z torebką były kłopoty ..zmieniłam na inną też mi nie bardzo pasowała ...ale okulary zostają xdEwryl pisze:Hmm... generalnie użyłabym innej torebki, bo ta pasuje mi bardziej do letnich sukienek . No i pozbyłabym się okularów...
Bardzo się ciesze,że pojawiła się nowa pani jeszcze z tak rewelacyjnymi kreacjami. Stylizacje świetne, przemyślane dodatki (tak jak w kreacji 1), idealnie dobrane kolorystycznie (tak jak np. na luzie), super współgrają stylowo jak w 3 i 4 i mogłabym tak wymieniać i wymieniać, po prostu masz wyczucie stylu. Natomiast najlepsza to chyba prosto z Paryża z wężem.
Czekam na więcej!
Czekam na więcej!
Rozdziel to ,,Wszystkiemiłe'', bo to są 2 oddzielne przymiotnikiAardbei pisze:Aardbei wita Wszystkiemiłe Panie
Skąd ten płaszcz?
Niestety nagłówka wątku nie moge edytować tylko swoje posty..i tez mnie to razi zbyt szybko kliknęłam i jest to co jest.. ..być może moderator mógłby poprawić tytuł wątku jeżeli będzie miał czas i w ogóle tu zajrzy..
Co do płaszcza wylosowałam w kartach ..też bardzo mi się podoba
Edit: Pani Emneilda bardzo dziękuję za miły komentarz i ocenę ..będę się starała wymyślic coś więcej choć przyznam że nie jest to takie łatwe ..pozdrawiam xd
Post edytowano. Proszę nie cytować posta znajdującego się bezpośrednio nad swoim. //klyio
Co do płaszcza wylosowałam w kartach ..też bardzo mi się podoba
Edit: Pani Emneilda bardzo dziękuję za miły komentarz i ocenę ..będę się starała wymyślic coś więcej choć przyznam że nie jest to takie łatwe ..pozdrawiam xd
Post edytowano. Proszę nie cytować posta znajdującego się bezpośrednio nad swoim. //klyio
Ostatnio zmieniony 5 kwie 2013, o 22:16 przez Aardbei, łącznie zmieniany 1 raz.
Możesz przecież. Wystarczy że edytujesz pierwszy post w wątku i tam na górze masz tytuł i dowolnie go modyfikujesz