Lady Chintanika-AM
-
- Miss Kołyski
Re: Lady Chintanika-AM
Wow ale piękne mieszkanko:{}
- Chintanika
- Miss Dyskoteki
295.

"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."
super lala 

- Chintanika
- Miss Dyskoteki
296.Wreszcie udało mi się zdobyć pierwszą rzecz w maszynie mody ten cudny szal więc jest i stylizacja 

"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."
sliczna lal i cudna pani

- Chintanika
- Miss Dyskoteki
297.Czas na bal sylwestrowy

cudna i urocza zazdroszcze sukineki

Ja też chcę taki domek jak Twój!!!
295. Dałabym inne rajtuzy, ale stylizacja i tak jest super!!!
296 Jest cudna.
297. Boska ta suknia! <3

295. Dałabym inne rajtuzy, ale stylizacja i tak jest super!!!

296 Jest cudna.

297. Boska ta suknia! <3
cudowne mieszkanko 
295 - fajna bluzeczka i stylizacja jest świetna
296 - super połączenie czerni z bordowym
297 - kreacja na bal jest fantastyczna

295 - fajna bluzeczka i stylizacja jest świetna

296 - super połączenie czerni z bordowym

297 - kreacja na bal jest fantastyczna

- Chintanika
- Miss Dyskoteki
298 Z moją ukochaną spódniczką

299 Odrobina paryskiego szyku

300 No i na jubileuszową 300
Moje ulubione ciuszki z IS spódniczka , bluzeczka ,buciki, pasek , rękawiczki no i jedna z moich ukochanych fryzurek 

299 Odrobina paryskiego szyku

300 No i na jubileuszową 300

Gratuluję 300 stylizacji 
298 jest prześliczna, uwielbiam tę fryzurkę i kurtkę (tylko dla niej zebrałam prawie wszystkie rzeczy z drugiej planszy). Świetnie wyglądają buty i bluzka (ogólnie bluzka fantastyczna, pierwszy raz ją widzę, skąd jest?)
299 również super, fajnie pokombinowałaś z bluzką z ostatniego eventu (czyli wychodzi na to, że można ją wykorzystać w różnych odsłonach). No i kolejny boski fryz
Jubileuszowa też mi się podoba, seksowna

298 jest prześliczna, uwielbiam tę fryzurkę i kurtkę (tylko dla niej zebrałam prawie wszystkie rzeczy z drugiej planszy). Świetnie wyglądają buty i bluzka (ogólnie bluzka fantastyczna, pierwszy raz ją widzę, skąd jest?)

299 również super, fajnie pokombinowałaś z bluzką z ostatniego eventu (czyli wychodzi na to, że można ją wykorzystać w różnych odsłonach). No i kolejny boski fryz

Jubileuszowa też mi się podoba, seksowna

░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
→ Wednesday ←
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░