Powtórka jak najbardziej trafiona. Jest kilka rzeczy, które dokupie w paru innych kolorach, a na które za pierwszym nie starczyło kasy. Najbardziej jestem zadowolona z tych rzeczy: i
Też się cieszę , że kolekcja się powtarza Rok temu na AM kupiłam wszystkie rzeczy jakie chciałam za $, ale za szmaragdy mało co
Teraz sobie to nadrobię, zamierzam kupić po 1 ze wszystkich płaszczy oprócz i
Ponieważ po raz pierwszy miałam okazję kupić coś z tej kolekcji to małe podsumowanie
11 kolorów 10 kolorów we wszystkich kolorach 7 kolorach 7 kolorach 7 kolorach 6 kolorów 8 kolorów 11 kolorów 7 kolorach wszystkie kolory 5 kolorach 6 kolorach wszystkie kolory 8 kolorów wszystkie kolory wszystkie kolory 10 kolorów' 8 kolorów 5 kolorów 7 kolorów 6 kolorów wszystkie kolory 9 kolorów 5 kolorów wszystkie kolory 10 kolorów 8 kolorów 4 kolory wszystkie kolory 11 kolorów 11 kolorów 11 kolorów 8 kolorów 5 kolorach wszystkie kolory 11 kolorów jeden kolor 9 kolorów
jestem bardzo zadowolona
"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."