UNDERGROUND
Re: UNDERGROUND
Moje głosy oddaję na Panie nr 5, 7, 9 

UWAGA UWAGA! DZIŚ SĄ 17-STE URODZINY KLARY!
Z TEJ OKAZJI W IMIENIU CAŁEGO KLUBU PRAGNĘ ZŁOŻYĆ CI KLARO NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA! ABYŚ SPEŁNIAŁA SWOJE MARZENIA, ABYŚ SZŁA DROGĄ, KTÓRA PRZYNIESIE CI SZCZĘŚCIE I ABYŚ ZAWSZE BYŁA UŚMIECHNIĘTA

Z TEJ OKAZJI W IMIENIU CAŁEGO KLUBU PRAGNĘ ZŁOŻYĆ CI KLARO NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA! ABYŚ SPEŁNIAŁA SWOJE MARZENIA, ABYŚ SZŁA DROGĄ, KTÓRA PRZYNIESIE CI SZCZĘŚCIE I ABYŚ ZAWSZE BYŁA UŚMIECHNIĘTA

-
- Miss Kołyski
nasze pogaduchy 
zapraszamy do wypowiedzi na podane tematy
1-kosmetyki - co polecacie , może jakieś sprawdzone domowe sposoby do pielęgnacji, a moze któraś z nas jest kosmetyczką i da nam jakieś fachowe rady
2-film i książka - co warto i co nas urzekło , na pewno każda ma jakiś film do którego wraca
3- podróże i ciekawe miejsca - tam gdzie byłyśmy albo tylko marzymy żeby tam być
4- moda - co nam sie podoba lub czego nie możemy zaakceptować chociaż teraz jest na topie
5- muzyka - jaka nas interesuje , wykonawcy i zespoły ,

zapraszamy do wypowiedzi na podane tematy
1-kosmetyki - co polecacie , może jakieś sprawdzone domowe sposoby do pielęgnacji, a moze któraś z nas jest kosmetyczką i da nam jakieś fachowe rady
2-film i książka - co warto i co nas urzekło , na pewno każda ma jakiś film do którego wraca
3- podróże i ciekawe miejsca - tam gdzie byłyśmy albo tylko marzymy żeby tam być
4- moda - co nam sie podoba lub czego nie możemy zaakceptować chociaż teraz jest na topie
5- muzyka - jaka nas interesuje , wykonawcy i zespoły ,

- RosaCanina
- Miss Piaskownicy
Oto wyniki konkursu "lata 70-te i 80-te XX wieku"
7 głosów i pierwsze miejsce zdobyła pani nr 9 (dziękuję bardzo)
5 głosów i drugie miejsce zdobyła pani nr 7 mystique
3 głosy i trzecie miejsce należy do pań nr 5, 6 i 8 czyli Falomi, Babusia116 i Kaylee
dzięki wszystkim uczestniczkom za zrobienie stylek
W tym tygodniu zmieniamy trochę czasoprzestrzeń mody i przebieramy się za Mroczne Elfy...
Grafika google podpowie Wam bardzo liczne interpretacje tego tematu, powodzenia!
Prace można zgłaszać do czwartku do 20:00
Wyniki konkursu postaram się ogłosić w niedzielę, potem z mojej strony będzie tydzień przerwy w Modnisi.
7 głosów i pierwsze miejsce zdobyła pani nr 9 (dziękuję bardzo)
5 głosów i drugie miejsce zdobyła pani nr 7 mystique
3 głosy i trzecie miejsce należy do pań nr 5, 6 i 8 czyli Falomi, Babusia116 i Kaylee
dzięki wszystkim uczestniczkom za zrobienie stylek

W tym tygodniu zmieniamy trochę czasoprzestrzeń mody i przebieramy się za Mroczne Elfy...
Grafika google podpowie Wam bardzo liczne interpretacje tego tematu, powodzenia!
Prace można zgłaszać do czwartku do 20:00
Wyniki konkursu postaram się ogłosić w niedzielę, potem z mojej strony będzie tydzień przerwy w Modnisi.
Jako, że nikt nie garnie się do tych odpowiedzi to może przełamie lody 
1. Polecam retimax1500- to maść apteczna, kosztuję niecałe 5zł ale jest fenomenalna, jest bogata w witaminę A. Używam jej na usta, na noc robię sobie z niej maskę, dzięki temu usta są nawilżone i miękkie
Kolejny mój kosmetyk to nivea balsam pod prysznic, pomaga zyskać czas i świetnie nawilża.
2. Książa to wszystko Stephena Kinga
Szczególnie jego pierwsze opowiadania
Film...lubie wiele filmów ale zawsze wracam do "kobiety pragną bardziej" i do "Gwiezdnego pyłu"
3. Niestety ale z podróżami u mnie kiepsko, nigdzie nie jeżdżę ale marzy mi się Grecja a szczególnie Santorini
4. Moda...nigdy nie ubieram się pod dyktando tego co jest modne, z najnowszych trendów zakładam to w czym mi wygodnie. Na pewno z obecnego sezonu zaraziłam się soczystymi kolorami, żółcią i orangem
Podobają mi się te krótkie topy jednak nie mam do nich figury, zazdroszczę jednak tym, które mogą je nosić, są naprawdę fajne 
5. Muzyka jaką lubię? Drum'n'basse

1. Polecam retimax1500- to maść apteczna, kosztuję niecałe 5zł ale jest fenomenalna, jest bogata w witaminę A. Używam jej na usta, na noc robię sobie z niej maskę, dzięki temu usta są nawilżone i miękkie

2. Książa to wszystko Stephena Kinga

3. Niestety ale z podróżami u mnie kiepsko, nigdzie nie jeżdżę ale marzy mi się Grecja a szczególnie Santorini

4. Moda...nigdy nie ubieram się pod dyktando tego co jest modne, z najnowszych trendów zakładam to w czym mi wygodnie. Na pewno z obecnego sezonu zaraziłam się soczystymi kolorami, żółcią i orangem

5. Muzyka jaką lubię? Drum'n'basse

- RosaCanina
- Miss Piaskownicy
12 mrocznych elfów z dalekiej krainy stanęło do walki o podium Klubu Undergroud!
1. Babusia166

2. Andzia

3. Carinna

4. Lady Soileance

5. Painted Doll

6. Marlena619

7. Liquere

8. RosaCanina

9. Falomi

10. Eloiza

11. Wadera

12. Carlita

Głosujcie na 3 najwspanialsze elfy! Podliczę głosy w niedzielę wieczorem!
1. Babusia166

2. Andzia

3. Carinna

4. Lady Soileance

5. Painted Doll

6. Marlena619

7. Liquere

8. RosaCanina

9. Falomi

10. Eloiza

11. Wadera

12. Carlita

Głosujcie na 3 najwspanialsze elfy! Podliczę głosy w niedzielę wieczorem!
-
- Miss Żłobka
Głosuję 4, 5 i 6 

-
- Miss Kołyski
Głosuję 1, 2, 8
- aleksandretta
- Miss Kołyski
głosuję na 1, 10 i 11