"Maturalne prezenty" - nowe wydarzenie!
Re: "Maturalne prezenty" - dyskusja
Moja siostra otworzyła też same małe, było ich 8 - obie grałyśmy tylko na darmowym i też dużo fajnych rzeczy wylosowała. 3 fryzury, auto, dwie bransoletki, dwie pary kolczyków, pierścionki i torebkę... no i ja w liście też zapomniałam dopisać torebkę 

- 17Lancy19
- Miss Piaskownicy
Dziś otworzyłam jeden mały przed chwilą. Same bonusy i
- w kolorze śliwki.

- theaneczka120
- Miss Podwórka
Mi taka forma eventu (zbieranie czegoś) nawet się podoba, bo jak się ma wojny czas to da się dużo ozbierać nawet bez użycia di. Natomiast to co twórcy gry serwują nam już od jakiegoś czasu czyli event typu "walentynki" czy te "maturalne prezenty" kompletnie do mnie nie przemiawia. Dodali auto (moim skromnym zdaniem zupełnie niepotrzebne taka zapchajdziura) żebyśmy ekscytowały sie czymś nowym, ale nagrody są takie same jak w poprzednim evencie. Co to za logika że jak się kupuje 7 czy 10 pudeł i to duzych to się nie zdobywa ani jednej fryzurki??? Ktoś powie ze to po prostu pech, ale dla mnie aż takiego wielkiego pecha nie ma. Wydawało się że już poprzednio mówiłyśmy wystarczająco wyraźnie ze nie podobała nam się ta forma eventu (kupuj w ciemno i ciecz się ze wg coś masz) ale oni mają nas głęboko gdzieś, i tylko myślą jak tu by od nas wyciągnąc więcej di.... Jak był samochód to moze teraz helikopter? A co tam że daje 200 $, ważne że jest i niech się cieszą ze wogóle coś mają. MASAKRA.
It's my life
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
Ja się juz drugi raz "przejechałam" kupując średni i duży prezent, przy następnym takim evencie będę kupowała tylko małe. Również uważam że powinnyśmy mieć możliwość wybrania sobie nagrody. Auto z tak małą ilością pkt i $ to wg mnie poprażka i jeszcze ta promocja na diamenty 20 %... skąpstwo 

Violette11
- kwiatuszeczek
- Miss Przedszkola
Otworzyłam jeszcze mały prezent i miałam tylko same bonusy, 1szmaragd i kasę. Szkoda, że nie mam sukienki (no, ale fryzurka lepsza).
Otworzyłem następne małe i była znowu ta torebka już mam białą i czarną. Super!!!

Na IS w małym prezencie
czarna.

Podpisuję się pod tym obiema rękamitheaneczka120 pisze:Mi taka forma eventu (zbieranie czegoś) nawet się podoba, bo jak się ma wojny czas to da się dużo ozbierać nawet bez użycia di. Natomiast to co twórcy gry serwują nam już od jakiegoś czasu czyli event typu "walentynki" czy te "maturalne prezenty" kompletnie do mnie nie przemiawia. Dodali auto (moim skromnym zdaniem zupełnie niepotrzebne taka zapchajdziura) żebyśmy ekscytowały sie czymś nowym, ale nagrody są takie same jak w poprzednim evencie. Co to za logika że jak się kupuje 7 czy 10 pudeł i to duzych to się nie zdobywa ani jednej fryzurki??? Ktoś powie ze to po prostu pech, ale dla mnie aż takiego wielkiego pecha nie ma. Wydawało się że już poprzednio mówiłyśmy wystarczająco wyraźnie ze nie podobała nam się ta forma eventu (kupuj w ciemno i ciecz się ze wg coś masz) ale oni mają nas głęboko gdzieś, i tylko myślą jak tu by od nas wyciągnąc więcej di.... Jak był samochód to moze teraz helikopter? A co tam że daje 200 $, ważne że jest i niech się cieszą ze wogóle coś mają. MASAKRA.
Otworzyłam już łącznie 10 malych prezentów i jeden duży, i wygrałam tylko jedną fryzurę której nie chciałam

.....
- elena_gilbert_salvatore
- Miss Trzepaka
- Kontakt:
czwarty mały otworzyła
-kasa
-iq
-kasa
-punkty
-talent wizażystka

-kasa
-iq
-kasa
-punkty
-talent wizażystka

W małym na AM
kolor jak na obrazku.

Otworzyłam dotychczas 2 duże prezenty idę na 3 duży, ale jak widzę wasze komentarze że duże pudła to kpina to się waham. A z pudeł wyskoczyły mi: dwie fryzury prosta z krótka z grzywką i ten wysoko związywany gęsty kucyk, sukienka długa ciemno różowa na jedno ramie i kolczyki w kształcie "kopniętego" kwadratu
. Reszta powiem wręcz karygodna i mało istotna. A to wszystko na IS przy dwóch zbieraczach. Szczerze już dawno przestałam się nastawiać na cokolwiek w tej grze. Już nie mówie nawet o AM tam to dopiero jest tragedia ciężko się zbiera tylko z pojedynków a realnej kasy nie wydam na coś co jest niepewne. Jeszcze chciała bym fryzurkę ombre i tą z nisko luźno podpiętym koczkiem. Ale jak wiadomo się nie uda bo jak coś się chce to jeszcze na przekór wychodzi. Pozdrawiam miłe użytkowniczki forum. 

ja tam jestem zadowolona z 2 duzych prezentow
dostalam tam 2 fryzury, sukienke i buty 

Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz na co trafisz ~ Forrest Gump
Ja w 2 dużych i 2 średnich nie zdobyłam nic, nawet sukienek, co dopiero mówić o fryzurach.
Natomiast w 7 małych miałam 3 fryzury.
Bez sensu. Wydaję 5x więcej na duży prezent i mam w nim kolczyki. Poklikam chwilkę na mały i jest fryzura.
Natomiast w 7 małych miałam 3 fryzury.
Bez sensu. Wydaję 5x więcej na duży prezent i mam w nim kolczyki. Poklikam chwilkę na mały i jest fryzura.
Ja nie lubię eventów typu ,,Czarodziejka Mody''. Dla mnie takie wydarzenia to porażka. Wolę już takie i np. na zbieranie jajekMinniee123 pisze:Smerfik2 pisze:Wiedziałam, że to będzie klapa.
ukienka okropna, a bransoletek i tak mam już za dużo. Ostatni tego typu event, w którym biorę udział.Ja pierniczę, najgorsza sukienka z całego eventu dla mnie + brzydkie kolczyki i kilkanaście godziń klikania na g**no poszło....
Twórcy gry powinni brać wnioski - a oni robią swoje - ostatni event walentynkowy porażka - a tu? Kolejny taki. Dziewczynom podobał się event na zasadzie Czarodziejki Mody. Byście mogli to zrobić a nie!

Kupiłam 3 kolejne, małe prezenty i nawet nie chce mi się komentować ich zawartości 
O wiele lepsze nagrody miałam w dużych, aż miło się otwierało, mimo że nie we wszystkich były fryzury.

O wiele lepsze nagrody miałam w dużych, aż miło się otwierało, mimo że nie we wszystkich były fryzury.