Enove
- elena_gilbert_salvatore
- Miss Trzepaka
- Kontakt:
Re: Enove
226. bardziej mi się podoba od tej wyżej tylko ten kwiatek odstaje kolorystycznie, świetne kolczyki 

Pierwsza bardzo mi się podoba, chociaż wsadziłabym gorset pod spód, ale parasolka to idealny dodatek, co do drugiej to dopracowałabym biżuterię, żeby była albo złota albo w tych różowych odcieniach, ale ogólnie uważam ją również za udaną.
- Chintanika
- Miss Dyskoteki
225 śliczna ten gorsecik też jest boski i ta parasolka tu fantastycznie pasuje
226 Stylizacja śliczna ale faktycznie lekko do datki nie do końca do siebie pasuje
ale stylizacja śliczna 

226 Stylizacja śliczna ale faktycznie lekko do datki nie do końca do siebie pasuje

"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."
Czesc
Wybaczcie ze ostatnio nic nie wstawiłam, robiłam niestety przez 4 dni plakat o Szwajcarii.
Więc dzis wklejam aż 3 stylki. Jedna z nich przedstawia różowy szał, może dlatego, że jest w niej wiele odcieni różu
Drugiej natomiast nie umiem zbytnio określić, więc nazwę ją po prostu "Fioletowa"
No i ostatnia, black&red, moja ulubiona do tej pory chyba
Myślałam co wsadzić cos tą bluzkę, no i mam, kto wykombinuje co to? 
227.

228.

229.

Wybaczcie ze ostatnio nic nie wstawiłam, robiłam niestety przez 4 dni plakat o Szwajcarii.

227.

228.

229.

227. Za dużo tych odcieni jak dla mnie
228. Fajnie, ale lala wygląda, jakby miała podbite oczy
229. To są spodnie z ,,Kobiety Biznesu''
Torebka odstaje kolorem, ale fajna stylizacja 

228. Fajnie, ale lala wygląda, jakby miała podbite oczy

229. To są spodnie z ,,Kobiety Biznesu''

Hej wam
Dziś aż 4 stylki - jedna z nich - na konkurs możenie - łysa głowa, dowiecie się podczas prezentacji, dlaczego
Druga to taka uniwersalna - biurowo-randkowo-zakupowo-codzienna
Trzecia stylizacja jest na konkurs u moni - hip-hopowa.
I ostatnia, na mój własny konkurs - wieczorna, seksowna. Pozwoliłam sobie na te nieziemskie usta, no i w końcu sprawy w salonie jeżeli chodzi o wygląd, mam załatwione, ale jeszcze kilka fryzur chcę, ale to taki szczegół 
230.

231.

232.

233.

Dziś aż 4 stylki - jedna z nich - na konkurs możenie - łysa głowa, dowiecie się podczas prezentacji, dlaczego

230.

231.

232.

233.

230. Jeszcze praca do mnie nie dotarła, więc ciekawa jestem czemu lala ma łysą głowę
231. Ekstra!
232. J.w.
233. Fajna, jednak zastanawiam się skąd wy wszyscy macie tą bransoletkę co?
Ja chyba jedynie nie mam 

231. Ekstra!
232. J.w.

233. Fajna, jednak zastanawiam się skąd wy wszyscy macie tą bransoletkę co?

Ona z ostatniego eventu, gdzie były te 4 plansze i fryzurki - z drugiej planszy 

Hejoo
Dziś już u mnie za oknem pełno liści, wszystko zółto-brązowe, więc wypada wrzucić coś jesiennego
Kombinacja różu i czerni - w nowych ustach się zakochałam po prostu, nie wiem czy będę je zmieniać na te
Cudo po prostu
234.

Dziś już u mnie za oknem pełno liści, wszystko zółto-brązowe, więc wypada wrzucić coś jesiennego

234.