Wydarzenie "Plaża"- dyskusja
Re: Wydarzenie "Plaża"- dyskusja
Zakupiłam 90 pereł. 10 wykorzystałam na pierwszą plażę i tak się zastanawiam czy z taką ilością uda mi się zdobyć chociażby jedną fryzurkę zakładając, że wydam jeszcze 10 pereł na piątej plaży z ciuchami. Doradźcie, czy w ogóle warto próbować ją zdobyć. A może bardziej opłacalne jest zainwestowanie tych pereł tylko w plaże z szmatkami? 

- Chintanika
- Miss Dyskoteki
Ja poluje tylko na fryzurki ciuchy mi się nie podobają 

"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."
- Alicee03
- Miss Podwórka
- Kontakt:
za frree 100 $ 

„Friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly.”
za free $ i 2 szmaragdy.
Tęsknię za czasami, gdzie za 1 planszę dostawało się strój, który był na niej + tło...
Tęsknię za czasami, gdzie za 1 planszę dostawało się strój, który był na niej + tło...
...

- Chintanika
- Miss Dyskoteki

"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."

Na której planszy jest ta fryzura?
Wystarczy zajrzeć na pierwszą stronę wątkuFemka pisze: Dowiedziałam się w koralowej jest ten blond fryz, a w muszelkowej kucyk.

Eh, fryzury są cudowne, szczególnie kucyk, no ale nie ma szans ich wygrać bez diam. 
Mogliby dać chociaż 3 ruchy za free...

Mogliby dać chociaż 3 ruchy za free...
A promise of heaven pushed us right back to hell,
Turned three sevens into three sixes again.
Turned three sevens into three sixes again.
-
- Miss Żłobka
za dużo ciągną diamentów w wydarzeniach tego typu... ;/
- Chintanika
- Miss Dyskoteki
Za free
miętowe 

IS:
słoiczek - napój
AM:
muszelka
chyba będę losować do końca na tej planszy, no chyba, że zainwestuję di w tło albo zdecyduję się na drugi strój. Wie ktoś, na jakiej zasadzie dostaje się tło?
słoiczek - napój
AM:
muszelka
chyba będę losować do końca na tej planszy, no chyba, że zainwestuję di w tło albo zdecyduję się na drugi strój. Wie ktoś, na jakiej zasadzie dostaje się tło?
...
Na takiej samej zasadzie jak fryzurę, trzeba odkryc ileś pól z określonymi elementami. Tylko, że dostaje się 2 tła dzień i noc.