Witaj "Ketty" - nowy pupil-zwycięzca konkursu! Do 27.08!

Awatar użytkownika
Wadera
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Re: Witaj "Ketty" - nowy pupil-zwycięzca konkursu! Do 27.08!

Post autor: Wadera » 20 sie 2015, o 17:55

To ja teraz zaciskam zęby i zbieram dzielnie szmaragdy - aż żałuję, że je tak szybko roztrwaniam. W zasadzie świetnie zgrał się ten zwierzak z obecnie trwającym jeszcze eventem - bo sporo szmaragdów można w nim zdobyć ;)

Jestem też zachwycona ubrankami dla zwierzaka... to znaczy, nie tyle nimi, co punktami oddania :thumbsup:
Obrazek

Awatar użytkownika
Latika
Miss Gimnazjum
Miss Gimnazjum
Kontakt:

Post autor: Latika » 20 sie 2015, o 18:38

A miałam zbierać na organizację przyjęcia... Piesek fajny, ciuszki świetne (choć niektóre dziwnie wyglądają na pupilu), ale te ceny 8o Szkoda tylko, że ma tak niską lojalność.

Awatar użytkownika
TheVirus
Miss Żłobka
Miss Żłobka

Post autor: TheVirus » 26 sie 2015, o 13:40

Skusiłam się na pieska :D szkoda tylko, że tak mało ma lojalności, a ceny ubranek nie są niższe. Ale w sumie mi się podoba.

Awatar użytkownika
Haaania
Miss Gimnazjum
Miss Gimnazjum

Post autor: Haaania » 27 sie 2015, o 16:03

Ceny ubranek faktycznie są dość wysokie, ale dają masę punktów do oddania, na których zależy większości graczek;) Dziewczyny jesli mogę podpowiedzieć, to inwestujcie w to, bo na wyższych poziomach jest bardzo ciężko podnieść właśnie tę statystykę. Psiaczek wyszedł śliczny ;)
Poza tym jest jeszcze sporo czasu na kolekcje, bo przedłuzyli ja aż o tydzien ;)

charmed
Miss Podstawówki
Miss Podstawówki

Post autor: charmed » 3 wrz 2015, o 21:27

Piesek śliczny, ciuszki za $ wykupione, ale prawdopodobnie ich nie ubiorę. Chociaż ładnie wykonane to jednak "gryzą się" z realnym wyglądem pieska. :S Ale punktów sporo przybyło, więc warto było. Chociaż przyznam, że zdobycie blisko 30000$ na raz jest trudne, gdy przy tego typu eventach jest się wciąż wyzywanym. Piesek jest moim 9 zwierzakiem, zaraz będę mieć cały zwierzyniec. :)

Zablokowany