1.
W tym roku zrobiłam wielkanocny żart mojej rodzince w trakcie świątecznego śniadania. Malowanie pisanek jest zawsze moim zadaniem ale jestem już trochę zmęczona tą rolą, dlatego tym razem postanowiłam losowo wytypować szczęśliwca, który zajmie się tym w przyszłym roku . Malując jajka jedno z nich pozostawiłam surowe, tylko ja wiedziałam, która pisanka nie nadaje się do jedzenia. Niczego nieświadoma rodzinka zabrała się za pałaszowanie pisanek z chrzanem. Szczęśliwcem okazał się mój mąż, niestety nie zdołałam uchwycić na zdjęciu jego miny, gdy na talerz wylało mu się surowe jajko Na szczęście pogodził się już ze swoją nową rolą na przyszłe święta .
Konkurs - Wielkanocne żarty - prezentacja prac
Re: Konkurs - Wielkanocne żarty - prezentacja prac
2.
Dzieci moje to łasuchy, ciągle mają pełne brzuchy.
Tylko jadłyby słodycze - ja się za to wciąż indyczę!
Biegam, krzyczę i strofuję… dosyć tego! Już pasuje.
Przygotuję dla nich żarty, będą miały nos utarty!
Wielkanocy przyszła pora, może zjedzą trochę pora?
Oprócz pora, rzodkieweczkę, posmakują ją troszeczkę.
Mam jajeczka z czekolady, zatuszuję wszystkie ślady.
Popakuję w nie pyszności dla mych dzieci witalności
Dzieci moje to łasuchy, ciągle mają pełne brzuchy.
Tylko jadłyby słodycze - ja się za to wciąż indyczę!
Biegam, krzyczę i strofuję… dosyć tego! Już pasuje.
Przygotuję dla nich żarty, będą miały nos utarty!
Wielkanocy przyszła pora, może zjedzą trochę pora?
Oprócz pora, rzodkieweczkę, posmakują ją troszeczkę.
Mam jajeczka z czekolady, zatuszuję wszystkie ślady.
Popakuję w nie pyszności dla mych dzieci witalności
3.
Nie ma to jak podarować komuś na Wielkanoc w prezencie trochę wystrzałowego pudru i cieni do zachwyconych oczu pod nazwą "jajcarski hit roku!" i przy okazji przycieniować na nowy trend niedawno uprane ciuszki! Oby jeszcze tylko podrzucony kocur dorzucił ze strachu coś od siebie!
Nie ma to jak podarować komuś na Wielkanoc w prezencie trochę wystrzałowego pudru i cieni do zachwyconych oczu pod nazwą "jajcarski hit roku!" i przy okazji przycieniować na nowy trend niedawno uprane ciuszki! Oby jeszcze tylko podrzucony kocur dorzucił ze strachu coś od siebie!
4.
Mój żart polegał na tym, że do mojej mamy przyszedł zając. Lecz zabrał jej o drugiej w nocy komórkę. Rano musiała przejść tulipanowo-żonkilowa i zbierać po drodze fakty od zająca. Pod koniec czekała na nią jej zagubiona komórka i czekoladowy smartphone. Żart też polegał na tym że mojej mamy komórka to stara nokia 7 letnia z latających częściami w środku z klawiaturą i się śmiejemy, że to z przed epoki dinozaurów. I cały czas ma od 3 lat wymienić na smartphone ale ukochaną sobie ta komórkę , że ta chwila nie nadeszła a zająć chcąc przyspieszyć ten proces kupił jej nowa czekoladową.
Mój żart polegał na tym, że do mojej mamy przyszedł zając. Lecz zabrał jej o drugiej w nocy komórkę. Rano musiała przejść tulipanowo-żonkilowa i zbierać po drodze fakty od zająca. Pod koniec czekała na nią jej zagubiona komórka i czekoladowy smartphone. Żart też polegał na tym że mojej mamy komórka to stara nokia 7 letnia z latających częściami w środku z klawiaturą i się śmiejemy, że to z przed epoki dinozaurów. I cały czas ma od 3 lat wymienić na smartphone ale ukochaną sobie ta komórkę , że ta chwila nie nadeszła a zająć chcąc przyspieszyć ten proces kupił jej nowa czekoladową.
nick z forum -> nick z gry
1. makabra6 -> Carmelia - II miejsce
2. iloncia -> iloncia - I miejsce
3. Katherine Poldark -> Katherine Poldark - Wyróżnienie
4. elizabethia -> Elizabethia - III miejsce
1. makabra6 -> Carmelia - II miejsce
2. iloncia -> iloncia - I miejsce
3. Katherine Poldark -> Katherine Poldark - Wyróżnienie
4. elizabethia -> Elizabethia - III miejsce